Po pierwsze: niech się wpisują tutaj osoby, które na tym meczu zamierzają siedzieć w młynie 2 - to znaczy niech wpiszą że bedą tam siedzieć.
Po drugie: prosimy o pomysły na teksty, hasła, piosenki i wszystko inne - na 2 młyny, tak by sie dobrze przygotowac.
[b]Wszystkim, którzy zapomnieli - przypominam, a tym co nie wiedzą - informuję: młyn 2 znajdować się będzie w sektorze nowych krzesełek - od strony Focha, a konkretnie w sektorze z literką P - jak... Piknik :-)[/b]
Ja deklaruję siebie + jedno stworzonko płci przeciwnej ;-) + fenix + jeszcze ktoś (kto głośno dopinguje).
-
-
Młyn 2 na meczu Cracovia - Bełchatów
Dementor ,widze ,ze lubisz sie za mnie wypowiadac ;) , no ale widocznie tak będzie :)!
ja
ja też
I ja z nią i może kogoś wyciągnę na mecz, ale chyba pójdą na inny sektor.
ja jestem nowy na tym forum ale zabieram ze soba seniore i +4 inne osoby
ale powiedzcie mi po co co mecz pisac kto siedzi tu a kto tu?!? Juz mi sie nawet nie chce otwierac tych tematow bo wciaz to samo.
wtrace kilka slow z innej beczki zaspiewajmy cos na temam naszych zgod np gadalem z pewnym tyszaninem po meczu w bb i mowil ze chyba malo ludzi od nas lubi GKS bo ich bylo 40 na meczu i nasze GKS TYCHY wyszlo marnie a np Arki nie bylo a ARKA GDYNIA slychac bylo doskonale... :(
BYL ZAWSZE JEST TYSKI GKS!!!p.s mowilem ze najlepiej nam wychodzi zwisla... ;)
Boola: chodzi o to czy planować coś specjalnego albo by się dobrze zorganizować i takie tam, czy nie. Nikt Cię nie zmusza do czytania wszystkich tematów na forum, chyba ta pogoda źle wpływa na Twój nastrój :P:P:P
Bedzie nas dwoch ... Ja i Tomruk.
nie no je wszystko rozumiem ale co za duzo to niezdrowo poprostu
Demetor czy będzie znowu oznaczenie młyna nr 2, bo ostatnio zostały jakies smetne resztki i ja siedziałem obok pary staruszków która nie kumała ni huhu
panowie ale troche w tym racji jest , nie mozecie wysiedlic staruszkow kotrzy jak tylko pojawily sie krzeselka zajeli tam strategiczne pozycje i nawet na przerwie sie nie ruszaja z miejsca tylko po to by nikt im nie zajął. Ciezko takiemu dziadkowi powiedziec "idź pan stąd albo podnoś karton no i drzyj sie ile wlezie!!" mlyn jest po drugiej stronie wiec "chlopaki" chca sobie mecz oglądną po tej a wy im "@!#$" zawracacie ;)
Boola ma dużo racji. Przecież krzesełka na przeciwko głównej trybuny są w istocie idelane dla dziadziusiów i babć . Może pasowałoby troche młyn przesunąć np. na ławeczki,a niech na krzesełkach starszyzna siedzi :)!
ano
Chyba trzeba będzie przesunąć młyn 2 , no bo kiedyś :) , może już na następnym meczu dziadkowie sie zbuntują i wpierdo.. nam , wtedy będzie wstyd jak cholera :)))))))))))))).
.. a więc uciekajmy przed dziadkami :).
Nie ma sensu. Za pare meczow sie przyzwyczaja. A siedzący koło mnie staruszek w pewnym momencie przestał sie obcinac i tez zaczal skandowac :PASY!!!
Ja tam obowiazkowo siedze i staram sie jakos rozerwac emerytow i rencistow :)
Nawet dobrze to idzie :)
jo ide no dwójke
Oznakowanie będzie!!! Już ja o to zadbam - tylko jest jeden warunek - nie może padać deszcz - bo wszystkie oznakowania diabli wezmą.
[b]PS. Dawajcie propozycje haseł, okrzyków, piosenek dwumłynowych (na 2 strony) - by można było dla Świstaka małe opracowanko przygotować.[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)