to jest wstyd?? 4 miejsce w Polsce to jest wstyd??? ziomek to ja nie wiem co bys ty powiedzial jak by oni wogole na poczatku juz odpadli!! moze nie imponowali teraz na MP ale sa 4 druzyna wiec to jest osiagniecie!!! a tobie to jest łatwo mowic bo nie grałes tam.. !!!!!
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
jak to kim jest? przeciez chyba widzicie nicka, w LA tez jest internet :P
Nie ma co się wyżywać na tych młodych chłopcach.Oni sami wiedzą ,że zawiedli i na pewno mocno ten turniej przeżywają.Jeszcze niedawno zwycięzca małopolskiej ligi był niemal murowanym faworytem późniejszych finałów, teraz widać poziom małopolskiej młodzieżowej piłki nożnej się obniżył.Także pogromca juniorów starszych Hutnika czyli Zagłębie Lubin zdecydowanie przegrywało w finałach.Zimny prysznic i pierwsza weryfikacja umiejętności młodych zawodników,miejmy nadzieje,że talenty Klicha,Wilka i Snadnego będą się dalej rozwijać prawidłowo i za niedługo będą grać w I ligowej Cracovii.Turniej to już przeszłość i teraz wszystko w rękach trenerów,aby ci młodzi zawodnicy szybko o nim zapomnieli i wzięli się do pracy nad doskonaleniem swoich umiejętności.Miejmy nadzieje ,że te wyniki wyjdą jednak na dobre młodym Pasiakom i nie pozostawią jakiejś skazy na psychice.
Zawsze sie znajdzie jakis mądrala inaczej - to do ciebie beckham b / a'propos cham sie pisze przez ch /, który bedzie pluł na swoich zawodników ni z gruszki ni z pietruszki.
A ja pozwolę sobie pogratulować Drużynie, która po raz trzeci jest w finałach Mistrzostw Polski. Brawo Chłopaki, pamiętajcie, że jeszcze daleka droga przed Wami i dużo trzeba potu a czasem bólu, żeby coś w piłce osiągnąć. No i nie od razu Kraków zbudowano, czekamy na Was i wiemy, że jeszcze kilka lat a będziemy mieli z Was pociechę.
Czego Wam serdecznie i gorąco życzę !!!
Ludzie skad u Was we łbach biorą sie jakiekolwiek mysli o krytyce tych chlopakow? co to za slowa ...osmieszyli sie", po co tam jechali?
Ludzie jeździć to można po pierwszej druzynie jak dostałaby takie baty,ze niby za co kase biora itd, a z druzyny chlopakow nastoletnich ktora 3 raz z rzedu gra w najlepszej 4 w Polsce to tylko cieszyc sie trzeba! Patrzac na polityke klubu,w ktorym nie ma ani jednego obcokrajowca,widac ze stawiamy na mlode talenty i takich szukamy wiec cieszmy sie ze jedne z najlepszych "diamencikow " sa pod nosem,ktoregos talent eksploduje i bedzie z tego naprawde pozytek. Gdzie koncza rozgrywki juniorzy czołowych i najbogatszych klubow w Polsce Legii,Lecha itd? Cieszmy sie ich sukcesem,pogratulujmy lepszym i zaprosmy ich do Cracovii.Tyle.
Mysle ze pomimo porazek slowa uznania naleza sie naszym juniorkom rocznik 90i91 co prawda nie osiagneli oni poprzednich sukcesow ale zakwalifikowanie sie do finalow to tez nie lada wyczyn.Teraz pozostaje nam czekac 3,4,5 lat az ktos z rocznikow 88 89 90 zacznie grac pierwsze skrzypce w I druzynie;]
Chłopaki głowa do góry szkoda że nie ma medalu ale dzięki za 4 miejsce dla mnie i tak jesteście najlepsi!!!TYLKO PASY!!!
WHU: ja oczywiście gratuluję naszym 4 miejsca w Polsce, co zresztą zrobiłem zaraz po meczu z Jedynką, ale do Cracovii na razie zapraszam chłopaków ze Stali Mielec:)
Dobra, prawda jest taka, że oni jeszcze rosną, z wydolnością jest wtedy różnie; prysznic się przyda, a przy solidnej pracy w przyszłości może jeszcze być dobrze.
sa, nick świadczy o wielkich kompleksach nijakiego "beckhama d"... oj chłopak musi mieć wielkie kompleksy... a może byłoby chłopcze lepiej podpisywać się "pele"? to taka pierwsza rada amatora - psychologa (kolejną będzie zalecenie wizyty u psycholoa - zawodowca)
Natomiast... podtrzymując swoje gratulacje i wyrazy uznania, wyrażone tuż po meczu z MOPS'em, to sądzę (mimo mej sympatii doń), że Trener będzie musiał głęboko przemyśleć sprawę i znaleźć odpowiedź na pytanie "co się stało, jaki błąd popełniłem?". Mnie się wydaje, że od pierwszego meczu z Amicą, później chłopcy grali coraz gorzej: od rewanżu z Amicą, poprzez mecze z Jedynką aż po finały.
Nie rozumiem jak wogóle można się czepiać chłopaków o czwarte miejsce??? To jest dopiero prawdziwy wstyd!!! Ten kto robi im z tego powodu wyrzuty musi mieć kompleksy i pustą głowę!! Proszę się zastanowić ile drużyn wcześniej pokonali...Te mecze, może im nie wyszły, ale jaka rozbieżność, dwie wysokie przegrane, ale np. drugi mecz?- zupełny przypadek, mogli wygrać, mogli przegrać, to jest sport... trudno to wytłumaczyć czemu nie poszły im te mistrzostwa, ale mieli przecież dużo problemów- chyba 7 zawodników kontuzjowanych, choroba Snadnego... Oni są jeszcze bardzo młodzi i takie rzeczy mają na nich bardzo duży wpływ... Uważam, że nie ma ich, co tłumaczyć, bo i tak spisali się świetnie dochodząc do finału!! Oczywiście lepiej byłoby zdobyć medal, najlepiej złoty, bo wiadomo, że ich na to stać, ale to jest w piłce najpiękniejsze, że nas zaskakuje... Ludzie, którzy ich dołują powinni się nad tym głęboko zastanowić, bo oni są naprawdę załamani!!! Szkoda, że nie zaprezentowali pełni swoich umiejętności, bo tacy zawodnicy jak Klich czy Snadny mogliby się pokazać z dobrej strony i zwrócić na siebie uwagę... Gratuluję chłopcom, w przyszłym roku na pewno zostaną mistrzami... Pozdrowienia dla wszystkich Kibiców Cracovii!!!!
a ja tak z lżejszej beczki. Czy nasz bramkarz Juszczyk to krewny "niewłasciwostronnie przynależącego" bramkarza Juszczyka?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja tak z lżejszej beczki. Czy nasz bramkarz
> Juszczyk to krewny "niewłasciwostronnie
> przynależącego" bramkarza Juszczyka?
Z tego co wiem, to "niewłaściwostronny" jest starszym bratem
nie po raz pierwszy taki 'konflikt rodzinny" w dziejach ponad 100-letnich... ale bodaj po raz pierwszy gdy bracia grają na tej samej pozycji i nie da się przesunąć np. z lewego na prawy słupek :):):)
Prawda. :)
Prawda, prawda. Marcin Juszczyk- bramkarz TSW, brat Sebastiana.
chyba raczej W. SSA a nie towarzystwa
Za 90minut.pl:
U-15: Konsultacja szkoleniowa w Pustyni
Polski Związek Piłki Nożnej informuje, że w dniach 06-11.08.2007 r. w Pustyni k. Dębicy odbędzie się konsultacja szkoleniowa kadry Polski rocznika 1992.
Na konsultacje powołani zostali następujący zawodnicy:
Damian Primel (Zagłębie Lubin), Maciej Krakowiak (Widzew Łódź), Filip Modelski (Arka Gdynia), Konrad Wieczorek (Cracovia), Michał Szóstko (MOSP Jagiellonia Białystok), Kamil Wałdoch (FC Schalke 04), Damian Adamczyk (Wisła Płock), Piotr Mroziński (Stal Mielec), Łukasz Kmieć (Raków Częstochowa), Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze), Mateusz Olszak (Wisła Puławy), Andre Dej (TSV Bayer 04 Leverkusen), Mateusz Kolouszek (UKP Zielona Góra), Wojciech Lisowski (Stal Szczecin), Damian Dąbrowski (Zagłębie Lubin), Maciej Trepka (Wisła Płock), Michał Jończyk (GKS Bełchatów), Michał Żyro (Legia Warszawa), Sebastian Leszczak (Wisła Kraków), Michał Nowak (Ślęza Wrocław), Paweł Broniszewski (Legia Warszawa), Andrzej Paprocki (Korona Kielce), Krzysztof Nalborski (Poznaniak Poznań), Jskub Wojtczak (Ostrowia Ostrowy).
źródło: PZPN
Konradowi gratulujemy :) i współczujemy, że biedny na pustyni będzie się konsultował szkoleniowo.
Hm - patrzac na powolania. Cieszy to moze za duze slowo, ale pewnym plusem jest to, ze powolania sa rozlozone rownomiernie po calej Polsce.
PS. ale stary jestem ... :(
4 dni później
W "Dzienniku Polskim" pisało, że powołania na konsultację do kadry narodowej prowadzonej przez Globisza otrzymali: Mateusz Klich, Kamil Wilk, Jakub Snadny i Mateusz Urbański. Wiadomo już coś???
W dniach 1-6.08.2007 w Pustyni k/Dębicy odbędzie się konsultacja szkoleniowa dla zawodników rocznika 1990, na która powołani zostali (z zawodników, którzy z nami rywalizowali)
Cholewiak Mateusz 1990 SMS Łódź
Gozdecki Maciej 1990 Stal Mielec
Kostek Mariusz 1990 Amica Wronki
Sedlaczek Paweł 1990 Stal Mielec
a od nas nie ma żadnego powołanego.
Ciekawe, że z 4 drużyn - finalistów MP tylko 3 zawodników powołano
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)