Aston1906 wchodze na wasze forum wtedy gdy widze ze zwalacie wine nie na wlasny zespol a na cos innego (czyt. sedzia). Czy ja napisalem cos o tym ze idzie nam dobrze i wygrywamy ? NIE !! Pisze ze wam sie w glowach popier... bo jak dostajecie po tylkach to wina sedziego. Co chcecie od sedziego ? to ze nie podyktowal karnego ? ojoj biedaczki :( zal mi was ze sedziowie was tak krzywdza. Tu kartki tam karny co jeszcze bedzie ? teraz moze czas na ustawianie meczy przez wlasnych pilkarzy ? A co do meczu pomiedzy Zaglebiem i Craxa to wejdz na na temat tamtego meczu i poczytaj :) Piszecie ze gdyby nie sedzia pewni byscie nie przegrali bo dobrze sobie radziliscie przed czerwoną kartką.
A co do naszego sponsora to zal wam dupy sciska ze nie macie tak bogatego sponsora. Co z tego ze to firma panstwowa ? Dlaczego nie czepiacie sie Wisly bo przeciez miasto chyba doklada sie do budowy ich stadionu ? Czyli to tez z waszej kasy prawda ?
Leczcie swoje kompleksy pasiaczki.
PS. Hugo jak nie wiesz gdzie jest Lubin to poszukaj na mapie
-
-
Kolporter chce przeprosin... czy profesor zamierza się wycofać z piłki?
siwylubin ma swoje '5' minut. Nie ma sie co goscia czepiać ;)
ps musiałem zmienić wiadomość bo o usmieszku zapomniałem i jeszcze ktoś mógłby pomysleć, że na poważnie o tym nie czepianiu pisze ;)
To ja już się nie czepiam i idę szukać Lubina na mapie :D
I jeszcze ostatni post bo juz tu nie bede pisal nie ma sensu z wami normalnie pogadac bo zawsze macie racje :).
Poczytajcie wszystkie opinie na obojetnie jakiej stronie pod wypowiedziami waszego profesorka. Zauwazycie ze nie tylko ja tak sadze a przynajmiej 99% ludzi.Ten jeden % pozytywnych wypowiedzi popierajacych waszego prezesika to kibice waszego klubu.
OK juz tu nie bede pisal bo nie ma sensu :) Zycze wam w koncu dobrych decyzji sedziow :D
Siwy i tak będziesz pisał więc nie składaj takich deklaracji...
poza tym nie na każą porażkę i nie wszyscy, np. dla mnie mimo tego że czerwona kartka dla Wacka była skandalem i tak zwalanie [b]całej[/b] winy na sędziego za porażkę w Lubinie jest sporym nadużyciem, podobnie jak w meczu z Koroną (na którym notabene nie byłem). Po prostu sędziowie sędziują tak jak piłkarze grają i stąd problemy. A co do sponsora to nie ściska mi niczego żal że KGHM jest sponsorem Zagłębia Lubin, poczytaj gdzieś tu na forum jest wpis Twojego ziomka na temat sponsringu KGHM, a poza tym to są państwowe pieniądze które niekoniecznie powinny iśc na piłkę nożną w jednym z polskich miast... No ale to już tylko moja oipinia z którą masz prawo się nie zgadzac. Poza tym pozdrowienia dla Ciebie miło się z Wami czasem gada jak się spotka kogoś z Lubina w Poznaniu czy Gdyni więc nie widzę powodu żeby tak się spinac strasznie... (chociaż wyzwiska Waszych kibiców na stadionie w stosunku do nas są mało przyjemne)
Do wiślaków na tym forum cytat z siwylubin:
[i]Dlaczego nie czepiacie sie Wisly[/i]
a Wy mówicie że się Was czepiamy i mamy kompleksy :D
a tu niezależna opinia z zewnątrz ;)
siwylubin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>> A co do naszego sponsora to zal wam dupy sciska ze
> nie macie tak bogatego sponsora. Co z tego ze to
> firma panstwowa ?
Ano to z tego ,że marnotrawione są nasze pieniądze i to nie zawsze na cele sportowe o czym świadczy postępowanie sądowe ,które przeciwko wam jest prowadzone i mam nadzieję ,że sprawiedliwości stanie się zadość i winni zostaną surowo ukarani.
Nie jest też prawdą,że całą winę za porażki w meczach z wami i z Koroną zwalamy na sędziego,bo jakbyś czytał uwaznie nasze komentarze to byś zauważył ,że w większym stopniu uważmy za winnych naszych piłkarzy.Fakt jest jednak faktem,że w Lubinie gra z przewagą jednego zawodnika przez 50 minut w dużym stopniu ułatwiła wam wygraną.A że kartka dla Wacka to był skandal, to też nie można przejść nad tym do porządku dziennego.
Siwylubin:
Jak jeszcze raz jakieś ekipy pracowników służb państwowych zaczną pikietować Sejm, to im poślę pozdrowienia z Lubina, OK?
Pieniądze z kopalni miedzi, złota i srebra powinny iść do państwowej kasy. Oczywiście po opłaceniu godziwych pensji górników i innych normalnych kosztów działalności.
Ciekawe ile się płaci za np. spot dźwiękowy puszczany u was na stadionie kilka razy, a który chwali KGHM, jako "sponsora - światowego lidera wydobycia srebra". Głowę daję, że setki tysięcy zetów. Ciekawe, czy target marketingowy to te 1,5-2 tysiące zziębniętych ludzików + 200 kibiców przyjezdnych. W sumie, to będąc u was 1,5 tyg. temu już nawet mnie korciło, by zakupić na pniu całą tę produkcję srebra, ale jakoś tak ze względu na porażkę mi się odechciało... :) Domyślam się, ze skoro teraz nie podjąłem decyzji, to wasi kibole już mnie niewątpliwie wyprzedzą...
aki11
to ci powiem że jak gra tabisz z kolesiami to temp. pod balonem = 17 stopni!
Klicki i cały Kolporter niech sie pocałuja w dupę...
a Filipiak tez jest wkurzający.Ciekawe po co płacze na łamach prasy i straszy wycofaniem z finansowania.........
Filipiak ma rację. I niech czasem nie przeprasza. Moje pierwsze wrażenie po tym spotkaniu też było takie, że Kolporter ten mecz po prostu perfidnie kupił. Później przemyślałem sprawę i teraz ciężko powiedzieć jak było naprawdę. Nie zmienia to faktu, że firmy Kolporter nienawidzę. Zresztą już w III lidze zdarzały się cuda w wykonaniu zespołu Klickiego...
Ja się nie boję wycofania Filipiaka ze sponsorowania piłki..Przecież na tym forum wypowiadali się niektórzy jak to Filipiak blokuje nowych sponsorów...To będą mieli okazję ich sprowadzić:) Wtedy okaże sie czy te osoby to szkodnicy czy też kibice tego klubu.
Zubereg, generalnie się zgadzam, ale na wszelki wypadek przypomnij, kto tak mówił, ze ma sponsora lub, że Felipe go blokuje.
A taki jeden z TP:)
Ludzie naprawdę ochłońcie. To jest sport - grają i sędziują w nim ludzie. Mogą mieć słabszy dzień (Cabaj, sędzia). Raz się wygrywa raz przegrywa. Kolporter to firma, która ma markę w Polsce stąd po takiej wypowiedzi Filipiaka MUSIAŁA tak zareagować. Inaczej część ludzi pomyślałaby, że może coś w tym kupowaniu meczów jest. A jeśli jest to czekam na dowody jakie na poparcie swojej tezy powinien teraz przedstawić Filipiak.
Sędzia mógł podyktować karnego - to fakt. Ale tego nie zrobił. W Kielcach na inaugurację też powinien być karny dla Korony za zagranie ręką w polu karnym ale sędzia nie gwizdnął. I nikt nie mówił wtedy, że Filipiak kupił mecz.
A dla niezorientowanych. Nie ma drużyny Kolporter Kielce. Jest Kolporter Korona Kielce. Więc nie można nie lubić drużyny Kolportera a lubić Koronę.
Pozdr Pasiaki, odbijcie sobie te punkty na Amice ;)
Dla mnie jest Korona Kielce (to z sympati pisze nie złośliwości)
Klub z nazwami firm w futbolu są dla mnie nie do przyjęcia. Co innego kosz, siatka, hokej itp. Tam to po prostu druzyny sportowe. W piłce występują ( na ogół) Kluby . A do Kolportera nic nie mam osobiscie ale Klubem jest dla mnie Korona i będzie Klubem nawet jak Klickiemu się znudzi.
WK niech mniej pisze co podsłuchał albo co mu sie wydaje
Don Felipe ma racje, ze kontekst inaczej wygląda dla osób postronnych, a inaczej dla podsłuchujących
a co do sędziowania - zbyt dużo polskich sędziów ma "słabsze" dni
ciekawe który pojedzie na MŚ - pewnie żaden
PZPN jest niereformowalny
O nieudolności sędziego w tym meczu można było powiedzieć wiele, ale napewno nie to że celowo wypatrzył wynik tego spotkania. Oglądając wybryki sędziego na tym meczu doszłem do wniosku że małek celowo nawet butów by nie umiał zawiązać.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie jest Korona Kielce (to z sympati pisze
> nie złośliwości)
> Klub z nazwami firm w futbolu są dla mnie nie do
> przyjęcia. Co innego kosz, siatka, hokej itp. Tam
> to po prostu druzyny sportowe. W piłce występują (
> na ogół) Kluby . A do Kolportera nic nie mam
> osobiscie ale Klubem jest dla mnie Korona i będzie
> Klubem nawet jak Klickiemu się znudzi.
>
Mnie też wkurzają nazwy sponsorów w nazwach klubów ale na to nie poradzimy. Klicki kupił Koronę w całości, więc mógł też zupełnie zmienić nazwę i nikt by mu nic nie zrobił. Nawet miał takie plany ale po interwencji prasy i kibiców tylko dodał nazwę firmy do nazwy klubu. Ja mam ndzieję, że za kilka lat, kiedy osiągnie zamierzony marketingowy efekt człon Kolporter zniknie i zostanie Korona. Zaden kibic w Kielcach nigdy nie śpiewał na stadionie "kolporter" - wszyscy zawsze "Korona". Więc podziału na kibiców Kolportera i Korony nie ma i nie będzie. Taki podział wprowadziła na swój użytek grupa rasistów, którym Kolporter nie na rękę bo ich wy.... ze stadionu.
Ok, tyle w temacie bo wątek jest o czym innym przecież.
mozna przegrac raz ... drugi ale 3 razy z rzedu i tracac 9 bramek ??? !!! profesofr nie powninien odejsc ale zrobić pewnie kroki ... np obcięcie pensji piłkarzą ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)