Przed kilkoma minutami zakończył się mecz Lecha z Koroną 0-0
Mecz szybki (szcególnie w pierwszej połowie), akcje z obu stron ale grożniejsze ze strony Kolejorza (dwa słupki i poprzeczka). W Lechu debiut Senegalczyka - Samba coś tam:)
pozostałe mecze tej kolejki:
Odra Wodzisław - Wisła Kraków 18:15
Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 19:00
Polonia Warszawa - Amica Wronki 19:00
GKS Bełchatów - Arka Gdynia 19:00
2005-08-28
Wisła Płock - Zagłębie Lubin 17:00
Groclin Grodzisk Wielkopolski - Górnik Łęczna 17:00
Cracovia - Legia Warszawa 19:30
-
-
Pozostałe mecze 5 kolejki
Czesław Michniewicz po meczu z Koroną:
Chciałbym w imieniu drużyny i sztabu szkoleniowego Lecha powiedzieć, że napastnik gości Grzegorz Piechna wyzywał nas od sk.... Takie zachowanie nie przystoi pierwszoligowemu graczowi.
Grzegorz Piechna wyjaśnia:
Trener Michniewicz spodziewał się, że łatwo wygra z Koroną i będzie wielki. Był taki epizod przy linii bocznej, gdy szkoleniowiec Lecha nie pozwolił mi wziąć piłki. Powinien zastanowić się co mówi, bo od niego także usłyszałem wiele niemiłych słów. A ja nie jestem człowiekiem, który milczy jak go wyzywają, więc odpowiedziałem "pięknym za nadobne".
Źródło: interia.pl
Odra Wodzisław - Wisła Kraków 0-0
trwa I połowa
jarosław ż. w wysokiej formie jest
Znowu jakieś wałki?
37. min - na środku boiska Argentyńczyk Cantoro fauluje Masłowskiego, ale sędzia, który pokazał już trzy żółte kartki zawodnikom Odry, tym razem nie reaguje czym wprawia we wzburzenie ławkę rezerwowych gospodarzy
1-0 dla Odry!!!
Areczka narazie w plecy:(
34 min jedenastkę wykorzystuje Matusiak
33 min dla GKS, po faulu Chamery nad Kmieciku
Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze
aktualny wynik: 1 : 1
Polonia Warszawa - Amica Wronki
aktualny wynik: 0 : 0
ubolki strzeliły na 1-1 aż sie dziennikarz rmfu podniecił....
a to był gol ze spalonego... bo ostatni miał kontakt z piłką Frankowski- który był na spalonym - a nie Penksa:(
trzeba sprawę do prokuratora zgłosić koniecznie:)
czyżby rehabilitacja nijakiego sędziego Żyro :?
skarge do uefa ;-)
żyro znowu drukuje ..... szkoda słów na tego debila !!
TD - o czym ty mowisz? Blizej Pawelka stal jeszcze obronca Odry.
lopez gdzie niby ten obrońca stał? Bliżej?
chyba nie ten sam mecz oglądaliśmy :P
A Odra od kontuzji zganiacza grala w 10. Czereszewski to się nawet do A-klasy nie nadaje
Misiek - blizej i spalonego nie bylo.przejrzyj na oczy.
Jaki ja jestem głupi. Nie to co geniusz lopez, ktory na wszystkim zna się najlepiej. Spalony był. Ale "dla dobra polskiej piłki..." i aby zachować "świecką tradycję remisów w meczach pana ż., który faule widzial tylko w jedną stronę" - inaczej być nie mogło :P
jak zawsze Misiek sam przeciwko wszystkim :/ ostatni sprawiedliwy hyhy... ale poza tym wszyscy w domu zdrowi? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)