o 18.30 we wtorek gramy sparing z Polonią Bytom - Polonia testować będzie jakiś Czechów i jak mi powiedział kolega z Bytomia chcą ich sprawdzić z najsilniejszą polską drużyną! Ja wiem że jest sparing z Kmitą - ale jednak gorąco zapraszam do zobaczenia naszej drużyny w pełnym składzie w ostatnim etapie przygotowań do sezonu... więc 18.30 Sieldeckiego spotykamy się na hokeju!!!
-
-
Cracovia - Polonia Bytom wtorek 18.30!!!
żeby tylko nie powtórzyła się sytuacja z turnieju w Nitrze, gdzie podobno byłeś tylko Ty i jeszcze jedna osoba od nas...
ale wypiliscie za 10 i tylu zaliczamy
A ta druga osoba to podobno jakaś dziewczyna czy coś.....
Czy ktos wie ile kosztuje wstep na ten sparing (Cracovia - Polonia) ??
Najpewniej 0 zł, w sumie sparingi też najtańsze mamy.
hehe Koniu jak to ten z Polonii Warszawa to musze się zjawic jutro na hokeju:D
Wiadomo juz oficjalnie jakie ceny biletów na ten sparing ?
czy tylko przypuszczalnie za friko ?
Karvin bądz jakis zorientowany czy wstęp free czy płacuimy prosze o szybkie info bo na elPaso mam za free ale jakos mnie tam raczej dzisiaj nie ciągnie
jeszcze nigdy na hokeju nie było płatnego sparingu - więc tym razem się nie spodziewam - ale cholera wie ;)
RaDar - czy Wy dzisiaj macie trening?
no niby mamy :)
CRACOVIA -POLONIA 10-1
bylo super, hej, heja, heja, Cracovia mistrzem hokeja :)
:)
Brawo ! Oby tak grali w lidze :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)