Jak młodzi dzisiaj!!!
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Wygrali bez problemu 5:0 z Glinikiem w Małopolskiej Lidze juniorów młodszych
Poziom taki, jak przeciwnik.
8 dni później
Tak juniorzy starsi jak i młodsi dzisiaj w meczach z Krakusem osiągnęli jednakowe zwycięstwa po 3:0
Juniorzy dzisiaj grali z Górnikiem Wieliczka i starsi zremisowali 2:2 ?!....., a młodsi wygrali chyba 5:0.
8 dni później
Zapewne tylko ze względu na emocje, związane z 1. drużyną umknęła informacja.
W Nowym Sączu dwa zwycięstwa (3:1, 4:1).
Ale jedno mnie zdziwiło, zdumiało i wręcz vqureviło nieco - przynajmniej po lekturze strony futbol.org.pl. Lubań Tylmanowa obydwa mecze z Krakusem przegrał walkowerem? Przecież oni mieli poważny wypadek po drodze, autobus dachował, akcja ratownicza trochę trwała i tylko Bogu dziękować, że chyba nikt bardzo groźnych obrażeń nie odniósł. Mam nadzieję, że jednak inna decyzja zapadnie co do tych meczów.
wynik na FM wynika jedynie z tego, że ktoś kto go wstukał do tabeli nie wiedział dlaczego nie zjawili się goście i nie wiedział też, że takie decyzje nie zapadają od razu po spotkaniu, ale dopiero po kilku dniach.
Szybki... to sugeruję jak najszybciej to zmienić. Chyba ktoś to może zrobić, nawet gdy sam nie zamieszczał tej informacji - nie wskazując palcem. Bo trochę to... delikatnie określmy "nieeleganckie", tym bardziej że już trochę czasu od wydarzenia minęło. A z drugiej strony, to wstukujący radia nie słucha, telewizorów nie podgląda, portali nie czyta?
Z czterech drużyn, tylko ' młodsi' za sezon na plus.
Jest i taktyka i myśl.
Z tego powinien byc - wynik.
Ciągnąć tak dalej.
Twój palce niechybnie minął celu ;)
Jakiż to cel zauważyłeś.
Przeczytaj post TD i skup się :)
Szybki... ale może być mały problem z tym moim postem; bo ktoś może pomyśleć, że chodzi o ten z poradami dla Twixxx'a z wątku "Casting"... a tam też palce maczane były w określonym celu - i Twoje i moje. W dodatku podobna kategoria wiekowa :):):):)
5 dni później
Juniorzy starsi 4:0 wygrali dzisiaj z Garbarnią, młodsi też wygrali 5:1 ale długo nie mogli znaleść recepty na dobrze broniącego się przeciwnika.
7 dni później
Juniorzy starsi przegrali po słabym meczu 2:1 z Dalinem.Młodsi natomiast bez problemu wygrali 3:0 i potrzeba tylko wygrać mecz u siebie z Unią Tarnów by być mistrzem Ligi Małopolskiej.Bramki dla jun. młodszych Świerczok2,Kiełb,dla jun. starszych Kusiak.
może młodsi osłodzą mam troche ten sezon!!!
Młodsi.
Było ciężko, ale było pewnie.
Jak cały sezon i tym razem było w linii z charakterem.
Brawo chłopcy, oby się tak:
skończyło.
4 dni później
Jeżeli nasi działacze wykażą się tradycyjną operatywnością, to jedynym wspomnieniem występów Jakuba Świerczoka w Cracovii będą jego bramki zdobywane w juniorach młodszych. Chłopak strzela bramki jak na zawołanie i od osób oglądających regularnie mecze juniorów wiem ,że jest z niego materiał na niezłego piłkarza. Nie wiem tylko dlaczego 17-letniego, bardzo zdolnego chłopaka nie widać w meczach juniorów starszych czy ME. Z tego co mi się obiło o uszy, to jest zainteresowanie jego osobą innych klubów, które są w stanie przekonać go do przeprowadzki i strzelania bramek w bardziej wymagających rozgrywkach i już nie na boiskach Cracovii ( no chyba ,że do jej bramki). Dla potwierdzenia dodam ,że Jakub trenował już w lutym z drużyną ME Polonii Bytom..........
No właśnie.
Gdzie są oczy i uszy naszych wizjonerów.
To widać, że jest dobry.
I co z tego.
Nie no trzymanie zdolnego 17 latka co strzela gola za golem w juniorach młodszych to nieporozumienie....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)