... bo samoloty nisko latają.
Nie wiem co się dzieje. Jeszcze pól roku temu tzw. "korytarz" byl jakies 3 km na połnoc ode mnie, i jakieś 500, 600 m wyżej. A poza tym letadła pojawiały sie średnio raz na godzinę.
A teraz swinie lataja co 10-15 minut, na dodatek tuż nad moim dachem. Huk jak sq.
Kurnia czemu tak wcześnie podchodza do ladowania. Ode mnie do Balic jakies 28 km w linii prostej jest.
JA NIE CHCIAŁEM TANICH LINII marki "Helios" do KN.
-
-
Będzie lało...
ten temat to chyba do hp niesportowego :)
ło kurnia - sorry. Dzięki JJ. Prosze modów o naprawienie tej wtopy :o
bedzie lało bo tak mówiłem......i bardzo dobrze-zeby jeszcze temperatura spadla.............tak do minus 20:)
w Szczawnicy moze być nawet - 154 i pół :)
a to te miraże chyba
wygladają raczej na tu-124. I hałasują jak one
mówię, że to fatamorgana
no i wykrakałeś, lało a teraz jest zimno :X
zimna nie wykrakiwałem - to kolega hamer :X
U mnie tez jakos dziwnie nisko lataja nad domem w przeroznych kierunkach, a jeszcze rok-dwa lata temu czasami pojawialy sie tylko ale bardzo wysoko.
Misiu -mam nadzieje ze najbardziej dal ci w kosc samolot ladujacy okolo 11 rano w ostatnia niedziele....tak tak-to bylem ja...:-)
Re: Będzie lało...
no i leje :(
o 11 w niedzielę to moja kaca leczyć i mojej być wszystko jedno. Nawet jakbys mi kolego hamer wtedy na dachu wylądował to by nie zrobiło na mnie wrażenia.
Ale to, żeś ze sobą gównianą pogodę przywiózł, to robi wrażenie :(
Aha, hamer i wiedz, że jak nam mecz z legła przełożą - to wiadomo przez kogo będzie. Bo te od świetelskiego powiedzieli "termin zostanie dotrzymany, chyba, że będa ciągłe opady"
Ciebie by hamer na Islandię wysłać. Plus 13 to tam - jak pisze knur - za upał niemozebny uważają i w slipkach wtedy łażą. A i leje bez przerwy i z góry (deszcz) i z dołu (gekzery)
A ja mialem jechac do Szczwnicy :) W ostatniej chwili zrezygnowalem :)
trza bylo przyjechac bo i tak wszedzie leje:-)
a lepiej moknac w Szczawnicy:D
hamer nie prowokuj, bo Ci zacznę życzyc zeby Ci Dunajec przybrał :X
Dunajec niech se przybiera bo ja mieszkamy w Szczawnicy Wyznej i chocby zapora na Jeziorze Czorsztynskim strzelila to mi i tak nic nie grozi:-))
p.s. wlasnie swieci slonce ale wczesniej lało i poznej pewnie tez bedzie:-)
mam nadzieje ze w Krakowie dżdżysto:-)
no to hamer prognoza dla Polski jest nie za ciekawa... ma być 2 tygodnie lampy licząc od dzisiok...
hamer, ja Homolę :) - ale ten potoczek tyż Ci może przybrać :P. A ponoc takie maluchy sa groźniejsze od dużych rzek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)