Zostawic wariata na pol roku.chlopak sie staral mi sie jego gra podobala, nie dostawal zadnych prawie pilek baran go olewal trzeba go zostawic, jeszcze popkaze ze jest lepszy od Bani i Moskaly jak juz nie pokazal.Beda z niego ludzie.Pozdro
-
-
Almamy Sow
Dostał 5 piłek w meczu wiec wciaz jest zagadka.
Chlopaki mu wogole nie podawali
(mam nadzieje ze to byl przypadek bo wygladalo jak zmowa...)
Nawet jak jest cienki to jesli ma karte w reku, to co szkodzi zaryzykowac i podpisac kontrakt na rok z opcja przedluzenia za jakies tam X pieniadze.
A co do tego co pokazal to i tak byl lepszy od Moskaly.
Z klepy zagral, po rogu strzelil gola (w sumie byl nieobstawiony...)
zmarnowal setke po rykoszecie i nie pokazal zadnej kiwki
(ale nie dostal zadnej takiej pilki zeby moc cos pokazac).
Tylko czy Profesor wylozy te X pieniazki...
Bo bez dwoch zdan to zakup w ciemno...
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
a czego oczekumey teraz na sile jak sie panowie opamietala ze trzeba napastnika ? chca za male pieniadze , dla mnie nic lepszego nie znajda , MURZYNEK MUSI ZOSTAC !!
Szczerze mówiąc żadna rewelacja. Podań nie dostawał to fakt (kilka razy Nowak go totalnie olał). Zbawcą raczej nie będzie ale jako uzupełnienie składu może być.
spoczko chłopak
jak nie trzeba płacić za transfer to osobiscie nie widze przeciwskazań - na słabszeg od Moskały nie wygląda, a że większy to sie nie bedzie z byle czego przewracał
strzelił gola czy nie? strzelił
[quote]Tuż po meczu trener Stawowy podjął decyzję, że Almamy Saw będzie dalej testowany w Cracovii, natomiast Marcin Zimoń wraca do ŁKS-u.
[/quote]
Przed meczem wywiad Stawowego w GW :
...." Cracovia szuka także graczy do ataku. Na wczorajszym treningu pojawił się 22-letni Senegalczyk Almamy Sow, który piłkarskiego rzemiosła uczył się we francuskim klubie Nancy, a ostatnie dwa sezony grał w drugiej lidze holenderskiej. W Cracovii ma być testowany przez dziesięć dni. - [b] Ale niewykluczone, że opuści nas wcześniej - zastrzega Stawowy.[/b]
Tak ,najlepiej wyelminować wszelkie zagrożenie - czytaj wywalenie ze składu Bani i pupilka Moskały ..
Brak mi słów ....;-)
...
...
dla mnie powinien zostac.....
czarny raczej mało rewelacyjny
dla mnie też mało rewelacyjny, ale jEŚli juz nie zostanie TO MA GRAĆ SZCZOCZARZ!!
Szczotak czas do roboty!
lepiej wypadł ten Zimoń od czarnego ale fakt faktem ze czarnuch brame strzelił trzy dobre piłki spartolił ale gola zdobył a po to właśnie sa napastnicy Bania też w zeszłym sezonie wkurzał większością zagrań ale gole strzelał. Jednak chyba dobrze że Stawowy zdecydował żeby go zostawić. Wkurzał mnie Nowak z Baranem grali tak żeby przypadkiem nie podac murzynowi a sami grali do dupy. Wychodzi na to że sie boją utraty miejsca w składzie (w pełni na tą utrate zasługują z taka grą).
WS dla Interii o testowanym Senegalczyku (Almamy Sow)
- Trudno ocenić gracza po 45-minutowym występie. Strzelił gola, ale zmarnował także jedną bardzo dobrą okazję. Będziemy mu się jeszcze przyglądać przez najbliższe 10 dni i wtedy podejmę decyzję - powiedział trener "Pasów".
ode mnie: w przeciwieństwie do innych naszych zawodników, którzy niczego nie zmarnowali...
Zasadniczo to w kadrze Cracovii nie ma żadnego obcokrajowca, więc czy w naszym klubie panuje rasizm ;)). Mam nadzieję, że nie i ten czarnoskóry piłkarz zostanie pasiakiem i nastrzela dla nas trochę bramek.
Ale jeszcze jedno jeżeli będzie jedynym obcokrajowcem to będzie miał ,przechlapane z aklimatyzacją...
Muertes napisał:
"Zimoń sprawił konkretne wrażenie...dwa razy starał się strzelić, widać, że ma mony strzał. Starał się walczył. Grał twardo. Grał krótko. Na mnie zrobił dobre wrażenie."
Jak ma mocny strzał i próbował strzelać z daleka to nie pasuje do koncepcji w związku z czym wraca do ŁKS-u :-(
Maniex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> WS dla Interii o testowanym Senegalczyku (Almamy
> Sow)
>
> - Trudno ocenić gracza po 45-minutowym występie.
> Strzelił gola, ale zmarnował także jedną bardzo
> dobrą okazję. Będziemy mu się jeszcze przyglądać
> przez najbliższe 10 dni i wtedy podejmę decyzję -
> powiedział trener "Pasów".
>
>
Cytat z wcześniejszego o kilka godzin wywiadu ze Stawowym:
Zarówno Senegalczyk Sow, jak i Zimoń najprawdopodobniej nie dostaną wiele czasu na przekonanie do siebie szkoleniowca. - Dam im dziś zagrać najwyżej pół meczu. Tyle mi wystarczy - twierdzi Stawowy.
No to w końcu wystarczy, czy nie??? Gdzie tu, @#$%^ logika?
>
>
>
bramkę strzelił a Moskała nie...przypomnijcie mi kiedy Tomek strzelił...lepiej niech idzie do psychologa ,albo trzeba mu zorganizować indywidualny trening strzelecki(pokazy video i ćwiczenia) albo sie odblokuje albo.do rezerw Go dać...
nie dane mu było sie pokazac :/
e tam Murzyn bardzo przeciętny. wyróżniał się na tle bardzo słabo grającej reszty
muzuna miała dwa dobre zagrania i cale multum takich jak reszta. Zatem mentalnie pasuje.
Wyróżniający się Zimoń natomiast mentalnie nie pasuje. Pewnie za wysoki
no ja bym i Zimonia i Muzine wziął
no ale ja nie być Filipiak
niemniej to co pokazują nasze "panienki" to ja bym po prostu Górnika Zabrze wziął...
no ale ja nie byc Filipiak :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)