Głos Rozsądku - czy ja Cię obrażam?
nie nie obrażam to Ty się ode mnie odwal - to że ktoś ma inne zdanie od twojego nie oznacza że masz prawo go obrażać i to jeszcze anonimowo - podejdź do mnie na meczu i powiedz mi to w twarz...
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
Ciekawe co Głos Rozsądku sądzi o Piechnie, Wasilewskim, Chałbińskim i ...
Stawowy jest osoba publiczna wiec to co robi podlega ocenie innych.
Jedni moga opiewac go w poematach po wygranych meczech, doszukiwac sie usprawiedliwień w jakiś tam okolicznościach po klęskach, inni zas moga po nim jeździc jak po burej suce po potknięciach zespołu, wytykać błędy, niedociągnięcia, czy nawet szukac dziury w całym po sukcesach.
Co do tego, ze juz przed przyjściem Karvin miał watpliwości to chyba miał takowe przeciętny kibic który słyszał o tym co sie działo w Proszowiance (po łebkach przypomnę, klub ma zaległosci wobec graczy, ci wyskakuja z lewymi L4, trener staje po stronie zawodników), bowiem jest tez cos takiego jak lojalność wobec pracodawcy.
Autor: Monday (IP zapamiętane)
Data: 29 lis 2005 - 21:16:16
Ciekawe co Głos Rozsądku sądzi o Piechnie, Wasilewskim, Chałbińskim i ... harczu, jaki pobierają od zawodników niektórzy "wybitni" trenerzy?
.
Głosie Rozsądku zgadzam się w pełni z Twoim zdaniem odnośnie "pasma klęsk", które nas prześladują w perspektywie ostatnich lat.
Proszę Cię jednak byś trzymał fason i powstrzymał się od epitetów (najlepiej usuń ostatnie zdanie w swoim poście).
Pozdrowienia dla malkontentów i lizusków! :)
awaria, jeżeli masz jakieś dowody lub przynajmniej jakieś mocne przesłanki, to wszystko w porządku. Nawet możesz i powinieneś coś z tą wiedzą zrobić. Jeżeli natomiast takich, przynajmniej mocnych przesłanek nie posiadasz, to lepiej wykasuj tego posta.
Domniemanie, że coś musi być i napewno jest tylko na podstawie, że ktoś gra w zespole mimo wszystko nie wystarczy. Zarzut jest dość poważny, choć w naszej lidze stawiany dość powszechnie.
awaria widze ze klub paranoikow rosnie w sile
chyba ze to chwilowa slabosc...
Może by "wyp.ierdalacze" się nie wypowiadali w tym temacie, a "klakierzy" opuszczali temat "trener Stawowy musi odejść".
Dałoby to jasny obraz, które nastroje przeważają.
ok.ok.ok.ok.ok
zacytowałem Mondaya.
Acha, no to może Monday się wypowie. Tylko nie "zacytowałem Staszka" (wszelkie podobieństwa przypadkowe)... ;)
Generalnie chodzi o to, że z oskarżeniami na podstawie bardzo niepewnych informacji trzeba naprawdę uważać. Można komuś zrobić krzywdę. Wiadomo, że czytają to forum różne osoby i potem może się zdarzyć, że przeczytamy w jakiejś gazecie "...kibice na forum spekulują o tym, że trener X bierze haracze od zawodników w zamian za grę..."
Tak działają niektóre hieny dziennikarskie, a to zupełnie potrzebna nam nie jest.
Nie żebym się Woytka czepiał dramatycznie ale od 15 pażdziernika aż do dziś
w 8 meczach z druzynami 1 ligi (6 liga +2 PP) nasz rywal zza miedzy wygrał tylko 1-0 z Zabrzem (które tak do końca 1 ligowe nie jest a i to fuksem dość padło) i z nami 3-0.
Jakoś wszyscy potrafili ustawić się taktycznie pod słabnąca Wisłe tylko nie my:(
Tak to bywa, kiedy ktoś uparcie korzysta z wyuczonych utartych schematów nie wprowadzając od czasu do czasu korekt wynikających z elementarnego zdrowego rozsądku. :(
Coż spojrzenie na jakim tle się to odbyło pokazuje skalę problemu....dlatego to wrzuciłem. Zagłebie 3x , Arka ,Korona , Legia ,Amica (a w sumie to byla statystyka 7 meczy ligowych + 2 PP...a nie 6+2 jak napisąłem) sobie poradziły tylko my ...
4 dni później
Żeby być obiektywnym - WOjtek dzisiaj niepotrzebnie postawił na Marcina - mógł mu dać odpocząć psychicznie i wystawić Olszę.
ZROBIŁ BŁĄD
Ale czy to go dyskwalifikuje jako trenera? Czy stawia go w jednym rzędzie z nieudacznikami typu Motyka, Kubicki, Kaczmarek, Lorens, Wieczorek czy wielu innych?
.......
Żeby byc obiektywnym- Wojtek dzis niepotrzebnie wpusczał Banie, do momentu jego wejścia wynik był 2-1 dla Pasów...
ZROBIŁ BŁĄD
.......
Na Stawowym świat SIĘ NIE KOŃCZY! CRACOVII POTRZEBA LEPSZEGO TRENERA!
Filipiak stwierdził że chce współpracować ze Stawowym dłużej i są rozmowy o przedłużeniu kontraktu !
Bład zrobi jak z Amica znow zagra Cabaj.
Nawet jesli po to zeby spieprzyc powinien zagrac Olszewski...
A Marcin niech sobie przemysli pewne sprawy grzejac ławę.
Cabaj już się z tego nie podniesie. Musimy wszcząć poszukiwania bramkarza!
Fizycznie Wąski jest ok., ale głowa nie ta! Jednym słowem"szalony" Marcin". Śmialiśmy się z niego do czasu, gdy nie powodował tragedii, ale teraz to jest już dramat!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)