Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
POGOŃ SZCZECIN - CRACOVIA 3 : 0
Nie życzę szerokich torów!
Wyrwijcie PTAKOWI pióra (piłkarskie)
Moze troche nie na temat: czy wiecie kto sedziuje ten mecz? (I macie moze jakies wyrobione zdanie o tym sędzim?)
Bez znaczenia jest to nazwisko. W tym kraju każdego można kupić. A wydrukowac mecz tak, by się nikt nie połapał - jest to banalnie łatwe.
Chyba, że jest ogromna przepaść między kapelami, ale takiej różnicy między nami a Pogonią to nie ma.
Chyba jestes Klaros nastawiony troche defetystycznie:) Wiem, zmienily sie realia, wszedzie korupcja, kazdy orze jak moze... Sadze jednak, ze wielu sedziow, a moze nawet wiekszosc, pracuje na swoje nazwisko, na to by byc powazanym i szanowanym, jak kiedys swietny krakowski arbiter A. Suchanek, ktorego zawsze proszono o prowadzenie naszych "Swietych Wojen".
O nazwisko pytalem dlatego, ze pomyslalem, iz moze Wydzial Sedziowski PZPN wyznaczy na ten mecz kogos o sporym autorytecie.
O drukowaniu meczow tez co nieco wiem:)) Wiesz kiedy moze byc niedobrze? Jesli sedzia dalby dla nas karnego w pierwszych 20 minutach. Wtedy (z doswiadczenia) zaczalbym sie martwic...
witam...
jestem na zesłaniu chwilowym w Lublinie ...
oczywiście bez netu nie da się żyć ...
do pociągu nie mogę się dodzwonić ale mam wieści z Poznania ...
paru naszych już tam jest ...
wg nie potwierdzonych informacji Lecha może być około 150 osób + Arka która do Poznania jedzie autami ...
W Szczecinie w przedsprzedaży poszło narazie 9.000 biletów.
Nic nowego? Gdzie teraz sa?
w pociągu, hehe
jeszcze nie przejechali wroclawia!! w poznaniu beda chyba kolo 3!!
Ech - widać zainteresowanie - forum przeciążone jak cholera!
Zwiększyć łącze! Cracovio, Zwiększyć łącze :-)
dostalem...telefon zpociagu wiekoszsc pije... i sie dobrze bawi... ponoc za niedlugo beda w poznaniu... CRACOVIA DOBOJU
i jeszcze jeden artykuł ze śledziowej prasy:
[url]http://www.glosszczecinski.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031017/MAIN/310170024[/url]
link by nie zapychać :-)
W cieniu śmierci
29 Maja 1993 roku w tramwaju zmierzającym z Katowic w kierunku Stadionu Śląskiego (Mecz Polska-Anglia), śmierć poniósł 20 letni kibic Pogoni Szczecin Andrzej Kujawa, dźgnięty nożem przez badytę mieniącego się sympatykiem Cracovii Kraków. Pseudokibice Cracovii znajdujący się w drugim wagonie wyrwali hamulec bezpieczeństwa, otworzyli drzwi i przypuścili atak na pasażerów, znajdujących sie w I wagonie. Podczas bójki Andrzej Kujawa został dźgniety nozem. Gdy po 10 minutach przyjechało pogotowie szczecinianin juz nie żył... Podczas zajścia inny szczeciński kibic został trzykrotnie dźgnięty nożem w nogę.
hej - żadnego nowego info nie mamy? Dzwońcie do kumpli w pociągu - już powinni trzeźwieć. Spieszcie się bo zaraz znów się zaleją :-)))
Bartek_Fan - długo jeszcze będziecie nas torturować wypominaniem tego morderstwa? Czy tak ogromne miasto jak Kraków i tak ogromna rzesza kibiców jakich ma Cracovia ma czuć się odpowiedzialna za jednego zabójcę? Sto razy wyrażaliśmy swoje ubolewanie, że tak się stało a Ty jako kolejny wchodzisz na nasze Forum i rozdrapujesz stare rany... Naprawdę chcesz żeby doszło do kolejnego morderstwa z powodu meczu piłki nożnej? Tak Cię to rajcuje jak giną ludzie? Zastanów się dwadzieścia razy czy Twój wpis coś wnosi do sprawy prócz ponownego nakręcania spirali nienawiści.
Chyba że właśnie o to Ci chodzi...?
Rób, człowieku, wszystko żeby już nic takiego nigdy się nie zdarzyło. Na razie jednak obrałeś zupełnie zły kierunek...
wsiadl juz lech!
duza ekipa z Poznania?
podobno 50 !!
Ponoć cieniutko, max 40 osób z Poznania. Czy nas olali ? Nie moja sprawa, ale na 100 osób liczyłem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)