MISIOROWY KLUB SPORTOWY - C R A C O V I A !!!
-
-
Paweł-Cracovia Cię potrzebuje
DOKLADNIE TAK - "JAK TRWOGA TO DO ...PAWŁA MISIORA"
SWIETE ZRESZTĄ SŁOWA...
PS: ODE MNIE SZACUNEK DLA TEGO GOSCIA i dla calej GRUPY 100
świete slowa ! ale czy PAWEL MISIOR zdecyduje sie wrócić ! WIADOME JEST ZE Z NIM CRACOVIE KIEDYS BYLABY WIELKA ! on ma to czego p.Filipiak nie ma dla CRACOVII , ===> WIELKIE SERCE ODDANE KLUBOWI !
Ehhh nam głównie potrzeba żeby Profesor został żebyśmy mieli takiego dobrego sponsora ... bo jak nie on to co ?? .... Paweł Misior nie ma takiej kasy żeby inwestować w klub ... myśle że decyzja ktorą podjął Profesor Filipiak jest zbyt pochopna ... Można zobaczyć na przykład na psiarnie ... tyle razy dawali dupy tyle razy odpadli z pucharu uefa , ligi mistrzów a jakoś cupiał został ...
zgadzam się z pasy_06, zWisła co roku nie pogrywa sobie w europejskich rozgrywkach, A tu Profesorek daje d*py po 4 meczach sezonu. Mnie też podłamały te porażki,ale... ehh szkoda gadać! Miejmy nadzieje,że jednak to były słowa rzucone na wiatr.Pozdro!
I znów nadejdą czasy kibicodziałaczy.
a tak na marginesie, człowiek odpowiedzialny za marketing klubu powinien szukać jak najlepszych(kasiastych) sponsorów. Czemu więc nie znalazła się ta funkcja dla PAWŁA MISIORA skoro ON ŚCIĄGNĄ do CRACOVII Filipiaka i cały ten Comarch. Czemu Filipiak nie pomyślał o nim????!!! Przecież od dawna wiadomo było, że w tej dziedzinie jesteśmy daleko w tyle. A przecież PAWŁOWI udało się namówić Filipiaka do sponsorowania naszej drużyny.
Qrwa czegoś tu nie rozumie!!!
Możecie się wypowiedzieć na ten temat????
Pozdro Zbychu!
Tak Tylko póki co Przezesem jest Filipiak i on na tym miejscu zostanie.
Zbychu ostatnio Filipiak na czacie twierdził że Misior zajmował się Marketingiem. Ja to odczytałem że niby dlatego był taki słaby... Ale prawdy się stąd raczej nie doweisz bo musiałbyś raczej do biuro na wielickiej zajrzeć żeby się przekonać.
Sam Filipiak póki co nie był zainteresowany szukaniem dużych sponsorów. Zobaczymy co się będzie dalej działo. Mam nadzieje ze odpuści sobie już Przesure i zatrudni jakiegoś fachowca. Najlepiej Misiora.
No wlasnie gdy przeczytalem ten fragment chatu o marketingu naszego klubu to az sie we mnie krew zagotowala.
sorry troche szacunku dla Pawla i dla tego co zrobil !!.. a jak wyglada dzis marketing Cracovii ktory wg Profa jest odnawiany po odejsciu Misiora przeczytajmy tu - http://www.cracovia.pasy.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1163&Itemid=63
polecam lekture ale i tak niektore przedstawione fakty sa dosc lagodnie opisane a innych istotnych nie ma..Od kilku miesiecy w tym dziale nie ma nawet stagnacji-zrobiono pare krokow wstecz. Szefem tego dzialu uczyniono na dodatek osobe ktora jest bardzo dobra w swojej dzialce - czyli prawie, ale o marketingu nie ma zielonego pojecia.
Misior bylby zdecydowanie najlepsza osoba odpowiedzialna za sprawy czysto sportowe w klubie..coz walczyl o kibica, nie pogodzil sie z tym co stalo sie z cenami biletow, drastycznym spadkiem frekwecji na stadionie...i zostal odsuniety
Z tym szukaniem mocnego sponsora nie do konca chyba tak, Profesor twierdzi, ze gdyby nie mecz z Lubinem, bylby duzy sponsor (podobno wstepnie dogadany). Moze jednak jeszcze cos sie wyklaruje. Ja ciagle mam nadzieje, ze deklaracja profa to sciema (znalazlyby sie powody);
docent - czy możesz podać link do informacji (wypowiedzi) "Profesor twierdzi, ze gdyby nie mecz z Lubinem, bylby duzy sponsor (podobno wstepnie dogadany)"?
Belex...wiesz docent to taki niższy profesor...ta sama sfera to i gadają z sobą osobiście:)
Ja tez uwazam ze Pan Misior powinien wrocic bo bardzo duzo mu zawdzieczamy !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)