utarl nosa trenerowi który zapowiadal walkę o mistrza ,a przyjdzie walczyć o I ligowy byt
-
-
Jak z Arką zremisujemy to trener Pa
Oglądając mecze Arki i to ile oni stwarzają sytuacji bramkowych remis z nimi wziąłbym dzis w ciemno. Nie widzę za bardzo szansy na korzystny rezultat z nimi jeśli Pasy będą grały tak jak w ostatnich dwóch meczach. Szansą będzie chyba tylko przerwa w lidze na reprezentacje - może się wtedy jakos pozbierają?
Tylko 3 punkty bo w tym sezonie Arka jest niestety najsłabszym zespołem grającym w lidze
Spokojnie, z Arką powinniśmy wygrać bez problemu. Gorzej będzie w następnych meczach...
Czy przez przypadek nie jest tak, że z Arką to dawno nie wygralismy? Niech ktoś mi przypomni/oświeci... bo mam wrażenie, że ta drużyna nam "nie leży". Ale mogę się mylić.
mam nadzieje ze z Arka przegramy i wkoncu cos sie zmieni...
Dzięki Panie za takich kibiców...
z Arką wygramy !!!! ale panowie zbierajcie pieniądze bo trzeba będzie to wynagrodzić w % przybyłym Gdynianom
Niestety chyba jesteśmy najsłabszym zespołem w Orange lidze. Ale mam nadzieję, że w najbliższą sobotę coś uszczkniemy przy ul. Kałuży. Pisałem kiedyś , że ilekroć jestem w Cracoviae to Pasy zawsze wygrywają, teraz przybywam by przełamać tę passę. Już wiem, że będzie super w tzw okołomeczowych sprawach tylko znowu nie rozstrzygniemy sporu: "wychodzimy na dwór" czy "wychodzimy na pole"
ARka NAjsłabszy zepół w lidze???????????? :O
człowieku widziales mecze z ich udzialem??... oporcz 1-2 meczy oni stwarzaja sobie sytuacji w jednym meczu tyle co my w 5... wiec dzieki PAnie W.S. ale
WSZYSTKO SIE KIEDYS KONCZY.....
jak ostatni browar ktory saczysz...
Zgadzam sie z kscmanem. Arka to nie jest piłkarskow wielki zespół ale na pewno mieli w sezonie wiecej okazji do dobycia bramek niz Pasy.
Naszym plusem jest skutecznosć ( jakby nie bylo ) a Arka ma z tym problem.
kto według Was jest najsłabszym zespołem w lidze i kandydatem do spadku ??
mój typ Arka , Bełchatów , Polonia
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1235021
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)