Canal+ ogłosił program na piątek 2 grudnia. Będzie transmisja na żywo z Kałuży.
C+Sport:
18:40 Wstęp do meczu
19:00 Piłka nożna - Orange Ekstraklasa: Mecz Cracovia - Korona Kielce
21:15 Piłka nożna - Premiership - powt. magazyn ligi angielskiej
21:45 Futbol amerykański - NFL Game Day - powt. magazyn sportowy
22:15 Czempioni w Plusie - powt. magazyn sportowy
23:20 Wstęp do meczu - powt.
23:40 Piłka nożna - Orange Ekstraklasa: Mecz Cracovia - Korona Kielce - powt.
-
-
Mecz z Koroną w piątek 2 grudnia - konflikt terminów piłki i hokeja !!!
super ! tylko boje sie ze aura , i ta transmisja znacznie zmniejszy frekwencje ;/ ale mam nadzieje ze sie myle bo to ostatni mecz w Krakowie, trzeba pozegnac pilkarzy za taka runde !
wcale nie super !!!!!!!!!!!!!
w tym samym dniu o 18.00 mamy zaplanowany mecz hokeja z Unia Oświecim ...
jak dla mnie zarzad MKS juz powinien zacząc działac nad przełozeniem godziny rozgrywania tego emczu na 20.00 i równoczesnie przesunąc początek emczu hokejowego na 17.00 bo nie wyobrazam sobie aby kibice Cracovii mili wybierac czy super mecz z Mistrzem Polski Unią czy super mecz z zaprzyjaźnioną Korona ...
oj tego to nie wiedzialem ,w takim razie godzina meczu musi byc przesunieta ! nie ma wyboru , bo albo tu albo tu braknie bardzo duzo ludzi !
Wice Mistzrem tak na marginesie :P
jasne ...
pomyliło mi się w emocjach ...
pozdro Tychy ...
;)
Nie przełożą meczu na 20. Choćby nie wiem co. Założe sie o flaszke :)
W grudniu i tak 19.00 to za późno, może być nieźle zimno. Wszystko zalezy od pogody.
Zresztą co ludziom z tego że mecz w hokeja przełożą na 17 ?? Jak potrwa z 3 godziny z dogrywką to i tak nie zdąrzą na piłke. A jak dadzą mecz o 16 to połowa nie przyjdzie.
Konflikt terminów musi kiedyś nastąpić. Świat sie nie kręci dla wszystkich wokół Cracovii.
Dla mnie akurat wybór jest dość prosty...
Dla mnie też
kto chce wypożyczyć karnet piłkarski na ten mecz?
no to cała nadzieja w milicji ...
moze wpadna na pomysł , ze nie da się zabezpieczyć 2 imprez o tej samej porze ...
;)
Może i jest taka możliwość :)
Ale coż to za imprezy... mecz hokeja bez gości na który wystarczą 3 radiowozy i mecz przyjażni na który potrzeba 5 radiowozów. A i tak wszyscy odmrożą sobie dupy przez te pare godzin nic nie robienia :)
Ja widze inną opcje.
Ogrzewanie murawy nie bedzie działać i mecz hokeja bedzie można zagrać na stadionie, mecz piłkarski również :)
Jestem niezmiernie ciekaw jak Klub rozwiąże ten problem?
a co jak mam karnet na hokej i pilke?
Możesz napisac do C+ żeby ci oddali kase. Chyba że ktoś woli winić klub za taką sytuacje.
narazie jeszcze nie ma powodu aby winic klub ...
zobaczymy jak klub sie zachowa ...
ale swoja droga to postepowanie decydentów C+ mnie dziwi ...
znają sie na sporcie wiedza ze mamy i hokej i piłke ...
i jedna i druga sekcja gra o najwyzesze cele ...
i zeby nie pogodzic kibiców to juz zakrawa na złośliwośc ...
wystarczyło mecz z Korona zaplanowac na sobote albo niedziele to naprawdę nie jest dla nich problem ...
Robert Ty tak poważnie czy jestes po paru Żywcach? ;)
Oni płacą grube miliony dolców za pokazywanie piłki.
Jak może Cię dziwić to ,że decydenci C+ realizują swoje za gruby szmal nabyte prawa?
.... a mecz z Unią trzeba wszelkimi staraniami na inny termin prełożyć.
Wiesz Robert w sumie to praktycznie nas nie pokazywali w tej rundzie u nas na stadionie więc dobrze że pokarzą ten mecz.
A o ile pamiętam to późną jesienią mecze zawsze zaczynały się o 19 w piątek. Poza tym trzeba wiedzieć że w Piątki to nigdy nie jest najlepszy mecz kolejki. Więc albo nas pokarzą w piątek albo wogóle, tak mi się wydaje.
Poza tym gramy z Wisłą w jeden weekend w Krakowie więc musimy mieć w inny dzień meczu niż oni, do tego dochodzi Legia u siebie z Arką i Amica z Groclinem. Chyba tylko dzięki temu że Amica i Groclina słabo grają możemy zawdzięczać to że nas wogóle pokarzą.
na mecz z Unia grany nie równolegle z Koroną przyjdzie spokojnie 1.500 - 2.000 widzów ...
na ten sam mecz grany równolegle przyjdzie 100-200 osób ...
nie widze tu interesu klubowego ...
a braku wyobraźni ludzi z C+ naprawdę nie rozumiem ...
Zgadza się Klub straci na tym najwięcej. Ale taką ma umowę z C+ a naprawede lepiej być pokazywanym niż nie pokazywanym w kontekście sprzedaży reklam.
Ale może odbiją sobie to na play-off.
ja bym negocjował z C+ przełożenie naszego meczu na sobote lub niedzile ...
Mecz w Poznaniu o ile pamiętam pierwotnie miał być w sobotę, na prośbę Lecha został przełożony na piątek.
Może jednak da się coś jeszcze zrobić z tym pasztetem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)