Mam pytanie.Dlaczego klub bagatelizuje sprawe młodzieży?
Cokolwiek my rodzice chcemy zrobić i pomóc,to zawsze klub stwarza nam problemy.
Nasze dzieci naprawdę wkładajš w ten sport dużo serca i sił.
ONI KOCHAJĽ TEN KLUB!!!!!!!!!
Bardzo proszę o odpowied.
-
-
Młodzież
BO nasz klub tak ma ze wszystkim i zawsze rzuca klody pod nogi, nie tylko jesli chodzi o mlodziez w hokeju, tylko w kazdej jakiej sie da dziedzinie ;]
bo janusz nie lubi dzieci...
O witam grupę pod wezwaniem - Anty F.
Panowie dajcie już spokuj. Rozumiem że musze czytać wasze posty na piłce, ale ODWALCIE SIĘ od PROFESORA RAZ NA ZAWSZE. Gdyby u władzy byli tacy jak WY to pewnie hokej w CRACOVI by już nie istniał. A tak istnieje i ma się bardzo dobrze!!!!
DZIĘKUJĘ PANIE PROFESORZE!
widzisz Kotu, prawda lezy posrodku. prawda jest, ze szkolenie mlodziezy lezy. a jest to spowodowane tym, ze kolesie od ktorych to i owo zalezy nie sa w stanie ze strachu podjac zadnej decyzji, ktora nie jest decyzja profa. a prof nie ma tajmu zajmowac sie np mlodzieza. ci co chcieli, zrazili sie osobnikami pokroju Tabisza.
a ja nie mam nic do F. :P
tylko klub rzuca klody pod nogi
Co do hokeja to chyba od przyszlego sezonu musi byc jakas druzyna mlodziezowa, a rok pozniej musza byc 2, gdzies to czytalem, slyszalem ale nie pamietam gdzie.
ok sorki!
To przykre,że nie mamy swoich wychowanków.Pamiętam,że w zeszłym sezonie,młodzi adepci podczas przerw pokazywali co potrafia,strzelając karne ( chyba w meczu z POdhalem w Play-Off tak było),a spiker ogłaszał zapisy dzieci do sekcji.
Do Kotu - nie mam nic przeciwko F.,ale wolałbym bysmy takich zawodników jak Pasiut czy Galant mieli "naszych", wytrenowanych u nas.Wiesz zapewne jaka to przyjemność dopingować wychowankowi.Wszędzie na świecie tak jest,że za "swoim" się dopinguje bardziej, bo jest związany z klubem.
P.S. chcę mieć taką koszulkę jak Kotu:D
Funky wybacz, ale chyba nie pamiętasz gdzie byliśmy lat temu parę, że wymagasz wychowanków w takim wieku.
Dobrze, że się to zmieniło.
A co do młodzieży, to chyba już od tego sezonu musi być jeden zespół. Dwa - nie narzekajmy za bardzo bo atmosfera piłkarska może się przeŻucić na to forum ;)
Hwat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Funky wybacz, ale chyba nie pamiętasz gdzie
> byliśmy lat temu parę, że wymagasz wychowanków w
> takim wieku.
> Dobrze, że się to zmieniło.
Nie o to mi chodziło, Hwat.Nie wymagam,żebysmy już teraz mieli naszych wychowanków w pierwszym składzie.Mam tylko nadzieję,że kiedyś się doczekamy.Moje wątpliwości wzięły się z postu Pawła35.Mam nadzieję,że napisze trochę więcej o tych problemach.
Pozdrawiam
Wczoraj nasi juniorzy mlodsi pokonali w Nowym Targu Podhale 11-1!!!
To nie jest prima-aprilis!
Wynik znam od mojego syna,który gral w tym meczu.
Moze jednak nie wszystko stracone?!
Jake mamy w ogule druzyny mlodziezowe????
No ja jestem w szoku . Od jakiegoś czasu mi mówiono ,że szkolenie w Cracovii nie istnieje ...dopiero teraz odbudowują się od roku grupy żakół a tu...juniorki leją zawsze słynące z poziomu Podhale.
Mam wielką prośbę Andrzej.ksc:
Napisz albo poproś syna by skrobnął nam tu trochę danych.
Ile chłopaków trenuje , jak stoja ze sprzętem ,ile trenują.
Ja dziś swoimi kanałami dowiedziałem się ,że to naprawdę mocna "ekipa" mająca wspaniałych, zaangażowanych rodziców i dużo treningów na lodzie.
Ale napiszcie coś więcej.
Andrzej.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wczoraj nasi juniorzy mlodsi pokonali w Nowym
> Targu Podhale 11-1!!!
>
> To nie jest prima-aprilis!
>
> Wynik znam od mojego syna,który gral w tym meczu.
>
> Moze jednak nie wszystko stracone?!
>
>
Jeżeli to nie prima aprilis to ja jestem pod dużym wrażeniem. Prosze rowniez o garśc szczegółów na temat naszych juniorów mlodszych.
Sytuacja w klubie jest nastepujaca:
1Jest grupa dzieci trenowana przez Antoniego Monteana tzw.grupa naborowa ok.10-15osób 2)Grupa mlodzików,która równiez trenuje trener Montean
3)I druzyna juniorów mlodszych,niestety bardzo nieliczna bo sa tzw.luki w rocznikach czasami na mecz udaje sie zebrac 2 "piatki" w porywach! trenowana przez znakomitego kiedys zawodnika Cracovii Wieslawa Zielinskiego.To wlasnie ci chlopcy pokonali Podhale.
Niestety nie ma w klubie juniorów starszych! byla grupka 7!(slownie-siedmiu)! zawodników w tym miedzy innymi brat P.Kozendry-napastnik niesamowity talent widzialem wiele meczy z jego udzialem gdy pomagalem w pracy trenerowi Monteanowi kiedy strzelal w meczach po kilka bramek!-potrafil nieraz sam wygrac mecz! Byl jeszcze jeden znakomity chlopak ale wyjechal z rodzicami do Stanów.--Te grupe zawodników niestety rozwiazano!
To samo chciano zrobic z druzyna juniorów mlodszych ale jak widac jeszcze sie trzymaja!
Pozdrowienia dla fanów hokeja!
ps.jak cos to sluze informacjami.
ten gosc, co wyjechal do USA, to Kamyk, moim zdaniem najwiekszy talent od lat w Cracovii.
Zgadza sie Kamyk! po prostu "wylecialo" mi jego nazwisko z glowy.
A Kozendre z dryzyny pozbyto sie wczesniej niz ja rozwiazano dlatego ze matki nie bylo stac na placenie co miesiac skladek do klubu!!!!!!!
Andrzej.ksc. - jak juz podaleś sensacyjna wiadomość o wygranej Cracovii z Podhalem 11:1
to mogleś podać konkrety które wygladają tak:
MMKS Podhale II Nowy Targ - Cracovia Kraków 1:11 (0:3, 0:3, 1:5)
Bramkę zdobył: Jakubiec.
PODHALE II: Stołowski (B. Kapica); M. Worwa - Skuta, H. Worwa - Sokołowski, Nykaza - Krzysztofiak; Daniel Kapica - Zarotyński - Jakubiec, Ujwary - Bryja - Szal, Furca - Wójcik - Maciaszek, Zaczyk, Wojtaszek. Trener Robert Furca.
Krakowianie zagrali o wiele starszym rocznikiem niż dopuszczalny ( urodzeni w 1993 r). Byli zawodnicy z 1989 i 90 roku. W takim składzie będą występowali cały sezon, gdyż nie mają wystarczającej ilości graczy z danego rocznika. Grają więc bez prawa awansu do turnieju finałowego o mistrzostwo kraju, a mecz z ich udziałem weryfikuje się jako walkower.
Oczywiście bardzo dobrze że nasi graja ale wygrali z dużo mlodszymi od siebie a w hokeju kazdy rok róznicy jest zasadniczy (chociażby z racji umiejetności jazdy na łyzwach, siły)
Więc dla mnie ten wynik w świetle nowych faktów nie jest żadna sensacją.
Tak tylko Ci starsi goście nie grali w tym meczu...
grali tylko Ci z właściwego rocznika...
Przenosimy malkontenstwo ze strony piłki nożnej ?
Wygrali ale.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)