[b]MIR,CRP w grze ale to za mało WSPARCIE PANOWIE!!!!!!!!![/b]
-
-
FAJNA GRA-PIŁKA NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Nie mam już PO CO GRAĆ :( :( za duża strata -za dobrą mają ekipe zobaczcie ile ich gra - > http://classic.playforyourclub.com/pfyc_players_display.php?l=15
STRATA 9 MLN JESTEŚMY BEZ SZANS :(
szkoda........tylko ekipa sprzed 2-3 lat może dałą by im rade......[/b]
RKS ja dzis troche pocisne ..narazie po kilku kolejkach juz 200 k nabiłem..zobaczymy:D
wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> RKS ja dzis troche pocisne ..narazie po kilku
> kolejkach juz 200 k nabiłem..zobaczymy:D
[b]dzięki - tylko strata nasza do lidera to .....12.000.000 mln .....[/b]
[b]U nas w lidze nie mamy szans do zagrajmy przeciwko naszemu rywalowi FIORENTINIE/METROSTARS
To teraz gramy Panowie Milanem przeciwko Fiorentinie która w ostatnich 10 kolejkach nie daje nam szans
MILAN ma małą przewage nad Fiorentiną w lidze włoskiej
DAJEMYYYYY[/b]
Jak myślisz, ile musielibyśmy zdobyć punktów, żeby wygrać w tej kolejce?
mirasek.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak myślisz, ile musielibyśmy zdobyć punktów,
> żeby wygrać w tej kolejce?
[b]w pierwszy dzień zrobili 15 mln w drugi spokojnie pykliby ok 20 mln i w środe również ok 15-20 mln czyli myśle że PRZEZ CAŁĄ KOLEJKE spokojnie zdobyliby przeszło 50.000.000 mln
My aby wygrac z nimi musielibyśmy zdobyć tak ok 20 mln na dzień czyli w sumie 60.000.000 mln
Łatwo obliczyć że np :
w poniedziałek ja zdobyłbym 7-10 mln Wy musielibyście dołożyć ok 10 mln czyli wystarczy 5 osób po 2 mln
we wtorek ja również moge dołożyć ok 7 mln Wy 13 mln
w środe byłaby walka albo nie zależałoby to od punktów zdobytych w poniedziałek i środe
ZA TYDZIEŃ PANOWIE MUSIMY PO 10 PORAŻKACH Z RZĘDU WRESZCIE POSTARAĆ SIE O WYGRANĄ.....wystarczy od 11:00 w poniedziałek grac ostro i nie tracic do nich za dużo punktów bo później cięzko ich dogonić.....tak było np w tej kolejce[/b]
[b]Mirek gra może mu pomożemy PANOWIE strata duuuża ale jak zagramy w 4-5 osób jesteśmy zniwelować tę strate......[/b]
[b]....tym bardziej ze tamci przegrywają w lidze włoskiej z Milanem i teraz grają tylko dla Fiorentiny.....[/b]
teraz nie grają. Pomóż odrobić stratę, a później będziemy myśleć co dalej... Najważniejsze, żeby się do nich zbliżyć.
[b]GRAM nick - COP
MIREK piękna robota i ruszenie tematu !!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]każdy PUNKT SIĘ PRZYDA TEAM DAJEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY może damy rade odrobić tą strate[/b]
[b]P.S wystarczy też wkleić link na NK facebook GG itd i znajomi zawsze troche pomogą....[/b]
[b]BIS,KSC,WOJ,KAP dajemy PANOWIE i kto teraz może!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]już 9,5 mln straty TEAMMMMMMMMMMMMMMM[/b]
[b]9 kolejnych porażek z rzędu to już wystarczy.....czas na WYGRANĄ!!!!!![/b]
[b]przekazujcie PANOWIE link do gry znajomym aby nam pomogli czym nas więcej tym większa szansa im sie przeciwstawić[/b]
[b]8,5 mln straty TAMCI GRAJĄ PANOWIE KTO MOŻE WSPARCIE!!!!!!!!!!!![/b]
[b]grają w dwie osoby i już nie odrabiamy straty tylko tracimy.....[/b]
[b]strata niecałe 10 mln JAZDA PANOWIE!!!!!!!!!!![/b]
[b]za mało nas gra a tamci są naprawde mocni --skąd oni sie wzieli i dlaczego od 10 kolejek grają przeciwko nam????[/b]
[b]Poniedziałek najblizszy wolny to PANOWIE szykujemy sie na wielka bitwe z Metrostars/Fiorentina
W tej nie mamy najmniejszych szans a za tydzień mysle ze powalczymy o wygraną.....[/b]
[b]POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA PUNKTY W TEJ KOLEJCE[/b]
Pisałem ostatnio na różne adresy mailowe w sprawie polskiej ligi i dzisiaj dostałem odpowiedź:
[color=#0000CC]Hi Miroslaw,
Thanks for your email, and I'm pleased that you like our game.
Unfortunately, the developer who created Play For Your Club Classic no longer works with us, so we're unlikely to be making any changes to the game soon, I'm afraid.
Sorry to not be able to offer better news,[/color]
Niestety polskiej ligi się nie doczekamy...
[b]szkoda ....a dokładnie co w tym mailu napisali?[/b]
Już nie pracuje z nimi ten, kto stworzył tę grę, więc jest mało prawdopodobne, że będą coś przy niej grzebać w najbliższym czasie. :/
[b]AAA to szkoda bo jeśli byłaby nasza liga to by się działo :)
Do zobaczenia w poniedziałek mam nadzieje że wreszcie damy im rade....
POZDRAWIAM[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)