Czy to prawda ,że obiecano stroje wzorowane na dawnych latach?
Przypomnijmy zarządowi. Jeszcze Tabisz znowu jakies rąbiki trójkąciki pierdolnie!
Ja maże o tradycyjnych strojach . Całe pasiaste koszulki. żadnych klinów , plam pod pachami. czarne spodenki czarne getry.
-
-
Stroje wiosny stulecia
A ja lubie kliny. A mój kumpel kwadraciki. Stefek woli białe spodenki a Heniek niebieskie koszulki. Chyba nie da się wszystkim dogodzić, nie sądzisz?
do sie
tradycja zobowiązuje
No weź Irecki nie przesadzaj. Prośba aby w meczach rundy 100-lecia Cracovia zagrała w klasycznych strojach to jakaś fanaberia??????
Dobrze gurdas pisze.
Apeluje do zarządu o KLASYCZNE PASIASTE STROJE na 100-lecie.
juz, kiedys był ten temat tutaj poruszany
nawet wkleiłem fotke koszulki Milanu z 1999 roku
ludzie ale o czym Wy marzycie? skoro Kańczugos proponuje Wackowi gorszą kasę niż w III lidze to na nowe stroje napewno da kase... napewno da...
Nie ma co prawda zadnych szczegolnych dojsc
ale wedlug mojej wiedzy nie zapowiada sie produkcja nowych koszulek na 100 lecie...
I bedzie to duuuuze faux pas.
wlasnie na eurosporcie pokazuja mecze barclenoy w lidze mistrzow-w stulecie klubu grali w koszulkach z napisem na piersi:"1899-1999"
mysle ze rownie fajnie wygladalo by u nas 1906-2006...ciekawe czy to realne-wziawszy pod uwage ze barca ten napis miala w miejscu dla sponsora najlepszym....
Stulecie to olbrzymia "gratka" dla klubu pod względem marketingowym. Ileż to można wydać gadżetów z tej okazji i być niemal pewnym, że znajdą one nabywców. Myśle, że np. takie repliki koszulek wyprodukowanych specjalnie z tej okazji szły by jak ciepłe bułeczki.
Pewnie ze tak! Stulecie to piękny jubileusz! Szczegolnie jesli obchodzi go najstarszy klub piłkarski w Polsce! A klub pewnie zrobi te same dźdźownice bialo czerwone co wczesniej ,tylko napisze na nich "stulecie"
A mozliwosci jest tyle ze szok i na wszystko znajda sie chetni!
Takie stroje,to by było coś!
SKORO KLUB NIE POTRAFI ZROBIĆ PAMIĄTEK NA 100 LECIE TO NIECH TO OFICJALNIE POWIE !!!
NIECH TO ZROBI KTOKOLWIEK BYLE COŚ BYŁO...
[img]http://www.subsidesports.com/uk/images/product/xlarge/ACMilanHCent9900.jpg[/img]
koszulka Milanu zrobiona na 100 lecie klubu
ja już normalnie nie wytrzymuje....ostatnio w tesco kupiłem sobie kalendarz a jak zobaczyłem gtsowy asortyment to mi szczenka opadła.
dzieli nas wielka przepaść w tej kwestii....a na dodatek pojebańcy z mks-u zamiast robić te pamiątki to gonią i pilnują żeby nie sprzedawać piratów...
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja już normalnie nie wytrzymuje....ostatnio w
> tesco kupiłem sobie kalendarz a jak zobaczyłem
> gtsowy asortyment to mi szczenka opadła.
>
To niestety smutna prawda. Ja ostatnio chciałem kupić jakieś pasiaste drobiazgi w sklepie z pamiątkami w Carefurze w Czyżynach. Wiślackiego badziewia na tony, od koszulek po długopisy, a Cracovia ? Jedna koszulka, kubek do herbaty i kufel do piwa... Może cos tam jeszcze było (chyba śpiochy dla dziecka - jeden rodzaj) ale generalnie w porównaniu do asortymentu gts-u to totalna porażka...
Wypadało by wspomnieć o wyposażeniu sklepiku klubowego.Przykre ale na bazarze jest wiekszy wybór niz tam i nawet jak czlowiek chce cos kupic to nie ma zbyt duzego wyboru (lub wogóle nie ma wyboru). Co do strojow mogly by sie pojawic okolicznosciowe na 100-lecie, wkoncu wstydzic sie nie ma czego a kto bedzie chcial kupi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)