Khalid gwoli scislosci wioska nei taka mala :-) wieksza od wielu malopolskich miasteczek
nie mowiac o tych w rosji (za komora celna na olkuskiej).
Moze jak tam bedziesz w okolicy wpadniesz do mnie ?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kmita to fantastyczna drużyna jak na małą wioskę
> Naprawdę ładnei grają.
>
> Kto może na sparing....
>
-
-
Sparing: Cracovia - Kmita Zabierzów 2:1
dede a Ty u nas czy u tamtych? (bo mamy pywo zaległe)
U nas :-) wlasnie do tego pije ;-)
ale chyba nie Tyskie? ;)
ps: to jutro o 18 - na "Ziemi Świętej" się widzimy.
To wkońcu o 18 czy o 19 ten spring ???
Może ktoś normalny odpowiedzieć o której .... jest ten sparing ?
a kto ma odpowiedziec jak w klubie nawet nie wiedza ??
Najlepiej zadzwoncie do Zabierzowa, pewnie beda wiedziec ;)
To chyba zrezygnuje. Narazie, nie mam zamiaru jechac 40 km i szukać, a jeszcze nie wiadomo o której. Qrwa co to jest ?! sparing osiedlowy ?
Lecho3 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czerwiec stwierdził, że Cracovia to
> przeszłość
Mam nadzieję, że to wypowiedź wyrwana z kontekstu.
Pamiętam doskonale, jak się na trybunach składaliśmy na operację dla Artura
- ile to? Dwa lata temu? Półtora roku?
Że teraz gra dopbrze, zawdzięcza w dużej mierze tak władzom Cracovii, jak kibicom.
Jeśli Cracovia by go zechciała, powinein ewidentnie przyjść.
przepraszam a te bilety za "piątaka" to niby gdzie będa sprzedawać? może na Wielickiej? ;-)
Wczoraj na meczu Kmity z AKS spiker mowil ze sparing jest o 18 (jakos bardziej wierze jemu niz naszym) a tak na marginesie druzyna Kmity rozegrala wczoraj bardzo dobre spotkanie szczegolnie pierwsza bramka to byl cymesik, pieknie rozegrali staly fragment gry, zaloze sie ze nasi obroncy sie na to nabiora. Warto zwrocic uwage na lewego obronce grajacego z numerem 16, nikt nie mial prawa prejsc jego strona, Bagnicki gral srednio, Zawadzki( nie wiem czy ktos go jeszcze pamieta) czyscil przedpole tak ze tylko trzeszczaly kosci, Pawel Szwajdych bardzo dobrze gral w pomocy na jednym i drugim skrzydle ale niestety wyszla szkola Wojtka bedac na 14 metrze i majac przed soba tylko bramkarza zamiast ladowac z calej sily chcial podac niepotrzebnie. Ogolnie wrazenia z wyprawy do Zabierzowa bardzo mile szkoda tylko ze miejscowi zamiast dopingowac swoj zespol wyrazali przywiazanie do trojkolorowych barw z Reymonta i oczywiscie bluzgali po Nas. Z przekory zostawilem im wlepe Pasow.i na zakonczenie ciekawe jak poradzi sobie pierwszoligowiec i wcale nie jestem tu zlosliwy.
Ps. Bardzo dobrze rowniez pokazal sie Giza
Na stronie Kmity jest napisane, że sparing jest o 18 i podają źródło cracovia.pl a na naszej oficjalnej piszą, że gramy o 19 :/
Moze ktos OFICLAJNIE I NA 100% napisac, o ktorej gramy bo jutro jade bezposrednio po szkole i nie bardzo bede sie mial jak jutro dowiedziec...?
przyjedź na hokej na 18.30 ;)
PRZOSZĘ O ZMIANE TEMATU... TO ZA TYDZIEN TEN SPARRING MA BYĆ?
Wlasnie jak nikt mi dzisiaj nie potwierdzi to chyba tak zrobie, zwlaszcza ze na Siedleckiego mam blizej ze szkoly :)
wg TERAZ PASY i przegladu prasowego na nim mecz o 19 ale czy może ktos to potwierdzic
Tak przed chwila wysłałem takiego maila "Dzień dobry,zwracam się z pytaniem.O której godz. odbędzie się dzisiaj
sparing z Kmitą Zabierzów???Bo według oficjalnej strony i strony
cracovia.krakow.pl o 19 a według portalu cracovia.pasy.net o 18 !!!
Dowidzenia"na klub@cracovia.pl Odpowiedź "O 19".Więc chyba wszystko jasne !!!
Pozdro !!!
potwierdzam sparing o [b]19[/b]
Faktycznie - sparing o 19 na Kałuży. (dzwoniłem przed momentem do klubu) Moją wcześniejszą informację (że sparing jest o 18) otrzymałem osobiście od jednego z trenerów Kmity... przepraszam za ewentualne zamieszanie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)