Wiecie na co umiera uzależniony od F.C. (Forum Cracovianum)?
Z głodu - bo zapomina o pracy (nie ma pieniędzy), godzinach otwarcia sklepów (bo nie ma pieniędzy i czasu), a żona ma go w d. i nawet mu kanapki pod komp nie podstawi (bo nie ma pieniędzy, czasu i nawet jej i tak dziękuje nie powie)!
:))))
-
-
FORUM ŻYJE
"zalogij" i próba nowego forum:)
smutno było...
UFFFFFFFFFFFFFFF...........
musiałem sie od nowa zarejestrowac.... Jest to dopiero mój drugi post... :))
pozdro
Chyba nie pójdę spać :-)
próba2
Pozdrowienia dla "Pasiakow" od "Pasiakow" ;) sprawdzalem codziennie mimo ze nie jestem od niego uzalezniony..... a moze jednak ;)
-=SANDECJA=-
huraaaaaaaaa [img]http://www.skyscrapercity.com/images/smilies/dj.gif[/img] jazda na calego
Przychodze do roboty i kurna ...jeesst.
Też mam zmienionego nick'a ale wygon jak samogon,może być.
Od rana mam dobry humor!
Paasy!Pasy wszędzie! Zwariowało moje serce!
Broman masz maila :D
pozdro
Wojtek
Dzięki BARTOLO za szybką akcje.
MY FOROMANI POZDRAWIAMY CIEBIE!!!
Co do obrazków w sygnaturkach- nie zajmują one wcale tak dużo bo to są odwołania do zewnętrznego serwera i np. moja sygnaturka mniej zajmuje na dysku niż Pizzy - która jest wyłącznie testowa a zresztą dottore czy musisz się czepiac w tym pięknym momencie reaktywacji forum???
Dzięki Ci Pasiasty Boże, że Forum is back! W końcu będę miał co robić w pracy :)
Rzadko co prawda bywam (coz, 9 godz. roznicy czasu, a i tego wolnego czasu malo), ale bardzo sie ciesze, ze znowu Was widze. Forum to zycie:) Od pewnego czasu to ono daje mi poczucie bycia wciaz z Cracovia, pomimo realnego bycia na drugim koncu swiata. To forum naprawde pulsuje i wnosi bardzo wiele ozywienia. Ciesze sie ogromnie i pozdrawiam:)
fajnie że znowu działa forum
nowa szata graficzna działa relaksująco........
moze będzie studzić krewkie zapędy ........?
Hmm, nie wiem doprawdy co z ta szata:) Na moim ekranie jest taka sama jak byla:))
NO I BARDZO DOBRZE
witam serdecznie wszystkich Państwa..
szczególne pozdrowienia dla Corso..
wszystko na chwałę Cracovii..
Niech żyje, żyje nam !
He he, Mentny, co by nie mówić, twoja obecna net-ksywa jest po prostu debeściarska :-)))
Choć oczywiście z założenia stawia cię na antypodach klarosa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)