42' Wacek dostaje czerwień - czy może mi ktoś powiedzieć za co ?????????????
a w 45' Moskita zastepuje Basterek (a najlepszy napadzior posnuje sie po boisku dalej - panie Piotrze zimno jest troszke można pobiegać ;) )
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 3 : 1 (1:1)
42. min Cracovia gra w "10". [b]Niezwykle kontrowersyjna sytuacja[/b]. Po zderzeniu Wacka z Łobodzińskim sędzia ukarał drugą żółtą i w konsekwencji czerwoną kartką obrońcę Cracovii
wchodzi Baster na lewa obrone, Radwanski na prawa.
a zszedl Moskala, wiec zostal Bania, fantastyczny zawodnik na szybkie kontry...
42 min. - kontrowersyjna czerwona kartka dla Wacka, za drugą żółtą, nie bardzo wiadomo jakiego przewinienia dopuścił się obrońca Cracovii
[i](źródło: onet.pl)[/i]
Zostawienie Piotra wydaje mi się jednak przemyślane - płyta zmarznieta, ciezko biegać - słowem idealne warunki dla Piotra... a Moskit jeszcze by zapalenia płuc dostał od biegania w tych warunkach... z drugiej jednak strony spodziewam sie, ze Basterek bedzie popylał w swoim zwyczaju tam i z powrotem..
;)
no to chyba sędzia został sowicie wynagrodzony przez miedziowy moloch - a my mamy zafudowany 45 minutowy horror ze wskazaniem iż marna szansa na wywiezienie punkta z Lubina :(
Coś mi się zdaje, że to nie koniec kartek. Pan sędzia ma dzisiaj lekką rękę do ich wyciągania.
no chyba, ze błyskotliwy sędzia wywali kogos z Zagłebia w ciągu pierwszych paru minut - ot tak zgodnie z zasadą, że raz to może sie każdy głupek pomylić, a i by pokazać, ze nikt mu za te kretyńskie decyzje nie zapłacił...
cóż 2-a połowa się zaczyna...
Jak zwykle Cracovia gra swoją kombinacyjną grę na boisku na którym należy grać jak najprostszymi środkami. W związku z tym Zagłębie oddaje więcej strzałów, stwarza więcej grożnych sytauacji. Generalnie powinno już prowadzić conajmniej jedną bramką.
Druga kartka dla Wacka to nieporozumienie, ale jeszcze większym jest "wyrzucenie" przez WS Moskały, a nie Bani, które już tradycyjnie w tej rundzie nic nie gra.
Poza tym nie trzeba być wilkim znawcą, aby pojąć, że w takich warunkach boiska, szybkość i "lekkość" Moskały byłyby jego zaletą.
Coś musi być w tym, że WS ciągle utrzymuje Banię w grze. Na pewno nie służy to dobru drużyny.
Bramka dla Zagłębia, to ewidentny błąd naszego bramkarza.
SACRA CRACOVIA
a relacja na www.cracovia.pl dziala? bo mi nie...
na http://www.cracovia.pl/b_live.php ? ja mam komunikat: Aktualnie nie ma żadnej relacji.
qrna te koronkowe akcje na takiej murawie, te niecelne podania
i do tego ta niemoc...
i w 59' znowu qrwa dali sie ograć i 2 brama
kuuuuurwa... 1:2 :( (Chalbinski...)
Niestety już 2-1 dla Zagłębia. Znowu błąd Cabaja.
SACRA CRACOVIA
ja jeszcze rozumiem te dziesiatki podań w środku pola ale jak nasza obrona podaje se piłeczke, albo co najgorsze podaje piłke przeciwnikowi to już nie wiem o co chodzi..
do tego Wąski dziś ma kiepski dzień
a za chwile dostaniemy jeszcze jedną brameczke i będzie po meczu. Właściwie to już jest.
niestety w pałe :( ble :(
72' Piotra zastąpił Łukasz.
zmiana Bania -> Szczota
panowie... zróbcie remisik... chociaż punkcik...
to nie na moje nerwy. dobrze, ze gramy z arcypierdołami bo mogłoby być już ze 4:1.
zdumiewa łatwość tracenia piłki i kompletny brak pomysłu.
no ale nawet pierdoły potrafia grać skuteczniej i mamy 3:1
w pizdu mać jak można tak grać?????????????????????????????????????
1:3 ... :( (Iwanski)
no to sie zrehabilitowali...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)