Nie wiem nie widziałem Drumlaka w meczu rezerw.
Jest jednak pewne ALE
Czy wy naprawde pamietacie Drumlaka, ktory wyglada na zaangazowanego?
Pawel (jak dla mnie) zawsze sprawia wrazenie kolesia ktory "jakby sie obijał"
zawsze mozna pomyslec "no nie gosc olewa" "gosc tak smiesznie biega"
"gosc sie non stop przewraca"...
Tylko ze taki chlp ma styl grania...
Do bolu ekonomiczny i na pozor olewajacy.
Ale jesli to odrzucicie (ten wiatr jaki wytwarzaja ci co biegaja tam i nazad bez opamietania to moze uda sie dostrzec, ze gosc osiaga cele, ktorzy inni wybieguja
kilometrami na boisku.
Pawel przewraca sie w dobrych miejscach, Pawel caly czas czeka na ten jeden moment
(bramka z Lechem), mozna powiedziec ze Pawel sie oszczedza OK
Tylko oszczedza sie nie ze wzgledu na swoj interes tylko na interes druzyny.
To nie jest gosc ktory (uzyje przenosni) strzela seriami z automatu
tylko dlugo mierzy i chce trafiac jak strzelec wyborowy.
Moze prezes ulegl sugestiom tych ktorzy uwazaja ze trzeba glownie zapieprzac
a nie doseniaja roli pomyslunku, sprytu i wirtuozerii na boisku.
Bo Drumi obok Gizy to nasi najbardziej obdarzeni talentem zawodnicy.
-
-
Panie Prezesie Filipiak....
Profesor Janusz Filipiak 100% Poparcia. Dziękuje za Wczorajszy Mecz Na Siedleckiego!!!
Piłkarze powinni uczyć się od Hokeistów woli walki i Wiary w Wygraną.
Filipiak na piłce sie kompletnie nie zna i nie powinien zabierać głosu w sprawach sportowych -bo sie zwyczajnie kompromituje.Z Wackiem z góry stwierdził że nie podpisze następnego kontraktu-ciekawe jak się dziś czuje.Z Drumlakiem także w obliczu dobra zespołu i wręcz katastrofalnej sytuacji kadrowej powinien szanować zdanie trenera.Dla mnie osobiście Drumlak powinien grać gdyż jest znacząco lepszy od np Szczoczarza jako cofnięty napastnik.Jest zawodnikiem kreatywnym potrafiacym z niczego zdobyć gola .Za postawe w rezerwach bym go nie skreślał gdyz po 1 był po kontuzji2.sporo zawodników z 1 składu i to zdrowych gra w rezerwch katastrofalnie słabo.Dziś nb Stawowy kolejny raz zrobił idiotyczna zmianę.Chodzi mi tu o zawodnika którego ściagnął.Jao Paulo grał dziś zdecydowanie lepiej od Szczoczarza i tylko skończony idiota ściąga kolejny raz dobrze grajacego zawodnika.
Tak brazilejro gral slabo ale gral. Szczota nie istnail na boisku:(
Pozwolę sobie zauważyć, że w drugiej połowie nasz Brazylijczyk knocił co się dało i jak się dało. Seria podań do przeciwnika (akurat blisko mnie) była naprawdę poniżej krytyki. Nie bronię Szczoczarza - obaj byli do zmiany. Czemu Stawowy wybrał jego? A bo ja wiem? Może doszedł do wniosku że jest bardziej zgrany z resztą... sorry, jest mniej niezgrany z resztą niż Brazylijczyk.
A zresztą - grunt, że znmiana nastąpiła i z jakim efektem! Jak ja się cieszę z tego, że Wacek strzelił! Należało mu się za wiele spraw! A moze to będzie w końcu początek opcji: Radwański - lewa, Wacek - prawa, Baster - pomoc" na dłużej?
Za Szczotę powinien wejsć Zimoń - ma serce do walki i warunki
gorzej na pewno by nie grał, a może by co głową ustrzelił
w kwesti pisowni - chyba nieco inaczej - może jakieś 'qui' i 'est' i cós tam ;)
Panie Filipiak :
jak pana decyzje popierałem /tolerowałem tak teraz w sprawie Drumlaka sie Pan myli , pierdo.enie że gośc nic nie gra /Cracovia-Słomniki/ to nie powinien być powód do zsyłania gościa do rezerw . Sie zapytam:
-Co w rezerwach grali :Szczotka, Piątek ???? Akurat ich widziałem nie raz w rezerwach a i widziałem Drumlaka w ostatnim meczu z Słomnikami , wniosek jest taki że gdybyśmy mieli trzecią drużyne powinien ich/Ł.SZ. , K.P./ Pan tam zesłać.
A Panu zaśpiewam tak:
[b] TOMEK WACEK TOMEK!!!!!!!!!!!!!![/b]
Na zarządzaniu firmami sie Pan zna , ale do decyzji personalnych Stawa/choć też nie są idealne/ to sie nie wpierd.laj boś Pan jest w tych sprawach cienki.
Generalnie Stawowy odpowiada za wynik, więc powinien mieć [b]PEŁNE PRAWO[/b]
wystawienia do składu tego, kogo chce
chocby dr Kite, mnie, Karvina czy też tr. Soche
ZA TO go rozliczamy!!!
Kazdy ma prawo sie myslic...
Takze prezes Cracovii nasz kochany profesor Janusz Filipiak :-)
Miara wielkosci i madrosci czlowieka nie jest jednak fakt nie popelniania bledow
tylko wnioski jakie sie z tych bledow wyciaga.
Najbardziej mnie śmieszy ten kociokwik "trenerów" na tym forum
co jeden to lepszy. W klubie RZĄDZI prof.Filipiak on zatrudnia
trenera,zawodników i on im płaci. Placi naprawde dużo i ma prawo
wymagać 100 % zaangażowania, widocznie z P.D. jest coś nie tak.
Cracovia to nie jest pierwszy klub gdzie zaczynają się z nim problemy
Jak zacznie grac na maxa w rezerwach wróci do I drużyny
Awaria Twój post mnie całkowicie rozłożył
Pozdrawiam
Byłem zdecydowanie przeciwny wejściu do składu Drumlaka na mecz z Bełchatowem.Niemniej kiedy w istniejącej sytuacji obecność krnąbrnego lecz wiele umiejącego gracza mogłaby pomóc Cracovii a dla J.F.biznes to biznes proponowałbym kompromis.Drumlak POPROSI o rozmowę Z J.F. wyjasnią sobie pewne sprawy i Paweł pokaże co potrafi w meczu z Kujawiakiem.
Panie Turecki napisałeś:
...Jak zacznie grac na maxa w rezerwach wróci do I drużyny ....
Sie jeszcze raz pytam :
Co grali w rezerwach Szczotka/zobacz temat "gwiazdorstwo" Szcotl
ki czy jakoś podobnie/ , Piątek czy też Moskała w ubiegłym sezonie????
Oki , zesłał Filipiak Drumlaka do rezerw niech mu bedzie [b] ale niech nie pierdo.li że powodem tego jest jego słaba forma[/b] bo sie na piłce gość jeszcze tak dobrze nie zna /ile u nas jest 2,5 roku a wątpie czy przed jego wejściem do Cracovii wiedział co to jest spalony czy rzut wolny pośredni/ a że prawdziwe są inne powody to możemy sie tylko domyślać.
Do Pawła wg St.Test.
" Wtedy on rzekł do niego: Synu, ty zawsze jesteś ze mną, i wszystko moje jest Twoim.
Należało zaś weselić się i radować, że ten brat twój był umarły, a ożył, zaginął a odnalazł się "
Panie Prezesie Filipiak - niech się Pan zastanowi nad kupnem Bronowickiego - bo Stawowy tego Panu nie podsunie, pseudodaradcy również - a naprawdę warto! Żeby ktoś go nam nie podkupił!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)