Z wielką satysfakcją stwierdzam że miałem racje, wygraliśmy pięć meczy pod rząd. No i co niedowiarki!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz trzeba wygrać z Bełchatowem.
-
-
Passa Pasów 5
Cracovia PANY!!! ;-)
Wygrać z Bełchatowem i nie przegrać z Pogonią i będzie pięknie...
to bedzie naprawde pieknie........!
Cracovia PANY!
A opisz nam Jasiu jak Ci te 5 meczy wychodzi??? Tak po kolei...
Z GKSem, Aluminium i ŁKSem powinniśmy odnieść wysokie zwycięstwa.
Mecz z poonią będzie meczem o mistrzostwo II ligi.
POGOŃ ŚLEDZIE SYFEM JEDZIE!!!!!!!!!!!
DEmentor, albo Cie nie zrozumialem, albo.... sam nie wiem, ale:
Cracovia Kraków - Błękitni Stargard Sz. 3:2
Piast Gliwice - Cracovia Kraków 0:2
Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 3:0
Cracovia Kraków - KSZO Ostrowiec 5:0
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Cracovia Kraków 0:3
Dementor napisz o co Ci chodzi bo albo nie liczysz jak trzeba albo to była jakaś złośliwość w stosunku do mnie.
Ja wygranej z Błękitnymi nie wliczam - to nie była wygrana, to była wymęczona kopanina, aczkolwiek później nastąpiło w drużynie olśnienie i... 4 mecze po rząd i to do zera (13:0)... to jest coś ;-) Przepraszam jeżeli ktoś się poczuł urażony moją "złośliwością" .
Czyli teraz trzeba wygrać z Bełchatowem i będziesz usatysfakcjonowany drogi Dementorze. Niech i tak będzie , wygramy i ten mecz.
Brawo Cracovia!
Gratulacje z Rzeszowa!
Teraz kibicuje Cracovi w 2 lidze miedzy innymi dlatego ze gra tam teraz Szczota i Arek Baran ze Stali
Zycze awansu do 1 ligi na 100lecie klubu bo widzicie sami kto teraz rzadzi w ekstraklasie... ;)
Mam nadzieje że na arcyważny mecz z Wami ŁKS będzie w formie by nie przegrać 3:0
Nie chce zapeszać,ale w takiej formie jaką mamy teraz to w następnych dwóch meczach - Bełchatów , Pogoń licze na 6 punktów.........
Przecież my teraz nie wygrywamy TYLKO GROMIMIY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEJ HEJ CRACOVIA!
Do Dementora - ja nie mam nic przeciwko, by zwycięstwa z Bełchatowem i Pogonią były wymęczone! :)))))
dokładnie ...
biorę w ciemno dwa razy po 1-0 ...
w beznadziejnie brzydkich meczach ...
:-)))))))))
Najpierw wygrajmy z Bełchatowem.
Do Fikusa, Roba i... reszty: ja tesh nie mam nic nie przeciwko, aczkolwiek, bynajmniej stwierdzam fakt iż, po tym co ostatnio oglądamy byłbym przeszczęśliwym człeczkiem gdyby zamiast bo męczarniach i wygniecionych 1:0 było tak jak w ostatnich 4 meczach - abyśmy ich ROZGROMILI!!!
OBY!!!
pzdr :-)
Jako optymista w temacie Pasów, stawiam w ciemno na zwycięstwo z Bełchatowem, z Pogonią mój optymizm podpowiada mi jednak remis i to byłoby bardzo dobre rozwiązanie. Jeśli jednak ( na co mam wielką nadzieję ) Pasy wygrają to nie pije piwa do końca roku a dokładnie do imprezy sylwestrowej. Słowa dotrzymam i na forum zdam relacje.
Powiem Jasiu, że ryzyko jest jednak nie małe; stąd mój dla Ciebie podziw... Rezygnacja z pifffka?!?!?! To może tylko kibic Cracovii.
No to zycze Ci Jasiu abys do konca roku ino gorzałkę pił;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)