jak w temacie ...
wyglada na to , ze gra naszej druzyny jest na tyle dobra , że wraca do łask C+ ...
:)
-
-
LECH - CRACOVIA 1 : 0
olac C+
TAM TRZEBA BYC !!
:D
pewnie , ze trzeba ...
;)
Szkoda tylko że pokazują same wyjazdy, przypadek ?...
nie mamy juz u sibie przeciwników z górnej półki ( poza Korona i tu myslę ze bedzie transmisja ) z którymi mecze wzbudzałyby derszczyk emocji warty pokazania w TV ...
za to na wyjazdach jest inaczej ...
pocieszę Cie Craco ze wiosna bedzie wiecej meczów ze świętej Ziemi ...
Craco a co mieli pokazywać ?? Nas z Arka, Bełchatowem, Odra ??
Nie szukaj dziury w całym ...
Jak grają w Krakowie to mamy być na Kałuży a nie przed telewizorem !!!
Tymczasem Ibo strzelił dla Lecha w dzisiejszym sparingu 2 bramki. Z podań Krzysztofa Gajtkowskiego i Artura Marciniaka. A grał tylko pół godziny, wszedł na boisko razem z Marciniakiem.
Robin- ja nie musze szukać, bo wiem gdzie ona w tej sprawie jest. Zobacz jakie mecze transmitowali z naszym udziałem w zeszłej rundzie.
Tylko,że w zeszłym sezonie nasza gra była o niebo lepsza i wszyscy uważli nas za najatrakcyjniej grającą dryżynę w I lidze, teraz gramy słabo i strzelamy mało bramek i C+ woli pokazywać Koronę ,Zagłębię,Pogoń czy Lecha,które strzeliły dwa razy więcej bramek od nas.
A trzeba jeszcze dodać ,że wolne w czasie danej kolejki jest tylko jedno okienko bo z urzędu pokazywane są mecze Wisły i Legii.
Mecz prawdopodobnie przłożony na piątek ! Kur...
I kombinuj tu człowieku wolne.
Z moich informacji wynika Craco że jestś w błędzie.
Sprawa jest prosta nie poakzują bo nie jesteśmy atrakcyjni, a nie dlatego że ktoś twierdzi że im obrażali kamerzystów itp. To może tak ktoś z klubu twierdzić gdzie najlepiej zwalić wine na kibiców.
tego sie wlasnie obawialem, bo Lech ostatnio ciagle gral w Piatki, i to jest raczej zmiana terminu meczu na prozbe klubu Lech.
Przez to byc moze mnie zabraknie w Poznaniu jak mecz bedzie w piatek. :(
nie wiem skad to info o zmianie terminu ...
tu jest moje źródło informacji ...
[url]http://www.pzpn.pl/?inf=6463[/url]
my mamy info z Poznania
czy to ten sma Ibo co był u nas na testach???
Tak dokładnie ten sam
osz mecz chyba jednak w piatek z tego co podaje 90minut.. no ale nie ma opcji trzeba jechac !!
Ja wiem, że to nasza podstaweowa zgoda, ale Lech dostał pozwolenie na niewpuszczanie kibiców drużyn przyjezdnych do końca sezonu!
To jak będzie z tym wejściem na stadion?
myslę , ze wejściem nie bedzie zadnego problemu ...
a chetnie dowiedziałbym sie od Ciebie jakie mamy niepodstawowe zgody ...
Robert!
Rozumiem aluzję, ale nie czuję się na siłach podejmować dyskusji o zgodach.... Zresztą to nie jest wątek na ten temat. Skonfrontuję swoje wiadomości ze "znawcami tematu";-) i wtedy się odezwę...
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)