4 miejsce dało nam miejsce w RN Ekstraklasy i na zamknięcie tabeli wyższą pozycje od GTS.
Plus większą kasę z Orange.
Z tym że media były zakochane w Wojtku to się zgadzam lecz nie wchodziłbym do tej samej wody drugi raz.
Arkowcy coś na ten temat wiedzą.
Najgorszy jest koszmar na boisku który trzeba teraz oglądać.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tefal
> Już k.rwa nie mogę Cie czytać.....Pewnie jak
> był półfinał PP to wszyscy go olali, lige jak
> było 4 miejsce wszyscy olali. Ale jak przegramy
> jakiś mecz to perdol.sz jak potłucziny...
> Ludzie na ch.j na wuefista???????
>
>
>
> Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
> Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym
> sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed
> rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle
> wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło
> uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Zubereg:X
Nie możesz czytać?Prawda Cię boli?4 miejsce nic nie było wówczas warte!!!Wtłucz to sobie do głowy!!!Rok wcześniej owszem start w Uefa........
Puchar Polski Majewski był na ławce i pokonał tylko Zagłębie L. i Radomiak 3 liga,potem odpadł.A że 1 zwycięstwo nad 1 ligowcem i 2 wygrane z 3 ligą dały półfinał to dużo szczęścia.
Piszesz że pi..ole głupoty jak przegramy jakiś mecz?My przegrywamy prawie wszystkie mecze,a jeśli uda się zremisować to po wstrętnym widowisku!!!
Ja pierdzielę 4 miejsce i syfiastą kopaninę na boisku,WOLĘ piękny futbol na "tak" i nawet 10 miejsce.W naszej lidze oba miejsca niczego prócz kasy z C+ nie dają.
Tefal-niechęc do MAjewskiego blokuje Ci logiczne myślenie...
Twoje argumenty obnizające rangę owego 4 miejsca i polfinalu stosowaly wisloki w dyskusjach nt tamtego sezonu...
p.s. dodam ze czas Majewskiego w Cracovii juz minał...
Być może jestem zdeterminowany ale chłodno podchodziłem do tego 4 miejsca juz wtedy gdy je zdobyliśmy.Nic nie dawało.Półfinał PP spoko sprawa ale ranga tego pucharu,nie oszukujmy się nie powala...Patrz ile ludzi przyszło 3 tysiące.:P
Cieszy to przejdzie do historii,ale czy to zasługa Majewskiego to mi się wierzyć nie chce.
Koniec polemiki z mojej strony
Pamowie TO JEST TEMAT O JUNIORACH i na smęty o Rumcajsie macie z 10 innych wątków do ch...y.
To ,że (pewnie zdołowany Chorzowem) Milisari napisał bzdurę do kwadratu na temat juniorów to nie powód ,zeby zaśmiecać ten wątek. Wątek o najlepiej funkcjonującej(obok hokeja) "działce w Cracovii".
ps: milisari2 ...jak Cię lubie zastanów się zanim "przychrzanisz" się do -naprawdę potężnej - sekcji młodzieżowej Cracovii.
NO a propos juniorów to tu mam coś jeszcze z meczu młodszych (z forum Futbol Małopolska)
Hutnik 1:3 ( 0:0 ) Cracovia
Bramki :
Hutnik : Byszewski
Cracovia: Kiełb , Grzesiak , Darowski
Jak padały bramki ???
0:1 - po wrzutce z rzutu rożnego najprzytomniej w polu karnym zachował sie Kiełb który wykorzystał bład wychodzącego z bramki Stępnia.
0:2 - pięknym strzałem z 17 metrów z rzutu wolnego z lewej nogi w okienko popisał sie Grzesiak nie dając szans bramkarzowi Hutnika
1:2 - Byszewski wykorzystał chwile zawahania obrony Pasów i mijając bramkarza wpakował piłke do pustej bramki.
1:3 - po rozegraniu piłki z rzutu rożnego , Romanek uderzył na bramke - po rykoszecie ta obiła sie wysoko i zmierzała na rożny , - zza oborncy wyskoczył Darowski i z 2 metrów uderzył do pustaka...
Oólnie Cracovia sprawiala lepsze wrażenie , mając wiecej klarownych sytuacjii .
Wynik mysle ze sprawiedliwy...
Wiadomość od Solnikowo.... dzisiaj nasi juniorzy grający w 1 lidze juniorów starszych, pokonali Wisłę II 2:1. Mecz był co prawda na wyjeździe, ale grano na naszym byłym stadionie lekkoatletycznym. Nasi juniorzy zajmowali przed tym spotkaniem bardzo wysokie 3 miejsce. Brawa dla chłopaków !!!!!!!....... a poniżej link do tabeli i wyników.
http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,203.html
[img]http://www.fotofutbol.pl/mecze/080916unibet_motorol/DSC_0029.JPG[/img]
a to kto?
Zac wrote (uznanie dla źródła informacji):
[i]nasi juniorzy grający w 1 lidze juniorów starszych, pokonali Wisłę II 2:1[/i]
Kogoś niekumatego taka informacja może troszkę wprowadzić w błąd... Zapewne takiego celu nie mialeś.
ale w 1. lidze juniorów starszych gra oczywiście Cracovia II... Czyli powtórka wyniku drużyn pierwszych, grających w MLJ :):)
aha, K.L
Cracovia-Unia Oświęcim 1:3(1:0)
starsi przegrali 1:3, ale za to młodsi idą jak burza: 2:0
Bo starsi grają "taktyką" ustaloną przez Pana Stefana Doktora Majewskiego (ksywa "Trener")... młodszych to jeszcze nie dosięgnęło :(:(:(
Chyba tego Klicha trzeba będzie zwolnić, bo "się nie słucha"
Przekazuje wiadomość od Solnikowo. Nasza druga drużyna juniorów starszych ,pokonała dzisiaj w meczu na szczycie dotychczasowego lidera I ligi juniorów Bieżanowiankę 3:1. Wszystkie bramki strzelił zawodnik, na którego koledzy wołali Skawa. Tak wiec to zadanie dla bardziej zorientowanych kolegów o podanie nazwiska jednego z głównych bohaterów dzisiejszego spotkania
Skawski w ataku grywa, pewnie o niego chodzi.
Skawski 3 trafienia:) i liderowanie:)
czy w razie zajecia pierwszego miejsca regulamin dopuszcza gre dwoch druzyn w MLJ ?
Nie niestety nie mogą awansować:(
Dzisiaj juniorzy starsi polegli w Skotnikach z drużyną SMS Kraków 1:2, natomiast młodsi wygrali 1:0.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)