pierogi tez daja rade, do dzis je czuje.
-
-
No to do kompletu: gdzie jest najlepsza pizza w Krakowie
Ok 15 lat temu była na Stradomskiej obok kina Atlantis lub jako kto woli Warszawa pizzeria jedynka. Szkoda że krótko funkcjonowała bo lepszej pizzy nie jadłem. Był ktoś może tam?
44 dni później
Odświeżam temat - czy któraś z tych pizzerii, które polecacie, posiada taki piec z betonu, gdzie można palić drewnem? W sensie mam ochotę na taką typową pizzę włoską, z pieca po prostu, że czuć aromat drewna.
Znam dwie takie pizzerie póki co - Cyklop (dosyć droga) i [url=https://damarco.pl/]DaMarco[/url] - smaczna, ale szukam dalej.
Gdzie są lokale z piecem opalanym drewnem? Ktoś coś zna :D
4 dni później
[quote='miczka' pid='1420656' dateline='1581332658']
Odświeżam temat - czy któraś z tych pizzerii, które polecacie, posiada taki piec z betonu, gdzie można palić drewnem? W sensie mam ochotę na taką typową pizzę włoską, z pieca po prostu, że czuć aromat drewna.
Znam dwie takie pizzerie póki co - Cyklop (dosyć droga) i [url=https://damarco.pl/]DaMarco[/url] - smaczna, ale szukam dalej.
Gdzie są lokale z piecem opalanym drewnem? Ktoś coś zna :D
[/quote]
House pizza na Pasiastym 2 Pułku Lotniczego. Niestety dość drogo jak na hute.
Rimini na nowym prokocimiu
dla mnie najlepsza pizza to filatopia pl. Nowym i na Szewskiej, za 25 zł można sobie dobrać składników do woli, a przede wszystkim jest wyśmienita. A piecze się 3-4 min. ;-) Smacznego i co sądzicie o tej pizzy.
[quote='Maggo proko' pid='1421251' dateline='1581695900']
Rimini na nowym prokocimiu
[/quote]
dla mnie, a jadłem tam ze 3 lata temu paskudna, mało składników, ciasto nijakie... .
na Proko to raczej jadałem Husajna.
15 dni później
Z południa to polecam Rock Pizza z Łużyckiej 63A. Smaczna, zwykła pizza. Prócz tego Malborski Ogród, oraz The Pizza z Wysłouchów. To ostatnie zwłaszcza dla koneserów mega cienkiego ciasta.
12 dni później
Będąc w Krakowie jadłam właśnie bardzo dobrą pizze. Byłam ze znajomymi, ale kompletnie nie pamiętam w jakim to było miejscu. Zapytam ich i dam znać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)