Dunajec Nowy Sącz - Cracovia 0:0
młodsi
Dunajec Nowy Sącz - MKS Cracovia 0:4
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Jak juniory wyszły z Okocimskim?
starsi chyba 1:1, a mlodsi na pewno 1:1.
http://www.futbol.org.pl/rozgrywki.php?liga=37
starsi
Cracovia Kraków 1:0 Okocimski KS Brzesko
Jak Myslicie? kto jest najlepszy w juniorach mlodszych i w junioach starszych?
pytałem się jednego wczoraj to mówił że 1-1 starsi
jak mozecie to napiszcie mi o meczu z Okocimskim!! dlaczego tak słabo młodsi? tylko 1:1! jaki był skład i czy przegrali przez słabą grę?
Horse najlepsi to są sędziowie piłkarscy...hehehehehehe...Matik dobrze napisałeś "tylko 1:1". To "tylko" jest najlepsze. Ogólnie dosyć słaba gra juniorów młodszych, braki personalne były efektem takiego rezultatu. Można by było zwalić wine na wszystko, ale to przecież nie o to chodzi. Wg mnie to był wypadek przy pracy a w meczu z wisłą który odbędzie sie na boisku skawinki w skawinie juniorzy młodsi potwierdzą moje słowa :):) Pozdrawiam
a mecz z Wisła odbędzie się już w sobote 06.maja :):)
juniorzy starsi wygrali z Hutnikiem 2-0
a młodsi 6-1 ...
Czy ktoś zna skład starszych?
no to w sobotę.. NA MECZ!
w sobote 06.05.06 w skawinie na boisku "skawinki" o godzinie 12.30 mecz Wisła-Cracovia juniorów młodszych. o 10.30 zagrają juniorzy starsi. Gorąco wszystkich zapraszam.
A teraz trochę z innej beczki ,ale jak najbardziej w naszym kontekście.....
03.05.2006 - Okocimski KS Brzesko - Skawa Wadowice 9:0 (4:0)
Bramki dla OKS-u: Szafrański 15 - karny, 29, 35, 76, 80, Mateusz Wawryka 33, Kociołek 53, Pietras 83, Ulas 88.
Ciekaw jestem czy nasz klub dalej interesuje się tym chłopakiem.A może ktoś kto był na meczu naszych juniorów z Okocimskim mógły coś więcej napisać o jego grze.
http://forum.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1101149,page=237
Ale jesteś złośliwy,he,he,he.....
Mnie jednak bardzo interesują opinie na teamat tego chłopaka,a skoro niedawno odbył się mecz Cracovii z juniorami Okocimskiego ,w którym zresztą Szafrański strzelił bramkę ,to właśnie stali bywalcy tego wątku moga coś więcej na jego temat napisać.
no i co w Skawinie?
Niestety juniorzy starsi przegrali 3-2,
źródło: www.futbol.org.pl
ALE ZA TO MŁODSI WYGRALI 2:0
i pewnie awansują dalej:):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)