Klaros napisał-"A może każdego piłkarza tak "zapowiemy" (najlepiej na dwie strony) - niech mają, żeby przynajmniej na nas nie narzekali. Pisże to poważnie."
Swietny pomysł - oczywiście popieram!
Bądźmy na dobre i na złe z drużyną!!!
-
-
Bania Aut !!!
Ja oczywista też.
Ale jak mi się gra nie będzie podobała, to na forum i tak będę narzekał...
Ale w czasie meczu do przodu z dopingiem na całego!
Swistak i Adas!!!!!!! Pomyslcie o tym!!!! Jestem za!!!!!!! Przypomne wam na meczu na 100%!!!! Jestem przeciwnikiem Banoiwego ale jesli ma mu to pomoc bardzo chetnie krzykne PIOOOOOTTTTRRRRRR!!!!!!!! BAAAAAANNNIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :)
Polecam wywiad z Piotrkiem Banią w dodatku Gazety Krakowskiej:"Cracovia Pasy".
Może coponiektórzy oponenci Piotrka Bani przejrzą na oczy.
Fragment wywiadu z Piotrkiem Banią:
"...plotka poszła w internecie,dość głupia zresztą, że imprezuje i że bawiłem się w lokalu Jama...Bzdura totalna, ale poszła w świat..Niektórzy przychodzą na stadion, żeby programowo obrażać piłkarzy.. część lubi się na nas powyżywać".
Myślę, że należałoby sprawdzić kto puscił w na forum kłamstwa o Piotrku! Dać mu bana. Skończyć z gnojeniem naszych zawodników. Wystarczy jeden Kordyl w Gazecie Wyborczej. Nie potrzeba nam Kordylków na forum!
ciekawy wywiad w dzisiejszej GK...no i ten tytuł
"WKRÓTCE ZOBACZYCIE EKSPLOZJĘ"
stary kibolu, wyluzuj. Jeśli jesteś rzeczywiście starcem - to powinieneś posiąść pewną mądrość życiową; w każdej plotce jest źdźbło prawdy.
Ty kolego drogi jesteś pozbawiony dystansu do tematu i robisz za dużo wrzasku. Zrozum, nikt ochoczo nie przyznzje się do winy, a do prasy można nałgać ile wlezie, zwłaszcza gdy redaktorkowi uszczknie się rąbek jakiejś frapującej tajemnicy lub postawi flaszkę to napisze co się zechce. Zrozum, że dziennikarz to najczęściej ku..a męska.
A tak w ogóle to jestem za tym, aby skończyć z niniejszym, ale nasi ulubieńcy nie powinni dawać powodów. I nie jest prawdą, że kibice to same dziady, sfrustrowani emeryci wyżywający się na biednych piłkarzykach zamiast ich zawinąć w pieluszki. Taki mit stworzyli sobie nasi ulubieńcy, ąby usprawiedliwić swoją frustrację. Powiadają: nie wygrywamy, bo winni są kibice. Panowie piłkarze! Dość tego mitotwórstwa! Stary kibolu, czyżbyś był jednym z nich?
Kropidło - mam czterdziestkę to dla Ciebie jestem pewnie starcem. Jeśli widzisz w skaładzie Cracovii kogoś w tym wieku to jestem nim Ja (he,he).Posiadłem zaś tę mądrość życiową, że bezpodstawnym oskarżeniem można komuś zrobić wielką krzywdę.
Jeśli ktoś na tym forum napisze, że słyszał, że powiedzmy "Kropidło jest idiotą", dalej będziesz bronił tezy, że w każdej plotce jest prawda?!
Sorry za przykład, ale może bardziej przemówi do wyobraźni!
stary kibolu, współczuję Twoim rodzicom. Oni nawet nie uświadamiają sobie,że ich syn nie jest pseudointeligentnym chamem.
w kwestii "ktoś puścił plotkę" - przeca sie podpisał ksywą znaną z trybun, nie ma potrzeby specjalnie szukac, jak ktoś ma wątpliwości może podejść do niego w sobote i pogadać ... ;)
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1237811,1237811#msg-1237811
stary kibol Napisał(a):
>
> Myślę, że należałoby sprawdzić kto puscił w na
> forum kłamstwa o Piotrku! Dać mu bana. Skończyć z
> gnojeniem naszych zawodników. Wystarczy jeden
> Kordyl w Gazecie Wyborczej. Nie potrzeba nam
> Kordylków na forum!
>
Sprawdz sobie, Kto rzucil ta plotke...:) Mysle, ze nie bedzie Ci go trudno znalezc:D
Wiecie co słyszałem
Moj kumpel sie dowiedzial ze kropidło jest idiotą
i podobno pije w jamie z wislakami
pozdrowienia dla tych ktorzy zachowuja zdrowy rozsadek
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiecie co słyszałem
> Moj kumpel sie dowiedzial ze kropidło jest idiotą
> i podobno pije w jamie z wislakami
No to jest odkrycie na miarę epoki!!!
Jaka głowa, takie myślenie.
Gdy miernota nie ma argumentów - to zabiera się za ubliżanie. To znak zupełnej bezradności. Zauważcie, drodzy forumowicze, że ta kreatura to jeden, ale w dwóch osobach. Widać to po prymitywnej frazeologii. Porównajcie sobie posty "starego kibola i
raf_jedynki" ..Łamie systematycznie regulamin!
stary kikolu vel raf_jedynka - wstyd! Człowiek w tym wieku zachowuje się gorzej niż niejeden małolat. Wszystkim nam leży dobro Pasów na sercu, ale żeby takim brakiem ogłady popisywać się na naszym forum nie przystoi nawet osobnikowi patologicznemu. Albo zmień swój sposób bycia, albo przestań używać "epitetów"!
wiesz, kropidło, przyganiał kocioł garnkowi (to w kwestii występowania w dwóch osobach na forum... ;) )
ja mogę napisać tylko że przy starym kibolu i rafie widzę różne IP... proponuje wyluzować troszkę bo dodajecie tylko pracy moderatorom
ze względu na osiągnięcie poziomu dyskusji niższego niż (podobno bo nie oglądałem) poziom gry mistrza Polski z ostatnia drużyną ligi Portugalskiej zamykam temat;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)