niestety tylko w hokeja (7 x3 punkty!).Panowie pilkarze bierzcie przyklad z hokeistow.
Jest w Was jeszcze potencjal i my kibice (nie wszyscy?) w to wierzymy.
Moze jestem naiwny jak dziecko (a mam 33lata:) ale ciagle licze,ze jeszcze w tej rundzie pilkarze sie zrehabilituja!
Do boooooooju Cracoviaaaa!
-
-
Pasy jak chelsea...
taaaak?.... no sorry dodaj coś jeszcze...
boshe. jakiż smutny los jest kibica Pasów :| Narzekać to zobowiązanie pasiaste i koniec. Jak już komuś coś się pomyli dobrego ducha chce wnieść, pozytywny akcent jakiś to zaraz jest temperowany. Jak się czyta forum Pasów to odnosi się wrażenie ze II liga byłaby dla nas czymś zajefajnym. Nic nie chwytam.....:|
hehe ostatnio gdzies przeczytalem ze jakis zawodnik Chelsea wypowiadal sie ze maja za drogie bilety i sa puste miejca na stadionie ................zupelnie jak u nas :)
no i tez mają takiego sponsora pokroju naszego :)
Jakoś tak tych pustych trybun na Czelzi nie widzę. A trochę patrzę w TV na ichnie matcze w C+
http://sport.onet.pl/1020297,246,220869,wia,1166779,dyscyplina.html
mam nadzieje ze nie bede musial ci juz nic wiecej udowadniac i uwierzysz na slowo ;)
a swoja droga szkda ze nie mamy takich pilkarzy ktorzy.......... upomna sie o kibica
moim zdaniem wecej ludzi = lepszy doping = lepsza gra
Tak, zwlaszcza po rozmowie z Tabiszem...
Ciekawe, bo policzyłem przeciętną w Premiership i po 4 meczach Czelzi ma średni procent wypełnienia stadionu 98,6 % -
to albo dla Cole'a 1,4 % to są puchy, albo ja mam złe dane nt. pojemności ich stadionu (42.420)
A moze chodzi o mecz (jedyny) w LM z Anderlechtem. No tak.. tam było tylko 30 tys, czyli puchy to = 28 %.
JAkby to porównać do nas, to u nas w ogóle nie ma widowni średnia ok. 50-60 % a na niektórych meczach nawet 40 %
6 dni później
Pasy jak Juventus....w bliżej nieokreślonej przyszłości....
"Mecz Juentus - Inter toczył sie w strugach deszczu.Przyszły ZALEDWIE 34 tysiące ludzi,więc dochód z BILETÓW wyniósł niecały MILION EURO"
hmmmmm..........
Moment momet jakie w hokeju 7x3 punkty...
Jeden mecz wygrany po dogrywce czyli to sa 2 punkty
To tak gwoli scislosci :-)
respect!
choc pieprzyc te 7.
sa juz kolejne zwyciestwa! i zaden murinio do tego niepotrzebny!
HEJ HEJA HEJA...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)