to Santo cos często mu się strzały życia przytrafiają bo w HKS-KSC 5-2 na 1-2 też wsadził w okienko z 35 metrów. U Wojtka ustawiano go po prostu tam gdzie nie umiał grać.
-
-
Marcin Makuch
Piekne bramki z KSZO Ostrowiec to nie są napewno przypadki ..
To jest facet który potrafi poderwać drużyne i odmienić losy meczu i jest NASZ
Jestem pewien ze pociagnie ten wozek jesli dostanie tylko szanse ! MARZEC: CRACOVIA-wisla 1-0 MAKUCH 90 min.
boże flaki mi się przewracają w brzuchu jak to czytam hahahahhaha Makuch :P Panie obudzmy sie to jest pierwsza liga
pamiętam Makucha w jego pierwszym sparingu w Pasach, mecz odbywał sie na Kablu
i właśnie Maki był wtedy najlepszy na boisku strzelając zreszta bramke.
po tym meczu mówiłem że to bedzie pierwszy zawodnik z tej dróżyny który zagra w
kadrze.Niestety jego kariera potoczyła sie jak sie potoczyła ale trzeba mu dać 2 szansę.
Saganowskiego też po wypadku spisywano na straty a jednak , wrócił i pogrążył naszą sąsiadke zza błoń :)
Saganowski miał koszmarny wypadek motocyklowy po którym długo go składali, a Maki po prostu zalewa pałę i tą kosę to mu bynajmniej nie w kościele ożenili...
Sam sobie odpowiedz, kto z nich dwóch zasługiwał na drugą szansę...
4 dni później
no wybacz ale nie interesuje mnie zabardzo osoba saganowaskiego bardziej mi zalezy aby Maki dostał szane !
7 dni później
... Błyskawicznego tempa nabrała sprawa przejścia Marcina Makucha. Wczoraj rozwiązał on umowę z Podbeskidziem Bielsko-Biała, (był tam wypożyczony z Cracovii Kraków na okres jednego roku – przyp. serwis) a dziś przystąpił do rozmów z działaczami „Niebieskich”. – My przedstawiliśmy mu swoją propozycję, on swoją i mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie. Z działaczami z Krakowa już jesteśmy dogadani – informuje Mirosław Mosór. Pomocnik Podbeskidzia i Dawid Basta prawdopodobnie podpiszą umowy na rok, a Mikulenas na dwa lata...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)