A może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z Kurowskim,bo od roku z małym wyjątkiem chłopak w ogóle nie gra.Czy dalej leczy kontuzję,czy są może jakieś inne przyczyny jego absencji.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
W zeszłym roku widziałem go w cywilu na finałach w Ostrowcu.
Ostatni raz na boisku widzialem go w Warszawie na sparingu z Polonia, a tak to tylko po cywilu, byl tez w Wieliczce na meczu z Lechia.
Wychowankowie w juniorze mlodszym to bramkarz - nie znam nazwiska - HEJNAR, TOMKOWIAK, ZUREK, KEKUS,POSTEK, OBRZYT czy jakos tak, WRONA, a i jeszcze Dzwonek , Martynus (są od trampkarzy)
Szybkilopezie mało się orientujesz.Wychowankowie w 88 to;Sacha,Kozera,Kaczmarek.Natomiast od 11 roku życia są w klubie;Baliga,Juraszek,Wirga,Kubica,Mistarz,Podobiński obecnie Kmita .Pożniej doszli kolejni. Grali bardzo dobrą piłkę ale przed mistrzostwami i w trakcie byli bardzo przemęczeni.Grali wcześniej w MŚ. szkół sportowych w Dani a póżniej całą ligę,Sroda-Sobota aby to nadrobić.Nie zasłaniaj się innymi.Mówisz o indywidualnościach a nie znasz ich.Ale właśnie dla takich zawodników się powinno pracować.Jeżeli chcesz poczytać na temat tej drużyny i opini na jej temat innych ludzi to wejdż na stronę;www.polonia87.pl i tam znajdziesz obiektywną ocenę tego zespołu.Przestań pierniczyć bzdury.Nigdy nie napisałeś dobrego słowa o tych chłopakach nie wiem dlaczego.
Szybkilopezie mało się orientujesz.Wychowankowie w 88 to;Sacha,Kozera,Kaczmarek.Natomiast od 11 roku życia są w klubie;Baliga,Juraszek,Wirga,Kubica,Mistarz,Podobiński obecnie Kmita .Grali bardzo dobrą piłkę ale przed mistrzostwami i w trakcie byli bardzo przemęczeni.Grali wcześniej w MŚ. szkół sportowych w Dani a póżniej całą ligę,Sroda-Sobota aby to nadrobić.Nie zasłaniaj się innymi.Mówisz o indywidualnościach a nie znasz ich.Ale właśnie dla takich zawodników się powinno pracować.Jeżeli chcesz poczytać na temat tej drużyny i opini na jej temat innych ludzi to wejdż na stronę;www.polonia87.pl i tam znajdziesz obiektywną ocenę tego zespołu.Przestań pierniczyć bzdury.Nigdy nie napisałeś dobrego słowa o tych chłopakach nie wiem dlaczego.
Podobinski do byl dopiero od 15 roku zycia, Baliga i Juraszek tez pozniej niz po 11 roku zycia, jak im Figiel troche szlifu w Armaturze dal. Nie malo sie orientuje - po prostu mam zdanie troche inne niz te, bo kiedy pochwalilem chlopakow z 89 roku,ktorzy jawia mi sie jako zespol lepszy od tego 88, to zarzucasz mi mala znajomosc tematu i w ogole herezje.
Nie znam ich osobiscie,ale "indywidualnosci" w moim poscie nie mialo wydzwieku negatywnego. Po prostu oni do sukcesu doszli w sposob inny niz ta druzyna,ktora tworzy znacznie mocniejszy kolektyw. Tak to wyglada z boku.
Czemu twierdzisz,ze nie powiedzialem ani jednego slowa dobrego o tamtej druzynie? I czemu dopiero piszesz dopiero teraz, kiedy postawilem ich powyzej rocznika 88?
Nie ma co czytac opinii na temat druzyny,ktorej juz nie ma, bo czesc odeszla do innych klubow, czesc gra w seniorach.
Przesadzilem z tym,ze nie ma zadnego wychowanka patrzac Twoim sposobem, ale Ty pomyliles sie grubo wiecej co do rocznika 89, chyba,ze specjalnie nagiales fakty,zeby uwypuklic pewne sytuacje. Jesli tak to nie mamy o czym dalej gadac ... Pozdro
JeZeli się pomyliłem to w jaki sposób.Baliga i Juraszek przyszli mając 11lat .
Pomyliles co do rocznika 89.
Mozliwe, 11 lat to faktycznie juz mlodszy tr. wiec mogli wtedy.
Magic - nie zaslaniam sie innymi, tylko inni rowniez,jak i ja, zauwazyli,ze tamta druzyna nie grala po krakowsku, czy zaprzeczysz temu?
Czy uwarzasz że krakowska jest lepsza ?
UwaŻam, ze krakowska ma swoj styl, nie stawia glownie na warunki fizyczne i motoryke,ale na przygotowanie i zaawansowanie techniczne,a takze taktyczne.
Czyli przyznajesz mi racje :P
tak - szybki loopez ma racje ma racje
Co do Dzwonka to przyszedł z Korony Kielce a tak to wychowankowie : Kękuś,Żurek,Obrzut,Tomkowiak,Postek,Hejnar,Wrona- ci chłopcy nie grali nigdy w innym klubie jak Cracovia
Kiedy graja rew z Lechia ??
I orientuje sie ktos kiedy po MP rocznik 89 zaczyna przygotowania do nowego sezonu ?
Podobno ten obrońca Lechii, Robert Hirsz ma odejść po sezonie do Lazio...
W Wieliczce gral na srodku pomocy
Jeżeli chodzi o taktykę zdecydowanie stawiam na 88 oni nie grali radosnej trampkarskiej piłki tylko bardzo mądrze w tyłach i odpowiedzialnie,powiedziałbym po seniorsku.Jeżeli chodzi o Podobińskiego to on chodził z tymi chłopakami już przez całe gimnazjum a nie jak piszesz od 15 roku życia .Fafik już ci wyjaśniam ;TOMKOWIAK I HEJNAR SĄ Z BORKU, KĘKUŚ Z UKS KOZŁÓWEK,POSTKA JUŻ W TEJ DRUŻYNIE NIE MA.Szybkilopezie może spotkalibyśmy się na meczu i porozmawialibyśmy na tego typu tematy.POZDRAWIAM.
Myślę ,że nie ma się co spierać ,który rocznik juniorów jest lepszy.Bo tak naprawdę jest to mało istotne i o niczym nie świadczy.Najważniejsze jest to ,ilu z tych młodych zawodników ma szansę zaistnieć w dorosłej piłce.Bo to sie tylko liczy ,a nie jakieś laury w kategoriach juniorów,które posiadają jakąś wartość ,tylko dla statystyków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)