Mam pytanie czy to założyciele strony Cracovia Strefa wybierają się na mecz Zawiszy czy też jacyś bliżej niezidentyfikowani osobnicy ?......
-
-
Zawisza Bydgoszcz.....
nie zidentyfikowani
zadny zalozyciel strefy sie tam nie wybiera !!
Strefa? A co to k***???
:P
Strefa to taka strona, ktora promuje wyzszy poziom inteligencji niz prezentuje Akustyk.
no własnie akustyk :) co za poziom
czy ja wiem....
halo, halo... proszę tu bez jazd i kłótni!
Strefa i ck.pl to strony zaprzyjaźnione i wzajemnie się uzupełniające - posiadają różny target czytelnika, którego w żadnym stopniu nie wolno obrazić ani zaniedbać - każda ze stron robi maksymalnie wiele na chwałę Cracovii - i oby tak dalej!
Wrona Orła nie pokona.
Temat do zamknięcia !!
bo?
Dla mnie Zetka mimo iż IV- ligowa, to kibiców ma napewno I- ligowych. Życze im jak najlepiej.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> halo, halo... proszę tu bez jazd i kłótni!
> Strefa i ck.pl to strony zaprzyjaźnione i
> wzajemnie się uzupełniające - posiadają różny
To dlaczego ze strony Stery nagle zniknął link to forum KS Cracovia???
Szanowny Dementorze: pewne rzeczy trzeba mówić głośno.
Ja mam żal do Booli (mimo iz składałem się na serwer dla strefy) że dobrał nieodpowiednie osoby do moderowania, panuje tam uzurpatoryzm, i tyle!
Uważam że osoby w/w bardziej sprawdzają się na stadionie aniżeli przed komputerem, mam nadzieję Boola że ten mój apel nie rozejdzie się po kościach, i przemyślisz swoje błędy.
.
no nie oszalałem ... Ulka szukasz igły w stogu siana ..
A Świstak napewno lepiej wszystko potrafi.
PS: Nie tylko Ty się składałeś na serwer ..
Sorka, ale odwalacie gadkę na poziomie "Teraz Pasy"...
Spotkajcie się i pogadajcie, a nie róbcie pozdra dla qmatych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)