edit
-
-
Łukasz Szczoczarz
[b]Arena ===> nie kpij, wiesz dobrze że nie o to mi chodziło... przecież zabiegam tylko o wsparcie duchowe ( wszystkie dzieci nasze są ;) ). Czyż nie łatwiej jest, gdy czujesz że jest ktoś kto chce Twojego dobra (jak i w tym wypadku dobra Cracovii).
-Jurek- ===> niższe ligi. Jeżeli jednak napiszesz mi, że w takim razie powinien wracać do tych niższych, bo tylko tam się sprawdzić może to... nc
ja w niego wierzę, róbcie co chcecie[/b]
Ja nie mówię żeby go sprawdzać. Wywalić i tyle, żadnych nadzieji w nim nie widzę. Na pokazanie się miał już wiele czasu, kiedy przychodził do nas wierzyłem (naiwnie ?!) w ten rzekomy młody talent, ale ileż on jeszcze potrzebuję czasu ?
Łukasz powinien sobie zadać pytanie , czy chce coś w piłce osiągnąć , czy zadowoli go gra w trzeciej lidze. Wychodząc wczoraj na boisko w drugiej połowie powinien sobie żyły wyprówać , harować za dwóch , a jak było wszyscy widzieli.
Szczota na BIOPALIWO :D
Lub Czipendejlsa
[b]mimo wszystko jednak zastanówcie się i odpowiedzcie sobie na pytanie: czy krytyką można cos zbudować?[/b]
..tak najlepiej wywieśmy transparent "Luki wierzymy że jesteś wielkim talentem, tylko pierwej zbij trochę na wadze bo zaczynasz biegać jak mis yogi"
moze Łukasz powinien pójść do wojska - odzwycziłby się od dziewczyn, żelu na włosach no i pobiegał troche w masce pgaz z 20-kilogramowym plecakiem
moze wtedy by przemyślał kilka rzeczy
[b]dobra ja juz się nie odzywam - nie dojdziemy do konsensu [/b]
jego bieganie przypomina mi mateusza jelonka.jak on skończył karierę chyba niektórzy wiedzą,łączy go też totalny brak zaangażowania.jego atutem jest to,że jest względnie młody.1 liga ,jednak to chyba jeszcze ,za wysokie progi.wypożyczenie do 2 ,lub 3 ligi,pomogłoby mu się rozwinąć.jeśliby się sprawdził,to niech wraca,i strzela bramki,czego od niego wszyscy oczekują.
Z tym Jelonkiem to chyba komplement.
Jak Łukasz wygra jakies derby dla Cracovii (a Jelonek wygrał),
to bedzie to wydarzenie.
A co do meritum dyskusji.
Szczocie nalezy sie wszelkie mozliwe wsparcie ze strony kibicow.
Dopoki jest zawodnikiem Pasow, doputy musi czuc ze trybuny za nim są.
Gosc siedzacy za mna juz w 2 minucie meczu z Kujawiakiem,
po pierwszym poslizgnieciu sie Łukasza
zerwał się z miejsca i puscił wiąchę w ktorej łamaga było jedyny cenzuralnym zwrotem
To chyba przegiecie nie uważacie?
Ja wcale Raf nie uważam tego za przegięcie. Ja gdy widzę Szczoczarza kiedy przygotoywuję się do wejścia jestem już mocno wkurzony, bo wiem że jest to bezcelowa zmiana. I też nie mogę zgodzić się z tym, że skoro jest już u nas to musimy go szczególnie (na siłe) wspierać, bo uważam że przez niego, przez to że jest jednym z naszych napastników zablokowane zostało miejsce dla innych, a pozatym wywalenie go i podzielenie jego kontraktu między np. Zimonia i Tatarę, dałoby conajmniej taki sam efekt, może lepszy, a byłaby to okazja dla dwóch młodych (naprawdę młodych) graczy, którzi już teraz według mnie prezentują większe zaangażowanie i większą nadzieję na przyszłość.
po 1. fiore każdy nastepny Twój wyboldowany wyleci 0 bez względu na treść!
po 2. Łukasz musi chyba trochę schudnąć, dobrym wyjściem dla niego byłoby wypożyczyć go np. do Podbeskidzia gdzie musiałby walczyć na boisku - zapewne by doszedł do formy.
Szczoczarz to jest jeden z dowodów na chyba największą wadę Stawowego- ośli upór.
Wszyscy mu mówią, boisko weryfikuje po raz kolejny- Szczoczarz się nie nadaje, ale polski Maurinho będzie go oczywiscie wystawiał. Ze szkodą dla Cracovii i naszych nerwów.
Ja na tego chłopaka nie mogę już patrzeć. Mentalnie to on pasuje do Wisły, imprezowałby sobie z Mijailoviciem, chodził do fryzjera z Majdanem itd. Ale umiejętnościowo to nie poradziłby sobie nawet w tym Podbeskidziu.
P.S.- Fiore- super masz to zdjecie w sygnaturce. Bardzo bardzo mi się podoba :)
Może ktoś jednak poprawi imię w tytule, bo strasznie to wygląda.
Błąd w tytule usunięty
Sorry za błąd w imieniu- tak bywa gdy myśli się o pisowni w nazwisku.Co do Łukasza to chciałbym by grał jak najlepiej.Być może jest jakoś psychicznie zablokowany.2-3 bramki w rezerwie powinny mu pomóc.Chyba,że będzie nowoczesny i nie pożałuje gaży na rozmowę z dobrym psychologiem który wmówi mu ,żeby nie bał się grać bo Ronaldinio to przy nim zero.
Niech strzeli Wiśle takie bramki jak Jelonek w pamietnych derbach zimą ,Jelonek biegał z gracją a Szczota biega jak kaczka.Mateusz tak skonczył bo Go musiał zajechał...
wydaje mi się, że najlepszy mecz Szczoty na naszym stadionie to było wiosną 2003, niestety w barwach Stali Rzeszów. pamiętam, że wielu, naprawdę wielu osobom wpadł wtedy w oko.
ale na treningu noworocznym strzelił jako pierwszy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)