W wielu tematach przewija sie kwestia dopingu, wiec zakladam nowy temat i pozbieram wszystko do kupy w tym poscie.
Na poczatek post Karvina z innego forum:
[quote]Przepraszam że się wtrącam - to nie moje forum, ale tak od czasu do czasu z ciekawości czytam - moi drodzy doping na hokeju to bardzo trudna i złożona sprawa - o ile na piłce gdzie akcje są rozwlekłe moża łądować hej pasy gol to na hokeju, gdzie sytuacja zmienia się ajk w kalejdoskopie i gra wymaga dużo uwagi nie jest łatwo utrzymać dopingu - nbajlepiej wychodzą rzeczy proste typu skandowanie Cracovia czy też chóralnie odśpiewane do boju...
lokomotywa w trakcie gry na hokeju to kompletne nieporozumienie...
Ogólnie wyzwanie jest bardzo duże - nie wiem czy Świstak na tyle czuje hokej, który ma kompletnie inną specyfikę od piłki, napewno ponieważ jest zdolny nauczyłby się tego ale jak dla mnie na hokeju trzeba wykształcić nowego lidera...
pozdrawiam i zmykam
narx[/quote]
dalej placzecie ze nie spewaja ludzie, jak ustalicie jedno miejsce na mlyn to napewno bedzie wiecej chcetnych do spiewu, bo lepiej sie spiewa w grupie niz pojedynczo, a przemieszczanie sie co chwile napewno nie pomaga ludziom, tak wiec mlyn w jednym okreslonym miejscu, bez wzgledu na wszystko.
Dalsza dyskusja i propozycje mile widziane ;]
-
-
Doping - mlyn
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dalej placzecie ze nie spewaja ludzie, jak
> ustalicie jedno miejsce na mlyn to napewno bedzie
> wiecej chcetnych do spiewu, bo lepiej sie spiewa w
> grupie niz pojedynczo, a przemieszczanie sie co
> chwile napewno nie pomaga ludziom, tak wiec mlyn w
> jednym okreslonym miejscu, bez wzgledu na
> wszystko.
>
> Dalsza dyskusja i propozycje mile widziane ;]
Ja napisałem już w poprzednim temacie, że młyn by się przydał. Była kiedyś popozycja z młynem na linii niebieskiej tercji na którą atakuje Cracovia( wersja młynu wędrowniczego ;))ale możnaby też zrobić stały po prostu na środku(tu by się pewnie zaczęło że ławka kar zasłania), także lepszy jest ten pierwszy pomysł.Cholera przed playoffami już były takie ustalenia z młynem na niebieskiej, tylko pasowałoby żeby wszyscy o tym wiedzieli...
jak dla mnie młyn powinien być w jednym miejscu na samym srodku. Przy wejściu
Młyn powinien być na środku,ja zawsze tam stoję i wszystko widać dobrze(no,może poza jakimiś wrap-around-ami).Więc tam by było najlepiej.Tylko,że jak ktoś wyskoczy na młynie z śpiewką "kto nie skacze jest za wisłą..." itd. itp. to będzie siara a nie młyn z prawdziwego zdarzenia.
Mi osobiście najbardziej odpowiada to co jest od momentu mojego pojawienia się na 1 meczu hokeja czyli młyn po tej stronie na którą Pasy atakują . Przejście 2x w trakcie meczu między tercjami nie stanowi chyba dla nikogo problemu....
Młyn powinien być w konkretnym miejscu :)
tylko zawsze jest tak ze po zmienieniu stron sie mlyn wykrusza
Karvin ja na hokej chodze bardzo rzadko, a jesli już chodzę to młynu nie prowadzę...:P
Na przedsezonowym sparingu z Tychami??
DJ: już poprawiłem post;)) o to mi w nim łaziło:P
Niestety nie mamy hokejowego Świstaka i trzeba zaimportować tego futbolowego. Chyba że w Polskim Związku Zapiewajłów Meczowych dalej obwiązują przepisy z przed ery Bosmana.
A gdzie są Opravcy? Nigdzie doping nie wychodzi tak dobrze jak w hokejowej hali! Nasz blaszak jest wyjątkowo dobry akustyczne.
Jaśnie Pan Napisał(a):
> Nigdzie doping nie wychodzi
> tak dobrze jak w hokejowej hali! Nasz blaszak jest
> wyjątkowo dobry akustyczne.
>
To prawda,ja 2 tyś. gardeł ryknie hej hej Cracovia(jak na meczu PO z Podhalem) to efekt w "szklarni" jest niesamowity.
Jaśnie Pan Napisał(a):
> A gdzie są Opravcy? Nigdzie doping nie wychodzi
> tak dobrze jak w hokejowej hali! Nasz blaszak jest
> wyjątkowo dobry akustyczne.
>
> ___________________________________________
> Tak! Jestem homofobem i jestem z tego dumny!
co w zwiazku z tym ??
Pytanie zadam dosadniej: Czemu Opravcy mają w dupie hokej?
hmm.. od razu w dupie.. jest dużo powodów..
Jasnie Pan, nie wszyscy maja w dupie, ale masz racje wiekszosc ma ale dlaczego to ja nie wiem.
Dla wszystkich organizujących młyn polecam: [url]http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1246565[/url]
Bedziecie wiedzieć jakich błędów unikać :)
Nie no żartuje, pewnie żadnego młyna na teraz mieć nie będa :)
....
Co do młyna to zawsze i intuicyjnie śpiewacy gromadzili się koło bramki atakowanej na prostej. Co tu zmieniać? Opravcy nie zrobią dopingu za wszystkich. Ty śpiewasz , inni śpiewają, jest dobry doping. Inaczej nic z tego. A na hokeju był przecież niezły wodzirej, jajcarz do tego. Reaktywować! W zeszłym sezonie dla tych co prowadzili doping były wejściówki gratis jak pamiętam, może do tego wrócić. Będą choć próby prowadzenia dopingu...
no to jak wkoncu z tym mlynem??? bo ja biore kumpli na mecz i mamy zamiar wrocic ze zdartymi gardlami :D to moze umowmy sie wstepnie na wysokosci niebieskiej lini przy bramce na ktora atakujemy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)