Marcin się rozstrzelał w Podbeskidziu 2 mecze 2 bramki może wpadnie w rytm i na wiosne będzie strzelał dla Cracovii - życzę mu tego.Pamiętacie jego piękne bramki?
-
-
Marcin Makuch
albo dla Kmity/Górnika Wieliczka (niepotrzebne skreślić) gdzie go wypożyczymy nieodpłatnie jak wróci, a potem będa kłopoty z odzyskaniem go (jak G. Barana).
Przeciez on nie pasuje mentalnie. Tym bardziej teraz jak się znów rozstrzelał
a swoją scieżką gratulacje dla Marcina, ktory jest na pewno lepszym zawodnikiem niz Andraszak, który nas woził jak chciał w Zabrzu
Zdecydowanie nie podobało mi się wypożyczanie Makucha....Teraz właśnie widać jakby się przydał
weźcie przestańcie pieprzyc !!
gdzie by się sprzydał ?? strzelił 2 bramki w dwóch meczach i już jest niewiadomo kim !! w całym sezonie strzeli może 5-6 bramek
a do tego przypominam że to jest druga liga !!
DRUGA !!
w drugiej nawet Bania strzelał więc bez sensu jest to wasze gadanie.
strasznie sie ciesze ze nie ma już Makuchów itp.
1. Bania strzelil w pierwszej lidze 13 bramek, wiec mowienie, ze "w drugiej nawet Bania strzelal" to nietakt
2. 5-6 bramek? jak na pomocnika to swietnie
A nie prawego obrońcę? Zdaje się, że na taka pozycje Marcin został "przekwalifikowany"
88 dni później
Dziś Makuch odegrał dużą rolę w II ligowym meczu Ruch - Podbeskidzie. Ruch prowadził do przerwy 2:0. Zagrożone spadkiem Podbeskidzie goniło wynik i w 85 minucie grający na lewej obronie Makuch zdobył wyrównującą bramkę. Dwie minuty później sędzia za faul na polu karnym Ruchu wyrzucił z boiska prawego obrońcę Balula i podyktował karnego z którego Pater zdobył zwycięską bramkę. Podbeskidzie wygrało 3:2. Podobnie jak my z nimi 2 lata temu.
Panowie, Makuch nie łapał się do 1 składu, teraz, jeśli bedize dalej w bardzo dobrej dyspozycji to powinien wrócić na Kałuży.
46 dni później
Mam nadzieje ze juz na treningu NowoRocznym udowodni Wszystkim niedowiarkom ze zasługuje na miejsce z kadrze PASÓW !!!
Kolejna gwiazda abstynencji ...
Za kadencji Stawa Makuch w Cracovii nie zagra...
Belex - chyba nie sugerujesz, że Makuch w obecnej formie powinien grać w pierwszym składzie Cracovii?
nie wiem czy śledziles poczynania Makiego w PODBESKIDZIU ale tam stał sie wszechstronnym zawodnikiem jestem pewien ze znalazło by sie dla niego miejsce na boisku !
Ja nie wiem co tam Makuch teraz gra ale wiem ,że przy spodziewanych odejściach
Bania , Wacek , Piątek, Szczoczarz każdego ogranego chłopaka przyjmę z otwartymi rękami.
Podbeskidzie jest w strefie bezpośredniego spadku z 2 ligi, ale jeśli rzeczywiście ma odejść Wacek, Szczoczarz, Piątek i może jeszcze Bania, to potrzebujemy każdego kto się rusza z Dudziem włącznie :)
Udowodnił ze bramki potrafi strzelac nie tylko w Podbeskidziu ale rozniez strzelił kilka waznych bramek dla Pasów w 2 lidze nie mowiac ze jest nominalnym pomocnikiem a ostatnio swietnie sobie radzil na obronie
Piękne bramki strzelone z Zagłębiem lubin i KSZO Ostrowiec ..
Ja widziałbym go chętnie w składzie Pasów przy Naszej obecnej sytuacji kadrowej, która może nie być za wesoła ..
mam do niego sentyment:) pamiętam zajebistą bramkę z woleja jak przeżucił bramkarza;-)
Pamietam tą bramke jak dziś strzeloną na 1-0 z Zagłebiem Lubin
strzał życia raz na 20 lat...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)