kumbaj - 1 nie , 2 nie
.
Aston1906 :
1-nie
2-nie
3-nie
4-nie
5-nie
6-tak
7-tak pracuje tylko na 10 pietrze :)
.
Dinthalion: 1-nie
-
-
Zagadki...
czy tak kobieta chciala sie spotkac z tym mezczyzna jeszcze raz ?
domysl sie wkoncu to był jej ideał
1 zagadka -> jak padał deszcz mial wysokie buty i dosięgał to guzika nr 10
jak swieciło słonko miał niskie buty dosiegał tylko do 5
2 zagadka ->jej ideałem był: a-mąż jej siostry
b- ksiądz
nie
Na ulicy Szewskiej znaleziono Tabisza z odgryzioną nogą i leżącą obok niego zieloną torebką . Co się stało ??
zagadka marka:
jest zbyt niski, żeby wcisnąć przycisk 10-ego piętra, a kiedy jest zła pogoda, wciska go parasolem.
No to teraz nowa zagadka:
znajdujesz się na pustyni, w całkiem odludnym miejscu. Przed tobą stoi lew, a za tobą jaguar. Strzelać umiesz doskonale i masz strzelbę, ale w niej tylko jeden nabój. Co robisz, żeby bez problemu wydostać się z tej sytuacji?
I jeszcze jedna (chyba bardzo łatwa):
Stoi dwóch wrogo nastawionych do siebie facetów naprzeciw siebie, jeden z nich strzela i trafia prosto w przeciwnika, a mimo tego wpada w furię, natomiast ten trafiony cieszy się jak dziecko. Jak to wyjaśnić?
andrzej zagadka na pustyni jest latwa zabijam lwa i wsiadam do jaguara i jade do domu :D
dzis jeszcze uslyszalem jedna prosta zagadke ale wielu ma z nia problemy oto ona ... idzie jeden za drugim ilu ich bylo ? ta zagadka jest dobra tylko wtedy gdy sie ja komus powie a nie napisze ale tak czy tak czekam na odp.:)
trzech!
Marek: trzech ?
Tak, Marek, z lwem i jaguarem zgadłeś. Odpowiedź na zagadkę: trzech, skoro drugi jest przedostatni.
odpowiedź na zagadkę CRACOVIACZKA_KsC:
Zabiła siostrę, by na jej pogrzebie znów spotkać nieznajomego i w końcu wziąć od niego numer??
andrzej ja sobie tak z glupa palnolem taka odpowiedz ale skoro zagadlem jestem zadowolony
Zegarek Magdy późni się 2 minuty na godzinę.
O godzinie 7:00 rano zegarek ten wskazywał dokładny czas.
Teraz jest południe (godzina 12:00), ale zegarek Magdy nie pokazuje takiej godziny.
Kiedy ten zegarek wskaże południe (godzinę 12:00)?
Odpowiedź uzasadnij.
anafly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> odpowiedź na zagadkę CRACOVIACZKA_KsC:
>
> Zabiła siostrę, by na jej pogrzebie znów spotkać
> nieznajomego i w końcu wziąć od niego numer??
Zgadlas a tak na marginesie ta zagadke mi zadala kolezanka ktora studiuje psychologie i mowila mi ze ta zagadka jest zadawana seryjnym morderca i 90% z nich na nia odpowiada tak jak ty :D
:P
CRACOVIACZEK_KsC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> anafly Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > odpowiedź na zagadkę CRACOVIACZKA_KsC:
> >
> > Zabiła siostrę, by na jej pogrzebie znów
> spotkać
> > nieznajomego i w końcu wziąć od niego
> numer??
>
> Zgadles
>
Anafly to kobieta ;)
hmm.. czyli muszę uprzedzić męża, że cos ze mna nie tak :D
DNL_KKS czyli jednak kobiety mają "TO COŚ" w sobie :D
zagadke z czasem malo kto potrafi rozwiazac .. mi osobiscie sie nie udalo :/ jest tam pewien haczyk :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)