Spotykamy się na Dworcu pod Zegarem jest nas dość dużo , o 9.55 mamy pociąg do Bielska.Policji jest od bardzo dużo.Nareszcie udajemy się do pociągu pod eskortom policjii. Chcemy wszyscy naraz wsiąść do pociągu ale policja sprawdza nas po jednej osobie . No nareszcie siedzimy w pociągu Policja razem z nami odjeżdżamy a w pociągu po 30 - minutach niekturzy mają już Banie ... Do WC wchodzimy we dwoje Jeden odpryskuje się do UMYWALKI a drugi do kibla . W pociągu śpiewamy i robimy sobie jaja z policjii . Dojechaliśmy do Bielska Policjii naprwadę BARDZO DUŻO idziemy z nimi na stadion policja nie chce nas wpuścić naraz chcą wszystko sprawdzać - bilety.plecaki itp . Na stadionie Łysy i Świstak organizują doping , wszyscy na meczu cieszymy się ze strzelonych 3 - bramek Po gwizdku końcowym piłkarze najpierw przybili nam piątki - Najmącniej PRZYBIJAŁ DUDZIO NASTĘPNIE PIŁKARZE ŚPIEWALI Z NAMI NA DWA GŁOSY - kto dziś wygrał mecz - PASY - kto - PASY - kto PASY , PASY , PASY LA LA LA LA ... . I niestety koniec meczu policja nie chce na s wypuścić , czekaliśmy dość długo ale nareszcie wychodzimy oczywiście z eskortą wracamy na przystanek PKP i czekamy na Pociąg , i jedzie wszyscy wsiadamy zajmujemy miejsca i wracamy do Krakowa w świetnych humorach , w pociągu pogawędki i czas nam zleciał jesteśmy w Krakowie wszyscy się żegnamy i wracamy do domu ! P.S - Pozdr dla Świstaka i Jopka i reszty od Łukasz z Pociągu do Bielska . Jak ktoś może to niech mi odpisze !
-
-
Pociąg do Bielska - Białej
normalnie poezja ...
W imieniu Jobka oraz swoim ,gromkie DZIĘKUJEMY!!!
Cześć Świstak !
Pamiętasz jeszcze ten smak buły z pociągu ? Ja pamiętam Twoje słowa po pierwszym kęsie : Zajebista Bułeczka !
:P
Cześć Robert !
Czy jechałeś z nami w przedziale ze Świstakiem i Jobkiem ?
nie ...
smak buly.....
hehehehhahhaha
boola co oni Ci zrobili?!?!
:P
oj tak:ta bułka była piekielnie smaczna,heheh,jadłem Ją na dwa razy,dzieki za towarzystwo,gratulacje za wspaniałego syna-BYDZIE WIERNY PASIOK.
PS. aha,nie zapomnij o fotkach,Opravcy na nie liczą:))
Świstak , relacje pisałem Ja - Łukasz czyli Vsoto . O fotkach mój tata pamięta , jak wywołamy film to przekażemy OPRAVCOM.
P.S. Wciągnijcie mnie w swoje szeregi - please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może znajdziecie dla mnie zajęcie. Odpisz
coś sie pomysli:))nic sie nie martw
szkoda że mnie nie było w tym pociągu.. ;-(
pzdrw
Dzięki !!!
Pogadamy o tym na Bełchatowie . Jaki masz numer na gadu - gadu ? Moglibyśmy pogadać . Odp
Świstak . Dam ci mój numer gg : 3029326 . A numer komórki 691-162-700
Jak będziesz na gg to prześlij mi wiadomość o Opravcach .
witam!
świstaczek mam pytanko!
napisz co i jak z tym szczecinem. wiem ze juz o to pytałem ale chłopaaki z poznania nie bardzo wiedzą czy kupować bilety u nas w klubie czy nie.
czy to bedzie osobny pociąg czy moze tylko wagon dołączony do normalnego???
jak coś to pisz na tech.ks@inetria.pl
albo pogadamy na bełchatowie!
p.s. pojedziemy z tym dopingiem?! jak oczywiście dopuszczeasz nowicjuszy???:)))))
pozdro TECHNIK ( teraz chwilowo KRAKÓW a nie LIBIĄŻ )
Vsoto - a numer kołnierzyka jaki masz???
Pociąg był nie do podjebania :)))
Pozdro dla Łysego i Świstaka :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)