Chciałem zapytać, czy ktos z was wybiera sie na Mayday do katowickiego spodka? Jesli tak to jakie macie koncepcje na przejazd. My załatwiamy busa (w zasadzie jest już załtwiony) na 24 osoby maxymalnie. w tej chwili nas jedzie napewno 5 osob kolejne 5-7 osób bedzie wiadome za ok 2 tygodnie. Cena za przejazd jest uzależniona od ilosci osób przy 15 osobach bedzie to ok 30 zł/osoba w obie strony (max 30 zł), natomiast przy 20 osobach to bedzie ok 22 zł/os, ale z tego co wiem to wyjdzie to troszke taniej... choc tak czy siak jest taniej niz pociągiem... Jesli ktoś byłby zaintersowany... lub ma jakies pytania... piszcie!
-
-
10.11.2005 MAYDAY POLAND "PROTOTYPES"
Majlepiej to autem ale z jakimś kierowcą. Ja sie wybiera i choćby huj na huju stanął to i tak tam będę.
No ale my juz mamy busa zaklepanego, max 24 miejsca... siedzące... ale nikt stał przeciez nie bedzie w drodze powrotnej :D wydaje mi sie ze to dobra opcja bo cena jest nizsza niz pociagiem w sobie strony i autem wyjdzie mniej wiecej to samo... pozatym nie trzeba sie martwic ze pic nie wolno czy tez coś wiecej.... mamy kierwoce do naszej dyspozycji i busa Kr - Kce oraz Kce - Kr , najpawrdodpodobniej na terenie krakowa kierowca jeszcze wszystkich rozwiezie w okolice domów... Chyba lepiej jechac ekipa 20 osób nic jezdzic samemu czy po 2-3 osoby...a droga do spodka bedzie wielką bibą... sprzet grający jest w busie płytki sie nagra... alkohol sie kupi... i w dobrych nastrojach sie wejdzie do spodka
Varga = godzilla = no remorse. ??
różne IP, ale niewiele to znaczy, a i ideologicznie troche pasuje
Dlatego wnioskuje o przywrocenie licznika postow!!!!!!!!!
"Nabijanie postow" to chyba mniejszy problem od "Godzilli,no_remorsa. itd."????
Czy nie mam racji? Zawsze bedzie mozna sprawdzic kto ile ma postow na koncie i czy jest w miare wiarygodny...
Popieram Rozrabiakę
Możecie przewinąc mi o co chodzi? Jaka urwa Godzila , no remorsa... W sumie założyłem ten temat własnie z myślą o Mayday a widze ze przybiera to kierunek - Zerwane więzi...?
poprostu wyglada na to ze nikt cie tu wczesniej nie widzial..
kruca fiks pod tym loginem nikt mnie nie zna ale mialem kiedys inny tylko ze przez pare miechów zapomnialem i login i hasło a do tego ktos mi sie na poczte wje.... pozatym widze ze macie tutaj cholerna inwigilacje i odrazu jesli ktos jest nowy jest wrecz dojeżdżany...
a tak apropos nie rozumiem po co ta cała nagonka czy nie mam prawa tutaj pisac? czy może a mało byłem razy na meczach pasów (jaka jest granica 50-100-1000?) czy moze dlatego ze dzisiaj brakuje mnie na hokeju gdyz jestem chory????
jakos ci nie wierze :D
inwigilacja? nagonka? tos ty chyba inwigilacji i nagonki nie widzial.. :P
widział nie widział nie wiem jakie to ma znaczenie... i mało mnie interesuje czy dev mi wierzysz czy nie ale wku...wia mnie to gdyz czyje sie teraz jakbym nie miał jednej ręki albo nogi conajmniej... moze mam nie pisac nic na forum tudziec usunąc moje konto... ?
ja wiem co masz zrobic, wyluzowac sie i zyc dalej ;)
8 dni później
Widze ze mayday nie wzbudza wiekszego zainteresowania...
Wzbudza, ale nie na tym forum... A na pewno bedzie od nas dobra ekipa;)
Zapytam z czystej ciekawości na jakim forum... Bo nie sądz eby było to forum MAYDAY
Nie wiem czy zauwazyles, ale Tu raczej nigdy nie bylo zainteresowania tak muzyka, kiedys nawet napisalam, ze odbedzie sie super impreza w Jaworznie, ale tez nie bylo zadnego odzewu, wiec wcale sie nie dziwie, a Ci co jada zadko odwiedzaja forum.W kazdym razie do 10 listopada ;)Pozdrawiam.
P.s. Po imprezie moze bedzie lepiej:)
No to pozdrawiam i do 10... nastepnego....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)