Wiem, że do 30 jeszcze daleko ale rezerwować sobie czas i jedziemy w jak najwiekszej liczbie!!!!!!
-
-
JEDZIEMY DO OSWIECIMIA
w 100.. bo wiecej nie wpouszcza.. :/
Jak uzbieracie na ten mecz 30 osób to szczerze pogratuluję.
My? A TY to nie my?
Ja nie jadę :)
[i]Takich treści na tym forum tolerować nie będziemy[/i]
Karvin
Kojo - jeszcze jeden taki wyskok i lifetime ban
Bezemnie niestety, nie wyrobie finansowo tym razem (Lech-Cracovia), ale na nastepnym jestem :)
Mialby ktos miejsce w aucie lub busie?
Godzilla:)?
Wybieram się rano w towarzystwie, chcę sobie połączyć mecz ze zwiedzaniem KL Auschwitz.
5 dni później
Tylko 100 biletów (ze względu na ograniczenie pojemności hali) przeznaczyli dla kibiców Cracovii organizatorzy meczu Unia Dwory – Comarch Cracovia. Zapisy w sklepiku klubowy przy ul. Wielickiej 101!
W niedzielę o godz. 17.00 Comarch Cracovia rozegra kolejny mecz o mistrzostwo Polski. Tym razem Pasy zmierzą się w Oświęcimiu z Unią Dwory. Kibice chcący wesprzeć dopingiem naszych hokeistów mogą zapisać się na bilety w sklepiku klubowy przy ul. Wielickiej. W sklepie powstanie lista (imię, nazwisko, PESEL), która zostanie przekazana do Oświęcimia. Na mecz dostaną się wyłącznie osoby znajdujące się na liście!!! Lista będzie zamknięta w piątek 28 października 2005 o godz. 14.00!!! Bilety będą do odebrania w Oświęcimiu u przedstawiciela MKS Cracovia SSA tel. kontaktowy 694 464 711 do godz. 16.30.
nie jade:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)