Mam takie pytanie. Czy gra kroś z Was u bukmacherów internetowych typu BAW lub Expect??
Bo tak mnie korci żeby sie zarejestrować a nie jestem opewien czy jest to dobry pomysł. Więc chciałbym wiedzieć czy wypłacają wygrane pieniądze czy jakieś wałki robią. I ogólnie jeśli się ktoś orientuje na ten temat to prosiłbym o napisanie co i jak to wygląda. Które polecacie.
-
-
Internetowe BUKI
ja gram w unibecie
dostalem za wejscie 50 zl-tj wciagnal mnei kumpel i za to wciagniecie dostalismy o ile sie nie myle po 50zl
dojechalem do kwoty 733 zl
i zjechalem do 40,90 z :-)
hamer mozesz mi podac adres unibetu ??
Hamer a jaki jest wkład minimalny w tym Uniebecie?? I czy dalej jest jakaś promocja że można dostać to 50 zł?? I podaj adres tego.
www.unibet.com
to byla jakas promocja-nie wiem jak jest teraz...
Więc tak zarejestrowałem sie na UNIBET.com ale tam jest napisane że minimalny depozyt to 80 zł. A teraz małe pytanko czy jeśli wpłace mniej piniędzy to czy moje konto będzie aktywne i czy będę mógł zawierać zakłady???
Grałem na unibet i Expekt. Potwierdzam, że to solidne firmy. Czasem (szczególnie Expekt) mają pady systemu i przed dzień nie ma twojej kasy (w sensie nie łąduje się ich strona) ale są wiarygodni.
Już nie gram i polecam również zaprzestać tej działalności :)
ja grałem kiedyś w bet-at-home zrobili promocje ze dawali 10 zł za darmo wiec zacząłem sie bawić, minimalna kwota za jaka można było postawić to nietety 5zł ale wygrana (jakies 50 zł jak dobrze pamniętam)przelali mi na konto w miare szybko i bez żadnych wałków pomimo że nie wpłaciłem im ani złotówki swojej kasy tak że polecam
GRAJ W BETANDWIN!!!
Super buk
w cholere lig (3 liga polska_)
kazda dyscyplina sportu
i bonus jak wplacasz od chyba 60-140zł to ci podwajaja kase..:)
przelewem od ilu chcesz wpłacasz
a do tego w cholere duza oferta zakładow live!!
wg mnie miazdzy inne buki o 30%
unibet, pinnacle, willhill, betfair <-- w tych gram i te polecam
BAW odradzam, no chyba ze ktos chce sie bawic w tasiemce za 2zl, jak sie gra za wiecej i trafiasz to blokuja konto albo nakladaja limity
Nija to powiedz mi ty czy jak w UNIBET wpłace mniej niż 80 zł (tyle jest minimum) to czy będę mógł obstawiać zakłady czy nie. Bo narazie nie łamie się czy zainwestować 80 zł.W sumie jest teraz promocja że podwajają wpłaconą kwotę ale nie wiem czy teraz wpłace kaske.
Czekam na odpowiedź.
musisz wplacic min 80zl, jak wplacisz mniej kasa nie pojawi Ci sie na koncie gracza
A w których zakładach jest najniższa kwota depozytu??
w BAWie mozesz przelac nawet 2zl
Spotringbet jest tez niezly. nie mam tam konta ale info zaslyszane. bonus za 1szy depozyt itp idt, trzeba wejsc na strone i poczytac
poczekaj jak będzie promocja dla nowych graczy w sportingbet sa bardzo często,nawet teraz sprawdziłem za 100 daja 100 http://pl.sportingbet.com/content/promo/nowe_konto2.asp expekt tez polecam ale jak zaznaczył Hwat lubi sie wieszac,minimalne wpłaty u nich to 50 pln
A jak jest z wypłatami?? Gdzie są najbardziej pewne i nie mają problemu z ich realizacją??
Przypomniałem sobie na sportbeting i expekt sa opcje popróbowania gry przed rejestracją tzn dostajesz wirtualna kase i obstawiasz szkoda że ta kasa nie jest prawdziwa.
nigdy nie miałem problemu ,ale w sporting jest opcja przelewanania na karte bez tzw. SWIFT banku wygrałes przelewasz masz jakies 10 sek. ale to nie ma problemu wchodzisz na stronke twojego banku i masz ten kod SWIFT ,acha jeszcze jedo na expekcie fajnie sie sprawdza statyatyki klubów klikasz na nie i masz porównaj zespoły obecne miejsce,mecze miedzy soba jak i inne spotkania.
P.S.
Nie napalaj sie poczytaj ,popatrz na forum buków podpatrz ich typy,powodzenia.
No to zaczynam gierke. Wysłałem przelew do SPORTINGA narazie mała kwota bo całe 12 zł :) ale może sie uda ją pomnożyć. Zobaczymy jak będzie. A jak nie to przynajmniej nie będzie żal.
P.S.
Zna ktoś może jakieś dobre forum bukmacherskie gdzie podają jakies dobre i przedewszystkim pewne :P meczyki??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)