Korzec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale tutaj narzekamy, co chyba nic nie zmieni. Może
> zaczniemy wysyłać listy do zarządu w tej i innych
> sprawach? Co innego żale na forum, a co innego
> podpisany imieniem i nazwiskiem list (czy mail).
>
I to jest bardzo mądry postulat.
-
-
Wejscie na Arke
Jak powstanie taki list to podpisuje się pod nim obiema rękami:D
Ustalmy tresc listu i kazdy po 1 niech wysle zasypiemy ich.
E tam - po co ustalać? Nie o to mi chodziło :) Miałem na myśli działanie na zasadzie "nie podoba mi się to i to, więc piszę do klubu w tej sprawie". Jak zaczniemy ustalać to przy 3 osobach będziemy mieć 7 różnych wersji listu :)
P.S. Ja już pisałem dzisiaj w sprawie strony www.cracovia.pl i czekam na odpowiedź :)
Ludzie ochłońcie! Co Wy sobie kurwa myślicie? Że Cracovia jest dla Was? Zapomnijcie o tym - do czasu kiedy naszym klubem rządzić będą nieuki z Kańczugi, które od 2 tygodni nie odpowiadają na minimum 5 mail dziennie z pytań co z karnetem Maćka który został wyprany, NIE ZAGUBIONY tylko zniszczony - chłop im dał pieniądze, te mendy kase wzięły, ale wywiązać się z usługi juz nie potrafią. Dlatego takie sytuacje jakie miały miejsce przed wejściem na mecz na sektro C przyjmicie za normalkę - takie są zasady rządów PROFESJONALISTÓW Z KAŃCZUGI I ODPADÓW COMARCHOWYCH!!!
No proszę, nawet spokojny zwykle kolega Dementor nie zdzierżył...
A kto krzyczał "otwórzcie bramy, Filipiak otwórzcie bramy"
No to otwarli.... Trzeba na przyszłość jaśniej formułować wypowiedzi o co chodzi.
A poważniej, to dramat. Ja byłem bardzo przewidujący wszedłem bez kolejki godzinę przed meczem. Już wtedy wiedziałem co się będzie działo, no bo tylko jedna brama była czynna. Wcale nie jestem jasnowidzem, ale w klubie tego nikt przewidzieć nie zdołał...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)