chciałem delikatnie zasygnalizować , ze ngdy z ust "znawców tematu" jak to pieknie nazwałeś nie słyszałem swierdzenia ze jakaś jest podstawowa a inna nie podstawowa stąd moja przewrotna Ciekawośc ...
;)
równiez pozdrawiam ...
-
-
LECH - CRACOVIA 1 : 0
Z wejsciem nei bedzie problemu i z moich informacji wynika ze wejdziemy nawet na ta trybune co dach robia (ktora jest zamknieta juz dla kibicow)
Czynione sa starania aby IV trybuna była dostępna dla kibiców podczas meczu z Cracovią i Pogonią. Wy jednak jak już ktoś wspomniał wcześniej, nie macie się co przejmować wejściem:)
Ja też dostałem info z Poznania że mecz przełożony jest na piątek,napisałem już maila do PZPNu i Canal+ aby potwierdzili.Jak ktoś ma jakieś info na 100%to proszę je o wpisanie tu.
Piątek 20,00
4 dni później
Nie będzie pociągu specjalnego do Poznania
Koło Sympatyków nie będzie organizować pociągu specjalnego na zaplanowany na piątek, 4 listopada (g. 20) mecz wyjazdowy z Lechem Poznań - taką decyzję podjął wczoraj Zarząd Stowarzyszenia Koło Sympatyków.
W ofercie wynajęcia pociągu specjalnego przedstawionej Kołu Sympatyków przez PKP był zawarty m.in. warunek opłacenia pełnej kwoty za przejazd pociągu specjalnego najpóźniej dzień przed odjazdem pociągu.
Biorąc pod uwagę dotychczasowe doświadczenia związane z organizacją pociągów specjalnych, jak również brak dostatecznego zainteresowania współorganizowaniem wyjazdu przez inne grupy kibicowskie Zarząd Koła Sympatyków uznał, że Koło nie jest w tej chwili w stanie samodzielnie wypełnić warunków postawionych przez PKP i odstąpił od organizowania pociągu specjalnego na najbliższy mecz wyjazdowy.
Koło Sympatyków rozważa możliwość zorganizowania - głównie dla członków Koła - autobusowego wyjazdu do Poznania.
ej no bez jajow, cos trzeba zrobic zeby byl pociag, zrobmy fale protestów to moze będzie!!!!! PROTESTUJE!!!! JA CHCE POCIĄG!!!!!
i ja ! :)
szkoda ale to ma też swoje dobre strony nie trzeba będzie się śpieszyć na pociąg tylko będzie można zabawić dłużej w Poznaniu u znajomych ;-) no nic do zobaczenia w Pozaniu ;-)
a którym pociągiem jedziecie? bo nas paru chłopków z Dabia chce jechac , i zabrać sie z jakaś wieksza grupa...
o 8 z tego co wiem jest odjazd?? nim jedziemY????? i kupujemy bilety czy na beke:)??
EJ do POZNIANIA CHCE JECHAC!!
wiec POCIG CHE TEZ!!!
to jedź k.urwa rejsowym ....
7 dni później
powiem tak ...
myslałem ze po Amice nic mnie juz nie zaskoczy ...
a jednek sie myliłem ...
Czyzbys nie byl zadowolony z wystepu naszej druzyny? pod swiatlym przewodnictwem?
a moze Piotrus nie przypasowal?
światłe przewodnictwo nie biega po boisku ...
gdybysmy latem mieli kase na transfery to i zapewne jakosc zmian była by lepsza ...
a tak to sorry jak sie nie ma zawodników to sie gra tym co sie ma ...
czyli jak zwykle wiadomo czyja to wina...
on tez nie biega po boisku
i on nie wystawia goscia ktry nie trafia z trzech metrow w bramke
kurna smiem twierdzic ze nawet Szczota by to trafil!!!!!
ja smiem twierdzić, ze jakby kapitanowi dać tauzena,z eby nie trafił, to by nie dał rady
to było "mistrzostwo świata" do sześcianu
Karvinie ...
od 2 sezonów nieustannie wszyscy ludzie zwiazani z Cracovia twierdzą ze natychmiast trzeba nam 2 napastników a przynajmniej jednego ale "prawdziwego" ...
wybacz nie bede okreslał czyja to wina ze zespół nie został wzmocniony przed sezonem ...
ale skutki takiej decyzji sa własnie widoczne ...
zero konkurencji w ataku ...
wiadomo ze zagra Bania z Moskałą a Szczoczarz wejdzie na zmianę jedyna konkurencja to pomoc bo w obronie tez wszystko wiadome ...
rozpacz mnie brała jak nasi zmiennicy oslabili zespół ...
zaden z nich nie wniósł do gry "jakości" ...
dramat ...
...
Ja zobaczyłem opis Karvina na gg :)
Ale to już chyba wyzszy poziom kumatości.
Co do napastników to nie pozostaje nam nic innego jak sie modlić żeby łaskawie nam "grający" Piotr "Jama" Bania oraz Tomasz "Spalony" Moskała zdecydowali się coś jeszcze strzelić do końca rundy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)