18.10.2003, godz. 18.15
WSZYSCY DO SZCZECINA!
Mecz na szczycie! Sztuczne światła! 20 tysięczna widownia! Unikalna oprawa! Gorąca atmosfera! Musisz to poczuć! Musisz to zobaczyć!
Po raz pierwszy w historii pasiastego ruchu kibicowskiego odjedzie z Krakowa „Pasiasty Pociąg Specjalny”. Koszt wyprawy z biletem na mecz – tylko 50 złotych! Tanio jak barszcz!
Sprawnie ominiemy wszystkie stacje, bo nigdzie nie staniemy (wyjątek: Poznań). W Szczecinie zameldujemy się godzinę przed meczem. W drogę powrotną wyruszymy bezpośrednio po spotkaniu. W sektorze będzie na nas czekał bufet z kiełbaskami i napojami.
Nie zastanawiaj się! Namawiaj wszystkich znajomych! Bierzcie przenośne radiomagnetofony i jak najwięcej kaset i kompaktów! W każdym wagonie musi grać inna muza! Hip-hop, hard core, metal, rythm and blues... Dla każdego coś miłego! No i dużo polskiego rocka, żeby wspólnie pośpiewać trochę.
Jak grasz na gitarze lub organkach zabieraj instrumenty! Bez obciachu! Karty do gry? Podstawa! W programie podróży przewidziano wielki turniej w „obieranego”. Dla zwycięskiej pary: nagroda-niespodzianka! Chętni na „małego pokerka” też się pewnie znajdą! A ile nowych kawałów usłyszycie? Ile opowieści stadionowych weteranów?
Pamiętajcie: weźcie dużo jedzenia, bo wagonu restauracyjnego nie przewidziano! Pociąg będzie wyglądał jak ten do Wieliczki, żółty z rozsuwanymi drzwiami! Będzie można palić i pić! Ale – uwaga – wyłącznie myśl zasady: można wypić po kubeczku, spokój w głowie, w porządeczku!
Specjalnym pociągiem pojadą wszyscy. Będą kibicowskie sławy, osoby mające na koncie po 200 i więcej wyjazdów. Będą i tacy, którzy pojadą na Pasy po raz pierwszy.
To będzie niezapomniana podróż! Będziecie o niej przez lata opowiadać młodszym i wnukom! Wielka pasiasta rodzina w drodze do Szczecina!
Zapisy i bilety wyłącznie w klubie! Tylko do piątku, tj. 17.10.2003!
-
-
WSZYSCY DO SZCZECINA!!!
Powtórze za Maackiem:JEDZIEMY DO TEGO SZCZECINA NA PEŁNEJ K...WIE!!!!!!!!!!
Po takim wprwoadzeniu to napewno pojade !
Ale i bez tego bym pojechał :)
krakus11 , może by to opublikować w gazetach? Obowiązkowo w "Pasach". Ja na gitarze nie gram , ale na picie i śpiewanie się piszę...
jest tylko problem chlopcy trzebe wziasc zapas picia i jedzenia bo jest to wyjazd dlugi i pały nie pozwola na zakupy
Baylay z tym piciem to w powrocie :) (To moje zdanie jaki i wielu innych)
Wyraznie jest napisane "spokój w głowie"
Koledzy kibice teraz już wiem to moje przeznaczenie spotykamy sie na dworcu i nikt nas nie zatrzyma nawet nasze żony i kochanki co ma być to będzie PIJ I ŻYJ PÓKI ZYJESZ BO JAK UMRZESZ TO TAKIEGO MECZU NIE ZOBACZYSZ licze na was
To bedzie dzień ważnieszy od mojego slubu....
Choć na razie jestem kawalerem.... ;-)
hohoho po takiej zapowiedzi ja tez chcialbym jechac:D ..... ale problem w tym ze ja mieszkam w szczecinie:D
tak pozatym proponuje po meczu pojedynek miedzy najwiekszymi chuliganami naszych druzyn w szachy:D oni beda grac a my browar popijac :D to dopiero bylby mecz:D
ja się piszę na pierwszą szachownicę ...
:-)
zagram jakąś "obronę szczecińską" nie mylić z sycylijską ...
:D
sh4k0 , przyjedź do Krakowa i mozesz jechać...
hehe
zapowiedz godna wyjazdu , bym powiedział.
Robert nie zajmuj szachownic prawdziwym chuliganom - my piwo bedziem saczyc przygladajac sie plynacej rzece i spiewajac plynie Odra przez miasto bo Wisla to przez wies ;)
PS. turniej bym na walach chrobrego proponowal
PS. 2 pomarzyc cudna rzecz :(
no pomarzyc zawsze mozna , ale widok 2 lysych sterydow grajacych w szachy w szalikach przy muzyce powaznej to by bylo cos:D prawdziwa kosa 2 nienawidzacych sie klubow ahhh ... stanley kubrick wysiada:D
Jade do Krakowa i wracam z wami!! :-D Turniej kart nie moze mnie ominac ;-).
O której będzie pociąg w Poznaniu??? Bo ja tam jadę z Pragi (UEFA)?
Dzięki,
A.
Mam pytanko,ile dostaniemy biletów ?
Antone - jako, że to ma być "pociąg specjalny", to chyba nie będzie się zatrzymywać na stacjach pośrednich ...
ale dla pewności zadzwoń do axe
Ja się pytam, bo popatrz 1.mail tematu od krakus11. No i z Czech nas pojedzie więcej.
Pozdro. A
Myślę Anton , że nie ma osoby , kóra byłaby w stanie przewidzieć , o kórej ten pociąg dotrze do Poznania. Pozostaje Wam cierpliwie czekać na dworcu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)