Czekam na podpowiedż.
Czy wpadłem w paranoję?
Pozdrawiam sympatyków.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Potwierdzam! Mistrzostwo było na wyciągnięcie ręki!
Świerczok zamiast kopnąć ze "szpica" próbował kiwnąć i zamiast 3-2, zrobiło się 2-3!!!
Fatalna decyzja liniowego, który nie zasygnalizował spalonego, kosztowała nas utratą gola i mistrzostwa!
Gratulacje dla trenera i chłopaków!
Czwarte miejsce w Polsce to naprawdę sukces!
To czyja wina, ze nie mamy majstra,Świerczoka,czy liniowego?
Szacunek dla Naszych,że nie dali się namówić na zdjęcie grupowe:)
Tak,czy owak dla mnie są Mistrzami,bo....gdzie jest ta wisła?!
Gratuluje ale osobiście wierzyłem że będzie medal!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tOf8lHsCvv4 <- filmik Legii z meczu
Stary kibol, Mark
ale w takim razie sędzia nam nie zabrał mistrza, "tylko" srebro. Gdyby niejego błąd to byłoby 2-2.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Obejrzałem ten skrót. W którym momencie przy bramce na 3:2 dla legii był ten spalony ? Bo ja jakoś tu spalonego (przy ostatnim podaniu przynajmniej) nie widzę.
My to już chyba we krwi mamy. Zawsze wina kogoś, a nie nasza.
Leesior- z tego ujęcia nie można wyciągać prawidłowej oceny tej sytuacji.Siedząc na trybunie(tej wysokiej)na wysokości akcji mogę stwierdzić,że na spalonym było dwóch Legionistów.Siedzący obok Nas kibice z Debicy byli mocno żdziwieni,że sędzia boczny nie zareagował.
Staszek-Ty może tak masz,ale ja zawsze jestem obiektywny.
30 dni później
Juniorzy starsi rozpoczynają jutro sezon meczem z Sandecją o 11.00 na Wielickiej.
Juniorzy starsi dobrze rozpoczęli sezon,pokonali zespół Sandecji 5:1 grając mecz na sztucznej murawie na Wielickiej.Bramki strzelili Florek 3,Połomski i Witek.
A Jakuba Świerczoka, najlepszego strzelca ub sezonu podobno już nie ma w Cracovii.
Świerczok trenuje w Bytomiu.
7 dni później
Juniorzy starsi wygrali dzisiaj mecz na sztucznej murawie przy ul. Wielickiej.Cracovia-Górnik Wieliczka 5:1,bramki strzelali Florek 2,Grzesiak,Starowicz,Boruch.Gra naszej młodzieży dosyć przeciętna.
Florek 6 bramek w 3 meczach , rozstrzelal nam sie piesek :P
kto objął juniorów młodszych ?! po 3 meczach 4 pkt a przeciwnicy nie jescyś specjalni ani hutnik ani pieski! tragedia...
kkk.praska. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Świerczok trenuje w Bytomiu.
a powinien u nas w ME. błąd!
kkk.praska. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kto objął juniorów młodszych ?! po 3 meczach 4
> pkt a przeciwnicy nie jescyś specjalni ani hutnik
> ani pieski! tragedia...
Trener Antkiewicz
Wyrwano drużynie przednie dwa zęby.
Jedynkę i dwójkę, czyli te najważniejsze.
Nie ma co liczyć, że dzisiaj ugryziemy cholewkę,
Wiec się zanosi na blamaż drużyny, która mogła grać o
mistrza , choćby regionu.
W tym samym czasie dwa ostre ząbki, we
Wronkach usiądą wygodnie na ławie, oglądając zawody i
trenera Sadkę i będą pobierać lekcję piłki ,
Nie mysląc , że koledzy od Huty dostają lanie.
W najbliższej kolejce z dziesięciu kopaczy,
nie powącha trawy , licząc w kolejności od
pierwszej drużyny, wiec wyrywanie zębów
drużynie juniorów w meczu prestiżowym, derbowym
o czymś świadczy. Nie podejmę się z nazwać tego po imieniu.
Dla mało wtajemniczonych w personalia, to
chodzi o Florka i Grzesiaka. Pomimo tego jadę na
Hutę i zobaczę co wyszło.
Pozdrawiam Pasiaków.
W meczu juniorów starszych, Hutnik-Cracovia 3:4 bramki dla Nas strzelili Kiełb, Romanek, Połomski i Boruch.Pod koniec meczu lekceważąca postawa paru Naszych grajków doprowadziła do tego,że z wyniku 1:4 zrobiło się 3:4 i mogło być nawet i gorzej.Skuteczność Naszych napastników poniżej krytyki.Liczę,że po ostrej repremendzie ze strony trenera następny mecz zagracie jak należy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)