Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> na ich forum nie zaglądam (jak pisałem gdzieś, raz
> to zrobiłem, ponad rok temu, aż mnie zemdliło od
> poziomu tam reprezentowanego, "kultury" i
> nienawiści do Cracovii
Litości :)
prosze:
- te ubeckie szmaty
-Niestety zwierzęta (także pieski) mówią tylko w Wigilię
-Dzicz zomowska.
-milicyjnych szmat z Reymonta
-ale to sie zemści na tych troglodytach, tych ścierwach, zerach i szmatach spod znaku ubeckiej gwiazdy
-rośniemy w siłę, a nasza NIENAWIŚĆ
to nie są cytaty z forum onetu - ale niestety z tego - weźmy się za pieczenie ciastek na swięta a nie zmyślaniu bajek o seansach nienawisci u przeciwnika
aha - no i ten brak kultury - to tak jak z tym źdźbłem w cudzym oku...
koncz Waść
pozdrawiam
ps. też bym zamknął ;)
-
-
Zbójecki napad na budynek klubowy Cracovii!!!
Kocur-ze psurze nawet byś sobie obciachu nie robił wypisując się w tym temacie, broniąc tych, co zachowali się jak tchórze tak naprawdę.
jeszcze nie napisałem ani słowa obrony - to raczej inni bronili tych co zachowują sie podobnie po drugiej stronie barykady - ale nie o tym miało być:
po prostu jak widze 5 stron przesiąkniętych nienawiścią - pozniej czytam że u nas na forum jest zero kultury i nienawisc do Pasów to sorry Winetou :)
ale nie czas na kłótnie - już 6 strona leci ...
a co tam sie na hutniku działo ?
Skinny: będę wdzięczny za jakiś równie konstruktywny komentarz na waszym forum (bo dotąd nie iwdziałem).
No i faktycznie: kilku debili nie może nam zepsuć Świąt, choćby bardzo się starali. Proponuję zamknąć faktycznie, a zaraz otwieram nowy: Wesołych Świąt!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)