Zdaniem trenera - o mistrzostwo.
Po meczach z L i Ł. moze sie okazać, że o coś zupełnie innego
-
-
O co walczymy, dokąd zmierzamy?
Trzeba przewratościowac cele i walczyć o spokojne miejsce na zimę....
Przespaliśmy cały boży rok.Apogeum możliwości już dawno osiągnięte.Teraz niestety równo w dół.Zamiast stopniowej ewolucji zbliża się rewolucja-a piłka to nie hokej gdzie za stosunkowo mniejsze pieniądze można bić się o mistrza.
zmierzamy do zgodnej opinii Zarządu MKS i kibiców (która dwa miesiace temu była teoretycznie niemozliwa):
w grudniu (z błogosławieństwem kibiców) oficjalnie za wyniki (znaczy brak) wyleci WS
i 6-8 jego zawodników
tak prorokujem
eetam, z Legią Magiera strzeli samobója na 1:0 dla nas i odezwą się głosy tych od "procentowania" : "A nie mówiliśmy?" :P
ja pisze o grudniu: po Legii dostanbiemy bęcki od "teoretycznie" słabszych piłkarsko
(i mentalnie :P)
theoretycznie to my jeszcze możemy tego misia zdobyć (3 pkt straty do lidera to niedużo :P)
teoretycznie tak ale wiesza: trzebaby pare bramek strzelić
no a bez Muziny nie da rady no bo kto?? ;)
(Mieszko-kolezko: wiem wiem: Bania i Szczoczarz i Moskała; wiem wiem :P)
Maniex zapominasz o "wspaniałym i niedocenianym zawodniku" (to nie moje słowa bynajmniej:P)
O tym, ktoremu Pawlusiński koszulkę zawłaszczył :D
no pamiętam pamiętam :D
ale mama mnie nauczyła nie kopać leżącego (nawet geniusza)
hmmm. nauczyłem się stawizmy (czyt. powiedzenia WS traktowane poważnie, we właściwym jemu naiwno - bufonowatym tonie) traktować z rozbawieniem na jakie niewątpliwie zasługują (btw, najbardziej bawił mnie tekst, że drużyna gra piłkę ofensywną taką jaka się podoba kibicom - jak ona się podoba to proponuję posłuchać na trybunach). teksty o mistrzostwie i pucharach to już jednak zakrawa na cynizm w stosunku do kibiców. moja prognoza - mistrzostwo - 0% szans, puchary max 25% szans. Drużyna gra najgłupszą taktycznie piłkę i zarazem najbardziej frajersko-romantyczną. Najpewniej czeka nas degrengolada w strefach środkowych tabeli. będzie to tym bardziej bolesne, że to rok wyjątkowy, który prawdopodobnie będzie obfitował (nie daj Jahwe) w sukcesy <...>.
Apropos Maniex - pozostaję z nadzieją na stanie się ciałem słowa z twego 1 postu.
tylko i wyłącznie utrzymanie - tak to widzę
No i pogrom z Wisłą - też tak to widzę
Gdy nie zmienią się stery, zmierzamy ku otchłani ...
Jak chcemy się utrzymać i wylądować w bezpiecznym środku tabeli to trzeba myśleć i działać teraz a nie zimą....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)