rzeczywiście - nie doczytałem - ale nie zmienia to sprawy:
jak to było "Vlaky ......" (film) i o której gdzie bedzie - to może tajemnica państwowa?:):):):)
-
-
WSZYSCY DO SZCZECINA!!!
a ja Wam zazdroszcze ze jedziecie ale niestety ja musze jechac do Tarnowa na swój mecz
..a ci, którzy nie pojadą -
muszą obowiązkowo na hokej pójść - ten sam dzień, godziny się pokrywają i ....
pewnie Karvin zadba by były bezpośrednie informacje z opóźnieniem najwyżej 15 sekundowym
Ostře sledované vlaky, damy radę.
Na stronie Pogoni jest mowa o 400 zamówionych biletach - czy to ostateczna liczba?
Przysługuje nam 800 biletów , ale aż tylu to nas nie pojedzie. Jeśli będzie 400 to będzie super...
na forum lecha juz istnieje topic z chetnymi do wyjazdu
[url]http://www.kolejorz.pyry.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1929[/url]
Proszę o info o której jest pociąg i z którego dworca bo muszę sobie wcześniej ustawić prace no i dojechać z Żor do Krakowa (w Katowicach nie zatrzymuje się?). POZDRAWIAM
I czy koniecznie muszę się wpisywać na listę w Krakowie czy można w pociągu?
Koniecznie musisz w Krakowie. W pociągu będziesz mógł jedynie piwko walnąć...
nie musisz sie wpisywac bedzie nas b. duzo a listy nie bedzie???
Mam pytanie dla kompetentnych kibicow Cracovii - czy moglby ktos z Was wpisac mnie na liste i paru kumpli z Poznania bo jedziemy z Wami.
Kontakt tu na forum, to podam maila lub dogadamy sie telefonicznie.Z gory dziekuje.
Przem na stronie www.kolejorz.pyry.net jest dokładna informacja dla kibiców z Poznania
Wystarczy ze tam wyslecie maila z danymi !
czy bedzie mozliwośc w dniu wyjazdu (przed odjazdem pociagu wpisania sie na liste?)
ok dzieki RobinKSC
5 dni później
Najważniejszy temat !!!!!!!!
jedziemy
Mam pytanie czy bierze ktoś ze sobą jakiś sprzęt muzyczny?
Piłę ?...
chodziło mi raczej o jakiś magnetofon...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)