ja sobie w tej grze nawet nie mogę trafić w piłkę.. :/
hehe rozkminilem jak trafiać w piłkę i nawet udało mi się coś strzelić :P tylko nie wiem o co chodzi z tymi liczbami do przepisania chyba bo tam na dole jest 5 "iksów" których się nie da stamtąd usunąć no i nie wiem jak grać z Wami żeby punkty jakoś zbierać..
-
-
FAJNA GRA-PIŁKA NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ustrzelisz minimum 15000 punktów to wtedy dopiero Ci je zaliczą, następnie pojawi Ci się to właśnie okienko, w które będziesz musiał wpisać owe 5 cyfr.
A tym, że Ci nie idzie się nie zrażaj, na początku też ciężko mi było trafić w piłkę a teraz jako tako mi to wychodzi, chociaż do tutejszego mistrza RKS dzieli mnie jeszcze przepaść. Trening czyni mistrza więc próbuj bo im nas więcej tym lepiej.
jak na razie mój rekord to nieco ponad 11000 :)
Jak uderzacie karne? Macie jakies pewne sposoby, czy na farta?
h1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak uderzacie karne? Macie jakies pewne sposoby,
> czy na farta?
Ja obieram sobie 'MóJ' ulubiony lewy róg następnie przytrzymujesz na ok pół sekundy na myszke i wtedy karniaki wchodza jeden za drugim.
[b]h1906[/b] tutaj masz obrazek jak sie strzela karniaka
[img]http://img386.imageshack.us/img386/1250/golsy0.png[/img]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
napis DI[b]R[/b]ECTION na literce [b]R[/b] przytrzymaj chwilke i wtedy piłka wchodzi po poprzeczke-jęsli to opanujesz to na 20 karniaków 19 powinno Ci wchodzić
PTAQ KSC QN Napisał(a):
> ja sobie w tej grze nawet nie mogę trafić w
> piłkę.. :/
>
>
>
> hehe rozkminilem jak trafiać w piłkę i nawet
> udało mi się coś strzelić :P tylko nie wiem o
> co chodzi z tymi liczbami do przepisania chyba bo
> tam na dole jest 5 "iksów" których się nie da
> stamtąd usunąć no i nie wiem jak grać z Wami
> żeby punkty jakoś zbierać..
[b]PTAQ KSC QN[/b] naciskasz po kolei [b]PLAY[/b] nastepnie jeszcze raz [b]PLAY[/b] i wybierasz z listy drużyne [b]CD[/b] [b]CHIVAS[/b] nastepnie po grze wpisujesz swój nick-trzy literki , cyferki lub inne znaki<[b]tylko raz[/b]> - po lewej stronie a po prawej przepisujesz te cyferki które sa u góry i naciskasz [b]SUBMIT[/b] czyli dodaje te punkty które zdobyłeś-aby wpisac sie na liste musisz ugrac minimum [b]15.000 tys[/b]
Tutaj szukasz sie po swoim nicku -> http://classic.playforyourclub.com/pfyc_players_display.php?l=15
Teraz nie ma co grać gdyż poczatek kolejki jest w [b]poniedziałek o 11:00[/b] koniec [b]środa 21:00[/b]-teraz grając punkty Ci sie nie zapisują
Jesli masz jeszcze jakieś pytania [b]PISZ[/b] ;)
3lvis Napisał(a):
> Jak ustrzelisz minimum 15000 punktów to wtedy
> dopiero Ci je zaliczą, następnie pojawi Ci się
> to właśnie okienko, w które będziesz musiał
> wpisać owe 5 cyfr.
>
> A tym, że Ci nie idzie się nie zrażaj, na
> początku też ciężko mi było trafić w piłkę
> a teraz jako tako mi to wychodzi, chociaż do
> tutejszego mistrza RKS dzieli mnie jeszcze
> przepaść. Trening czyni mistrza więc próbuj bo
> im nas więcej tym lepiej.
[b]3lvis[/b] jeszcze raz dzięki wielkie za pomoc w tej zaciętej kolejce
P.S cały czas licze ze kiedyś w tej gierce oprócz znanych lig i te które już są zawita Polska liga a wtedy wiadomo kto będzie [b]MISTRZEM[/b] :P
ale żeby nick wpisać to muszę mieć min. te 15 tys. ... tak?
Dzieki RKS, strzelam mniej wiecej tak jak opisales, ale chyba musze jeszcze to dobrze opanowac, bo jak narazie skutecznosc jakies 50/50. A szkoda, bo sporo punktow idzie sie jebac przez niewykorzystane karne.
PTAQ - tak, jak przekroczysz 15.000 pkt to bedziesz mogl wpisac nick i zglosic swoje punkty dla druzyny
PTAQ KSC QN Napisał(a):
> ale żeby nick wpisać to muszę mieć min. te 15
> tys. ... tak?
NICK wpisujesz tylko na poczatku gry a pózniej tutaj-> http://classic.playforyourclub.com/pfyc_players_display.php?l=15 szukasz punktów ugranych przez siebie właśnie po tym nicku
h1906 Napisał(a):
> Dzieki RKS, strzelam mniej wiecej tak jak
> opisales, ale chyba musze jeszcze to dobrze
> opanowac, bo jak narazie skutecznosc jakies 50/50.
> A szkoda, bo sporo punktow idzie sie @#$%& przez
> niewykorzystane karne.
>
> PTAQ - tak, jak przekroczysz 15.000 pkt to
> bedziesz mogl wpisac nick i zglosic swoje punkty
> dla druzyny
nie ma za co jak cos jeszcze nie wiesz to pisz
TERAZ grasz na "sucho" - bo kolejka sie skończyła ale potrenowac zawsze mozna
Pozdrawiam
>
>
> NICK wpisujesz tylko na poczatku gry a pózniej
> tutaj->
> http://classic.playforyourclub.com/pfyc_players_di
> splay.php?l=15 szukasz punktów ugranych przez
> siebie właśnie po tym nicku
Na początku gry nie ma miejsca gdzie można wpisać ... :/
[b]PTAQ KSC QN[/b] naciskasz Play Play wybierasz druzyne CD CHIVAS i po skończonej grze jesli zdobedziesz 15 tys pkt po lewej masz miejsce na 3 cyfrowy/literowy nick a po prawo przepisujesz cyferki te które sa u góry i naciskasz SUBMIT
Tyle :)
WItam Panowie.Dziś znów wasze wsparcie będzie baaaaaardzo potrzebne-szykuje sie mega rywalizacja tak jak w poprzednich kolejkach a nasz główny rywal na pewno bedzie grał - [b]ja dzis nie bede mógł grać-dopiero jutro ok 17[/b]
[b]Tak więc każdy kto może dzis rano po południu wieczorem i jutro rano prosze o gre[/b]
[b]TEAM 3lv,TBU,Kap,olf,gra,cas,Jas,pav,M4r,Rob,CJ,BPP,Jas,DeX,Gen A!!,Rnc,KSP,Pio,111,Art,Dev,crc,ksc,MK7,KSC i wszycy którzy chcą nam pomóc prosze o gre od 11:00[/b]
[b]Jedziemy nie dajmy sie wyprzedzić na tyle ze nie bedzie później mozna odrobić straty.Od wtorku wkraczam do gry Wy dajecie od 11:00[/b]
ja po 11 zagram może 15 minut bo niestety muszę wyjść, ale wieczorem postaram się jakieś punkciki dorzucić :) będę się wpisywał nickiem PTQ oczywiście jeżeli uda mi sie przekroczyć barierę 15 tys pkt..
PTAQ KSC QN Napisał(a):
> ja po 11 zagram może 15 minut bo niestety muszę
> wyjść, ale wieczorem postaram się jakieś
> punkciki dorzucić :) będę się wpisywał
> nickiem PTQ oczywiście jeżeli uda mi sie
> przekroczyć barierę 15 tys pkt..
ok- juz masz przeszło 100tys -> http://classic.playforyourclub.com/pfyc_players_display.php?l=15
Witam.Właśnie wróciłem i widze Panowie ze ugraliście 12 mln pkt -brawo!!!!!!...nasz rywal nie miał szans ...i jeszcze tyle grających zawodników-pieknie
[b]TBU[/b]-ta kolejka to Twoja wygrana niesamowita liczba punktów!!!!! [b]PTAQ KSC QN[/b] jeszcze nie tak dawno nie mogłes zdobyc 15 tys i sie wpisać na liste a tu widze ze juz przeszło milion punkcików :piwo:
[b]Kap[/b] starty wyjadacz :) obyś zawsze nam mógł pomagać,[b]xYz[/b] witamy w grze i dzięki za punkty[b]KSC,gra,jcf,WDK,sta,bog,Str,olf[/b]-rónież dzięki za punkty
[b]DZIęKUJE ZA poniedziałkowo/wtorkowe WSPARCIE PANOWIE[/b]
zauważyłem, że grając z innego ip wynik zapisuje się ponownie. np. dziś będąc w szkole grałem na 2 różnych komputerach i te wyniki nie są zsumowane, są 3 oddzielne z 2 komputerów szkolnych i z 1 w domu.
PTAQ KSC QN Napisał(a):
> zauważyłem, że grając z innego ip wynik
> zapisuje się ponownie. np. dziś będąc w szkole
> grałem na 2 różnych komputerach i te wyniki nie
> są zsumowane, są 3 oddzielne z 2 komputerów
> szkolnych i z 1 w domu.
zgadza sie -tak jest.Również kiedyś grałem w dwóch miejscach i miałem dwa te same nicki a punkty nie sumowały sie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)