Misiekm: przegiąłeś trochę.
Czasem się z Craco kąsam, ale na tę jawną potwarz musze zareagować.
Filmuje wszystko i dobrze. Przynajmniej na dwustulecie będzie co pokazywać.
-
-
Komu powinniśmy grzecznie podziękować?
Szczocarz do Banika
I znów na Cracovię spadła plaga kontuzji. Obok Dariusza Pawlusińskiego na kłopoty zdrowotne narzeka aż trzech piłkarzy. Po dzisiejszym badaniu rezonansem magnetycznym dziś ma zapaść decyzja, czy Piotr Giza przejdzie operację kolana czy nie. Karol Piątek jest już po zabiegu prostowania przegrody nosowej. W najlepszej sytuacji jest Arkadiusz Baran, który ma tylko mocno stłuczone podudzie. Coraz głośniej mówi się o wypożyczeniu Piątka do drugoligowej Lechii Gdańsk. A Łukasz Szczoczarz przymierzany jest do Banika Ostrawa - też na wypożyczenie.
źródło: GW
Deo gratias!
Może robimy miejsce dla kogoś...
A ja najchętniej widziałbym wzmocnienia.
Dobrze powiedziane Robin. Można powiedzieć: zdanie - klucz.
ps
Wybaczcie, że dla postów takich jak np. misiam nie znajduję czasu na odpowiedź. Nie tylko w tym wątku.
Niktórzy Pasiacy przebakują, że Drumi wyląduje w Sosnowcu a na jego miejsce przyjdzie Pitry. Nie mam nic przeciwko.
Wg. mnie należy się pozbyć przedewszystkim Banii, a razem z nim Profesorka, i niestety głupio to pisać ale Stawowego, bo mimo iż jest dobrym trenerem to ma klapki na oczach na Proszowianke, a Ci co przyszli niestety starzeją się i już nie są w takiej formie (prawda Piotrek ;)) Należy natomiast ściągnąć do klubu znowu Pawła Misiora!!!!
logika powalająca:
Prof odchodzi (znaczy sprzedaje komuś akcje MKS-u),
wraca Paweł (tzn. sciaga go nowy własciciel? wykupuje akcje?)
i Paweł wyrzuca Stawowego?
jest pieknie i przyjemnie?
masz jakieś konkretne propozycje na wykup akcji od ComArchu?
Zacznijmy od tego że JF nie ma zamiaru sprzedawać akcji, przynajmniej tak mi się wydaje...
"Wbrew pozorom nam nie są potrzebne sukcesy pierwszej drużyny piłki nożnej.".. – mówił profesor Filipiak na dzisiejszym opłatku ...
Temu człowiekowi naprawdę odbiło!
e tam Monday .przecieży wszystkiemu są winni C&C i Stawowy...........
ludzie, MY w tym przypadku znaczy COMARCH...
czytajcie całość a nie pół zdnia wyrwane z kontekstu
ehhh też jestem za tym żeby bania szczoczarz piątek heideman odeszli z cracovi ... ale z tego co wszedzie czytałem wypowiedzi profesora to on nie inwestuje w piłke wiec za co kupimy nowych, leprzych piłkarzy ?? a jak tych sprzedamy to nie będzie kim grać :/
pasy_06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ehhh też jestem za tym żeby bania szczoczarz
> piątek heideman odeszli z cracovi ... ale z tego
> co wszedzie czytałem wypowiedzi profesora to on
> nie inwestuje w piłke wiec za co kupimy nowych,
> leprzych piłkarzy ?? a jak tych sprzedamy to nie
> będzie kim grać :/
Jak by nie wyjechal Saganowski i Klat byl zdrowy to Janczyk by nie mial szans zadebiutowac w Legii....
niewiem co wy chcecie od Jao Paulo jak Stawowy wogóle niedawał mu szansy
Jao Paulo? Przecież grał! Niestety, nic nie pokazał. Proteza i nic więcej.
Jak to nic nie pokazał? Strzelił bramkę po jednym z wielu błędów Cabaja. Bramkę, która ustawiła mecz w Zabrzu...
Jest to "zasługa" Cabaja nie Heidemanna :-)))) steam-roller, dobry żart. Niestety z kategorii czarnego humoru. A swoja drogą to nasz kamikadze stał sie antyboharerem Pasów i nie pamiętam, aby któryś bramkarz w naszej histotii tak partaczył.
był gorszy. Nazywał się Wojciechowski (na dodatek szkolił jeszcze niedawno Cabaja - i to może dlatego Marcin ma takie kiksy)
Nie sądzę, żeby to było uzależnione od trenera, który już ponad rok nie pracuje w Cracovii. Jest to problem tego coś, co sie ma pod czaszką ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)