Szacunek Bojar, szacunek!
-
-
Panie Marcinie - szacunek !!!
[url]http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1254892,page=4[/url]
Data: 29 Paz 2005 - 23:45:12
To jest wielka rzecz Bojarski spisał się na medal.Ma charakter wybitnego piłkarza który potrafi nawet w trudnych sytuacjach dla zespołu zachować się ferplay.Brawo!!!!!!!!!!!!
JUŻ NIEDŁUGO WKRÓTCE PASY LIDEREM EKSTRAKLASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Z WISŁĄ WYGRAMY NA LUŻIE.
czekałem w programie Liga + extra na pokazanie pozytywnej postawy zawodnika....no cóż,ciekawsze jest pokazanie jak jeden drugiemu prawie łamie nogi....ogladalnośc wzrasta :-(
A Bojar jaki w życiu taki na boisku.....
Takie zachowania przywracają wiarę w ludzi. Marcin to walczak jakich mało, boiskowy kogucik, ale taki gest wbrew pozorom to rzecz godna prawdziwego pasiaka. Przynajmniej ja taką Cracovię chcę widzieć.
Ja tez....zawsze-na derbach TEŻ !!!
"Niech Cracovia daje przykład....." JAN PAWEŁ II
a mi sie wydaje ze on to zrobil bo wszyscy , wszyscy poza arbitrem widzieli co sie stalo, i to byl tylko róg , jakoś nie wyobrazam sobie aby np. odwołał karnego przy stanie 0-0...
a tu tak na pokaz było!!!
I TAK BRAWO DLA MARCINA!!!
Fair play jest dla mięczaków...
11 dni później
Nie ma co bić brawo takie zachowanie POWINNO BYĆ NORMĄ!!!
pbak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>(...) takie zachowanie POWINNO BYĆ
> NORMĄ!!!
>
Oczywiście masz rację
- ale niestety nie jest...
> Nie ma co bić brawo
ale właśnie dlatego że nie jest - warto bić brawo.
Ferencvaros Napisał(a):
> Fair play jest dla mięczaków...
Ferencvaros: nie wstyd Tobie - kibicowi Cracovii - coś takiego pisać?
To tak jakby napisać: "uczciwość jest dla mięczaków..."
To tak jakby napisać: "po trupach, byle wygrać!"
Mam głęboką nadzieję, że wśród forumowiczów,
wśród kibiców Cracovii, opinie taka jak Twoja wyzej są niezwykle rzadkie.
PS. Jak grałem w młodości w piłkę. było - całkiem sporo - takich, co się przyznawali
- "to ja wybiłem na aut" "dotknąłem ręką". M.in. taka była z tego zaleta, że jeśli taki ktoś mówił "ja nie dotknąłem" to się mu wierzyło w ciemno. Wiadomo było - to jest gracz uczciwy.
Agnan take it easy, przecież nie od dziś wiadomo, że Ferenc to znany prowokator ;)
gtx Napisał(a):
> Agnan take it easy, przecież nie od dziś wiadomo,
> że Ferenc to znany prowokator
>
>
>
Sorry - nie złapałem...
Trzeba było napisać "podkreśl, Jasiu, wężykiem..."
:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)