Opravcy też wysłali dziś do mediów sprostowanie.
-
-
Oświadczenie
Do wszystkich głąbów, którym się wydaje, że przez zadymy pracują dla Wielkiej Cracovii, serdecznie wam współczuje waszej choroby (gładkich półkól mózgowych) i jednocześnie odwołuję się do waszego instynktu przetrwania... odpieprzcie sie od TYCH BARW, bo to nie jest Miejsce dla was.
:)))
to jest to...
ale czat bedzie? ;-)
Widzę że jednak zaczynają osiągac porządany efekt te media
HeKsc coz za zlota mysl:
"Jesteśmy tym czym Byliśmy w oczach wszystkich hoool,s w Polsce"
dokladnie tak jak piszesz - nie kim, a czym byliscie (mowie o hoolsach Cracovii)
ponadto pozwolisz ze tobie przypomne - dla wszystkich hoolsow w Polsce (wy hoolsi Cracovii) byliscie smieciami najnizszej kategorii, ekipom ktora istnieje tylko dzieki sprzetowi ktorego inni prawdziwi hoolsi sie brzydza, byliscie jedyna ekipa - smieciami - ktora nie uszanowala barw bialo - czerwonych (tych narodowych bo klubowych od poczatku nie szanowaliscie) i wtedy kiedy wszystkie ekipy kibicowaly reprezentacji wy jezdziliscie po wsiach z siekierami.
Dla dobra ludzkosci was powinno sie izolowac albo stworzyc wam specjalna lige skladajaca sie tylko z Cracovii 1 i Cracovii 2 - podzielic was na zespoly dopingujace rozdac sprzet i do boju Cracovia do ostatniego kibica. Ta liga trwala by pewnie jakies 2 tygodnie zanim sie wyrzniecie i wtedy Cracovie i jej prawdziwych kibicow przywrocic do wlasciwej ligi
Tresc powyzszej wypowiedzi nie dotyczy normalnych kibicow Cracovii tylko troglodytow typu HeKsc.
Zgadzam się w 100% z Itseme (poza podpisem oczywiście) . Ale Pogoń i tak od nas dostanie ( tyle że na boisku a nie na trybunach)
Witam...
Podrzućcie mi – proszę – adresy gazet (w tym kieleckich), stacji radiowych, telewizyjnych, urzędów, biur prasowych policji itd. itp. do których – Waszym zdaniem - należałoby wysłać to Oświadczenie...
Rano przygotuję w Biuletynie TERAZ PASY! odpowiedni formularz...
Pozdrawiam
Crac
Crac tylko nie do Tempa bo oni na nas nic nie pisali.
Oficjalnie protestuje przeciwko oskarzeniom stawianym kibicom CRACOVI ZNAJDUJACYM SIE NA STADIONIE KORONY KIELCE DNIA 1 PAZDZIERNIKA
AD 2003.
Brak jakichkolwiek dowodow swiadczacych przeciwko CRACOVII jednoznacznie wskazuje na wpelniswiadoma probe zrzucenia winy na najbardziej zasluzony klub w POLSCE!
Ku mojemu ubolewaniu haslo "CRACOVIA" stalo sie rownoznaczne z wszelkiego typu awanturami stadionowymi i przy kazdej okazji staje sie wytlumaczeniem bezsilnych wladz porzadkowych (to znowu ta CRACOVIA)
To nie prawda za slowem CRACOVIA stoji grono wielu osob ,dla ktorych to swietosc i sens zycia.
NIGDY Z NAMI NIE WYGRACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po @!#$ wysyłac teraz jakies oswiadczenia?co to zmieni poszlo w polske na was i tyle.teraz bedziecie sprzedwac kto co i jak(a moze jeszcze wam podac dane tych ktorzy wyłamali i sie awnturowali)@!#$ piknikow!!!chwdp!!!
ps.na meczach cały młyn potrafi spiewac zawsze i wszedzie a teraz jakies oswiadczenia beda wysyłac (i teraz wystarczy ze psy wysla kasete do mielca na psy i przez wasze oswiadczenia bedziemy mieli przypał)
Mielec jaki przypal pojdziesz siedziec dupku i tyle. Kolesie z CHMK paczki ci przysla na swieta, za kolnierz ci nie bedzie kapalo itp. itd.
A tak naprawde to na forum kibice.pl (sadzisz ze policja tam nie czyta ??) juz dawno Stal przyznala sie do rozroby.
Itsme po wczorajszej dyskusji na naszym chacie i teraz widzę, że jesteś nie złym napinaczem i prowokatorem. Mnie to wali, ale zauważyłem, że wszędzie się wpierniczasz.
tomruk i tym podobni
zbastujcie z takimi wypowiedziami. Chetnie pokaze Ci gdzie jest twoje miejce....
"Mielec jaki przypal pojdziesz siedziec dupku i tyle. Kolesie z CHMK paczki ci przysla na swieta, za kolnierz ci nie bedzie kapalo itp. itd."
Itsme, za ta wypowiedz powyzej zmien nick na frajer i sraj na wlasnym podworku
Witam...
Myślę, że w tej chwili rzeczywiście jest już za późno na wysyłanie oświadczeń w tej sprawie... Sprostowania (a raczej załagodzenia) wczorajszych sprawozdań trochę „rozmiękczyły” sprawę i raczej nie ma wielkich szans na naprawdę dużą, zmasowaną akcję mailową.
[b]Szkoda, że nie udało się nam – kibicowskim, pasiastym organizacjom – zaprotestować JEDNYM GŁOSEM. Była na to ogromna szansa...[/b]
„Stal M.” – gdzie w Oświadczeniu, które miało być rozsyłane widzisz wskazanie, że to Stal Mielec (czy jakikolwiek inny klub) wywołał całe zamieszanie? A nawiasem mówiąc: podejmując jakiekolwiek działanie trzeba być przygotowanym na konsekwencje z tym związane, a nie liczyć na to, że oberwie kumpel za którego plecy się schowamy...
Przy okazji pozdrowienia dla Kasi i Grześka P., Bartka J., Norberta C., a nade wszystko dla Śledzia i Gosi, którzy po ostatnich zwycięstwach Cracovii, ślą niemal pierwszoligowe gratulacje... :-)
[img]http://www.cracovia.tcm.pl/fotogalerie/2003/cracovia-motor/images/motor057.jpg[/img]
Pozdrawiam serdecznie
Crac
"Itsme po wczorajszej dyskusji na naszym chacie i teraz widzę, że jesteś nie złym napinaczem i prowokatorem. Mnie to wali, ale zauważyłem, że wszędzie się wpierniczasz."
Vasaqo za grosz nie rozumiem co chciales w tej wypowiedzi przekazac. Jak dla mnie wynika z niej jednoznacznie ze uczestniczylem w dyskusji na waszym chacie, a nic mi o tym nie wiadomo. Natomiast jezeli moje wpisy uwazasz za napinanie sie i prowokacje to twoj problem nie moj. Widac nie znasz pojecia napinanie i tylko powtarzasz po innych. Vasaqo ponadto gdzie to jest wszedzie ? Na forum realu madryt mnie nie bylo bo z hiszpanskiego jestem slaby - wiec juz nie wszedzie :P
Jezeli ludzie pokroju "Stal Mielec" wchodza na forum do was i mowia zebyscie zamkneli buzie (podczas gdy sami na innych forum sie tym chelpia i napinaja), a wam to pasuje i jeszcze im potakujecie (vide przemeksc) godzac sie na oczernianie Cracovii w mediach kosztem klubow ktorych wladze maja was gdzies i gebe sobie Cracovia wycieraja to wasza sprawa w sumie. Ja napisalem gdzie jest miejsce bandytow - takich co bezmyslnie rzucaja "kawalami plyt betonowych" - na pewno nie jest nim stadion ani forum kibicow. A gdzie jest ich miejsce ? Nie bedzie sie powtarzal.
Itsme , nie byłeś u nas na chacie w środę wieczorem?
No dobra, ja też jestem za tym oświadczeniem. Co prawda myślę, że jeżeli udowodnimy mediom manipulawanie faktami to będziemy mieć przechlapane już na amen. To są mściwe bestie, no i w najlepszym wypadku możemy uzyskać sprostowanie w stylu: okazało się, że tym razem nie tylko kibice Cracovii wszczeli awantury.... A co do gości w stylu HeKsc to smutne jest. Wy jesteście Cracovia? ,a kto ci takich głupot nagadał, kto się z wami identyfikuje klub, zarząd, zawodnicy, kibice no kto? Tak wiem masz to w dup.., tak samo zresztą jak cały klub, ciebie nie interesuje los Cracovii, jej dobro, ty chcesz się napier... Proponuję róbcie to przynajmniej bez barw Cracovii, bo z tymi barwami nie macie nic wspólnego.
(...)Domagamy się upublicznienia materiałów fotograficznych oraz zapisu filmowego z całych wydarzeń, które mogą zadać kłam oskarżeniom.(...)
bez przesady Panowie... mozna zadac upublicznienia dowodow WINY naszych, a nie materialow, ktore moga obciazyc innych. Nie podoba mi sie to.
Baylay na 100 % moge powiedziec NIE chyba ze bylem w stanie mega upojenia alkoholowego ale nie pamietam zebym w srode lub w jakikolwiek dzien w tym tygodniu pil. Jezeli byl ktos kto uzywal mojego nicka z tego forum byl to jakis napinacz, prowokator czy tez jakkolwiek go nazwac. Jakby ktos mi napisal o co chodzi z tym chatem bylbym wdzieczny bo nie lubie zyc w nieswiadomosci.
Itsme..
Fenix mówił mi, że rozmawiał z Tobą na czacie.. czegoś tu nie rozumiem.. chodziło o dosyć ważne sprawy.. może porozmawiajmy mejlowo..?
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)