Młodsi też zagrali całkiem całkiem.. walczyli do upadłego i o to chodzi. Dali z siebie wszystko i gdyby więcej szczęścia wygraliby ten mecz. Może wkrótce wypromuje się z nich kolejny Snadny czy Urbański. Szczególnie podobali mi się napastnik z nr9 Florek i ten duży stoper z nr7 Grzesiak.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Urbański za to grał tak jakby mu się nie chciało... chyba potraktował zejście na juniorów jako kare.
JunirS... takie swoje głupie myśli wyślę Ci na priva....
Juniorzy grają jutro z Okocimskim Brzesko. Starsi o 11, młodsi o 13.
Starsi 3:0, młodsi 7:1.
Na meczu starszych obecny Filipiak, Tabisz, Madeja i Gędłek.
W ramach rozgrywek juniorów 1 ligii krakowskiej zespół Cracovii 2 gościł na boisku Clepardii.Nasi juniorzy rocznikowo młodsi poradzili sobie z rywalami z Clepardii i wygrali 3:1.Nie wiem czy nasz czołowy forumowicz SaNtO występował w Clepardii bo nie zabrał jeszcze głosu w tym temacie.W innych tematach zawsze Go pełno,a tu grobowe milczenie.Jeśli grał w tym meczu,to ja Mu nie wróżę bogatej kariery piłkarskiej bo jak mawiał pewien Pan S.nikt z zawodników Clepardii mnie nie powalił na kolana.Kolego SaNtO chciałbym się mylić w mojej ocenie- zalecam Ci byś wytrwale i z zaangażowaniem przykładał się do treningów,a jeśli masz lub będzieśz miał odpowiedni wzrost to myślę,że nasz Doktor Cię zauważy nim TY mu zdążysz dokończyć to odliczanie.Ale byłaby to dla Ciebie dziwna sytuacja-TY i Doktor to tak jak woda i ogień.Pozdrawiam.
starszy ale SaNto to juz chyba nie junior:):):)
Santo to juz zdaje sie pilkarski emeryt. ;]
no prawie 20 latek
a jest gdzieś skład? to napisze czy grał ;)
juniorzy starsi dzis przegrywaja
Lubań Tylmanowa 2:1 Cracovia Kraków
http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,202.html
Natomiast młodsi wygrali 4:0
Zastanawiająca wypowiedź (na oficjalnej) - zagadka trenera Gędłka o "przykrej niespodziance w Tylmanowej"
hehe jest to temat ktorego nie przegladalem od jakiegos czasu bo rozgrywki juniorskie juz mnie nie interesuja ale milo mi ze ktos jednak szukał mnie na tej zielonej trawce :)
byłem na tym meczu na pierwszej połówce i rzeczywiscie nasi juniorzy nic nie grali ja po skonczeniu wieku juniora zakonczylem kariere ale niedawno wrocilem i kopie sobie w seniorach ;)
juz kilkakrotnie zdarzylo mi sie zatrzymac Cracovie pamietam jeden mecz jak mnie nawet jakis maly judek od psow wislackich wyzywal gdy ostrzej grałem hehehe a ostatnio jak grał jeszcze złoty rocznik 89 to rozbilismy Pasy u siebie 4-0 na pełnym luzie, na Wielickiej 2-2 i ośmieszony Łuczak z mojej strony kilka dziur np ;) pozdrawiam i dziekuje za pamiec ;)
td-trenerem juniorów starszych jest p.Górecki i On na oficjalnej wspomina o "przykrej niespodziance w Tylmanowej".Natomiast wynik juniorów młodszych to nie 4:0 a 11:0 w/g informacji na oficjalnej.Tak więc td proszę czytać uważnie naszą oficjalną stronę,a nie wprowadzać szanownych forumowiczów w błąd.-pozdrawiam.
I cóż mogę mieć na swe usprawiedliwienie?
Zmęczenie, głowę zajętą innymi sprawami...
I jeszcze: [url]http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,214.html[/url]
gdzie podają wynik (chyba) PO PRZERWIE
Sorry. Pozdrowienia odwzajemniam :)
W Tylmanowej na bank unosił sie duch Stawowego - egzorcysta pilnie poszukiwany
Ciekawe cóż to za decyzje sędziego i cóż to za przykra niespodzianka...?
"W Tylmanowej to spotkanie potraktowano bardzo poważnie stąd na trybunach pojawiła się bardzo liczna grupa miejscowych kibiców."
pewnie z tej strony jakies niespodzianki
"W 88 minucie doszło do kuriozalnej sytuacji. Interweniujący bramkarz gospodarzy zderzył się w polu karnym z własnym obrońcą, co wykorzystał Florek strzelając drugiego gola dla Pasiaków. Jednak sędzia główny dopatrzył się faulu zawodnika Cracovii i odgwizdał faul na bramkarzu!!! W tym momencie doszło do ogromnego zamieszania na placu gry, czego efektem była czerwona kartka dla M.Konopki."
futbol.org.pl
No tak...
Prawda jest taka ze po tej decyzji trener Górecki nie wytrzymal i wybiegl na boisko z pretensjami a nawet piesciami...wbieglo takze paru kibicow i zaczelo sie zamieszanie.
a to prawda ,ze sędziował fan Wisły z NT?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)